FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 2,855
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Cristi Brancu Biografie
Cristi Brancu Videoclipuri
Cristi Brancu Poze
Cristi Brancu Relatii
Site-uri despre Cristi Brancu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Cristi Brancu
Intreaba despre Cristi Brancu
Cristi Brancu Citate
Celebritati de religie Ortodoxa
Celebritati de etnie Romana
 

Cristi Brancu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Cristi Brancu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Cristi Brancu

Tag-uri Populare


politician   ministru   domnitor   televiziune   jurist   actor   publicist   profesor   tara romaneasca   general   moldova   avocat   diplomat   istorie   scriitor   istoric   religie   academician   prezentatoare   politica   jurnalist   militar   rege   transilvania   personalitate   economist   poet   principe   voievod   persoane faimoase   bucuresti   producator   regizor   prezentator tv   prezentator   domn  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Cristi Brancu

 Q:   Intreaba despre Cristi Brancu       
Cristi Brancu Cristi Brancu pe numele sau adevarat, Cristian Bracu, este un om de televiziune complet acesta fiind jurnalist, prezentator tv si realizator.

Biografie si Cariera

Cristi Brancu s-a nascut pe 9 martie 1973, in Bucuresti. A absolvit liceul “Mihai Vitezul”, apoi cursurile Scolii Superioare de Jurnalistica promotia 1997. Cristi este casatorit cu frumoasa tanara de afaceri, Oana Turcu Brancu.

Ca jurnalist a debutat in anul 1991 in suplimentul “Duminica” al saptamanalului “Viata Capitalei”. Intre 1991-1992 a fost reporter sportive al saptamanalului “Cuvantul”, dupa care a fost sef al sectiei sport la revista “Vip”. Tot la revista “Vip” a fost si secretar general de redactie. Timp de 1 an de zile, intre 1994-1995, a fost reporter sportive si collaborator la “Evenimentul zilei”. Din anul 1995 si pana in anul 2000 a fost redactor sef al revistei “Vip” si, de asemenea, redactor al lunarului de cultura “Cuvantul” si redactor sef si director al revistei “Lumea misterelor”.
Timp de 7 ani de zile, intre anii 2001-2008, a fost director al revistei “Vip”, iar din luna iunie a anului 2004 si pana in luna martie a anului 2008 a fost director al editurii “Cuvantul”. In aceeasi perioada a fost si realizator al emisiunii “Vedete fara secrete” la Europa FM.

Din anul 2007 si pana in prezent Cristi Brancu este realizatorul si prezentatorul emisiunii foarte indragite de catre publicul roman numita “Agentul VIP”, difuzata pe Antena 2. Aceasta emisiune este una de divertisment, cu invitati celebrii si teme diverse din lumea show-bizz-ului romanesc.

Cristi este si fondatorul revistei “Confidential”. El a publicat si cateva carti, dintre care amintim: “Vanatorii de staruri”, “Ochelarii miraculosi: o carte spusa de Nicu Constantin si scrisa de Cristi Brancu”, “12 personaje in cautarea unui destin” si “Viata ca o intalnire”.

De ce ne place Cristi Brancu?

Il iubim pe Cristi Brancu deoarece este un om de televiziune foarte talentat si devotat jurnalismului, dar si datorita personalitatii lui puternice.

De ce este Cristi Brancu faimos?

Cristi Brancu este celebru datorita faptului ca telespectatorii il iubesc si apreciaza munca pe care o presteaza pentru a fi pe placul lor.

 

Cristi Brancu Videoclipuri
| AGENTUL VIP | 13.MAI.2011 cu Cristi Brancu | ANTENA 2 HD | LIVE

irrelevant
3
broken
 
Cristi Brancu Relatii
[editeaza relatii]
Oana Turcu
Cristi Brancu and Oana Turcu


Tag-uri: persoane faimoase

[editeaza tag-uri]


Categorie: Personalitati  - ( Personalitati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 May '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :