FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 3,711
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Stefan Liiceanu Biografie
Stefan Liiceanu Videoclipuri
Site-uri despre Stefan Liiceanu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Stefan Liiceanu
Intreaba despre Stefan Liiceanu
Stefan Liiceanu Citate
Celebritati de religie Ortodox
Celebritati de etnie Roman
 

Stefan Liiceanu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Stefan Liiceanu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Stefan Liiceanu

Tag-uri Populare


politician   ministru   domnitor   televiziune   jurist   actor   publicist   profesor   tara romaneasca   general   moldova   avocat   diplomat   istorie   scriitor   istoric   religie   academician   prezentatoare   politica   jurnalist   militar   rege   transilvania   personalitate   economist   poet   principe   voievod   persoane faimoase   bucuresti   producator   regizor   prezentator tv   prezentator   domn  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Stefan Liiceanu

 Q:   Intreaba despre Stefan Liiceanu       
Stefan Liiceanu Stefan Liiceanu este fiul celebrului filozof roman Gabriel Liiceanu si al Aurorei Liiceanu. Mama sa este un foarte bun psiholog.

Cariera:

Stefan Liiceanu s-a nascut in anul 1975, intr-o familie modesta,dar in acelasi timp foarte bogata datorita talentului parintilor sai. Parintii lui s-au despartit inainte ca el sa se nasca. Pana la varsta de 9 ani a fost crescut doar de mama sa, Aurora. Pe tatal sau, Gabriel, l-a cunoscut cand avea 9 ani. Copilaria si-a petrecut-o la o periferie bucuresteana. In acea perioada era un baiat foarte agitat si energic.

Dupa ce a terminat liceul in Bucuresti, el a obtinut o bursa in Japonia. La varsta de 19 ani a plecat acolo, unde locuieste si astazi. Si-a dorit foarte mult sa studieze in strainatate. Lupta cu strainatatea a fost grea la incepu t, in special in primii ani. Ca sa se poata descurca din punct de vedere financiar el preda franceza si engleza. In Romania venea o data pe an, insa parintii lui nu l-au vizitat in Japonia. Cand vine in Romania cel mai mult se bucura de parintii sai, de care ii este foarte dor. Insa, tara natala nu mai este pe placul sau datorita lucrurilor pe care le vede in jurul sau aici. I se pare ca in Romania nu exista reguli, iar oamenii nu sunt suficient de civilizati.

Despre tatal sau spune ca i-a spus cum sa invete si asta a fost foarte important pentru el. Iar cel mai mult este recunoscator parintilor sai datorita sprijinului pe care i l-au oferit cand a plecat in Japonia, pentru si-a creea propriul drum in viata.

Imaginea parintilor lui impreuna pentru el era neclara cand era copil. Spune ca momentele din copilaria sa ar fi fost mai implinite daca tatal ii era alaturi de la inceput. Gabriel Liiceanu a scris foarte mult despre fiul sau, Stefan devenind un personaj intrat in memorialistica romaneasca.

Stefan se simte foarte bine in Japonia, unde lucreaza ca si analist economic la o banca foarte importanta. A studiat economie, apoi a urmat masterul in budismul medieval japonez. Stefan spune ca Japonia este o tara a demnitatii si a muncii.

Este foarte fascinat de cultura japoneza si a reusit sa invete 4500 de semne ale acestei limbi. Stefan a invatat ca totul este relativ in viata si ca trebuie sa fii detasat de orice aspect al realitatii. Nu planuieste sa ramana pentru tot restul vietii in Japonia.

De ce ne place Stefan Liiceanu?

Stefan ne place deoarece este un barbat care si-a croit singur drumul in viata, fara ajutorul parintilor sai, si si-a imdeplinit toate scopurile in ceea ce priveste cariera.

De ce este Stefan Liiceanu faimos?

Stefan Liiceanu este faimos in primul rand datorita faptului ca este fiul marelui scriitor roman Gabriel Liiceanu, dar si datorita carierei sale de succes din strainatate.

 

Stefan Liiceanu Videoclipuri
La Taifas, lansare de carte Aurora Liiceanu

irrelevant
0
broken


Tag-uri: persoane faimoase

[editeaza tag-uri]


Categorie: Personalitati  - ( Personalitati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 October '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :