FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,225
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Robert Turcescu Biografie
Robert Turcescu Videoclipuri
Robert Turcescu Poze
Robert Turcescu Relatii
Site-uri despre Robert Turcescu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Robert Turcescu
Intreaba despre Robert Turcescu
Adauga un citat spus de Robert Turcescu
 

Robert Turcescu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Robert Turcescu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Robert Turcescu

Tag-uri Populare


politician   ministru   domnitor   televiziune   jurist   actor   publicist   profesor   tara romaneasca   general   moldova   avocat   diplomat   istorie   scriitor   istoric   religie   academician   prezentatoare   politica   jurnalist   militar   rege   transilvania   personalitate   economist   poet   principe   voievod   persoane faimoase   bucuresti   producator   regizor   prezentator tv   prezentator   domn  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Robert Turcescu

 Q:   Intreaba despre Robert Turcescu       
Robert Turcescu In cariera de jurnalist a debutat in 1993 la Curierul National. A scris si la “Pop rock & show”, “Ziua”, “Evenimentul Zilei”.

Cariera:

Isi gaseste apoi vocatia la radio, prima data la Radio Total care il propulseaza spre celebritate, apoi la Europa FM, unde a realizat emisiunea “Romania in direct”.

In 1994 a fost reporter la “A-M. Press”, iar doi ani mai tarziu pana in 1998 la Radio Total, unde a ajuns in 1998 redactor sef, iar din 2000 a fost redactor sef la Europa FM. In paralel cu emisiunea de la Europa FM s-a implicat in conducerea trustului Realitatea-Catavencu. In 2003 a ajuns la Realitatea tv unde a prezentat emisiunea “100%”, care a fost una dintre cele mai bune talkshow-uri din ultimii ani, dar care insa si-a pierdut substanta si a iesit un an de zile din emisie, dar a revenit in 2009.

Tot in 2003 a inceput sa fie colaborator la revista “Dilema”, iar din 2004 pana in 2005 a fost redactor sef la “Cotidianul”. Robert a debutat in anul 2000 cu romanul “Dincolo”, dupa ce, in urma cu 5 ani numele sau aparea pe discul “Rock my way” al formatiei Kapela. Au urmat apoi romanele “Dans de Bragadiru”in 2004 si “Fiare vechi.Dileme cotidiane” in 2005. De-a lungul carierei sale a castigat numeroase premii printre care: premiul I pentru Jurnalism Civic oferit de Primaria Municipiului Bucuresti si firma Henkel in 1997.

Patru ani mai tarziu a luat Premiul Clubului Roman de Presa pentru reportaj radio, iar in 2002 premiul CNA pentru cel mai bun talk-show radio “Romania in direct”, in 2004 a luat Premiul Asociatiei Profesionistilor de televiziune pentru cel mai bun talk-show de televiziune “100%”, un an mai tarziu a primit Premiul “Alexandru Indries” pentru “Contributia la democratizarea Romaniei”, acordat de Societatea Timisoara.

Este presedinte al Societatii Jurnalistilor Profesionisti. A publicat In 2008 i se impune sa renunte la emisiunea de la Europa FM pentru nou infiintatul Realitatea FM, unde s-a mutat cu tot cu emisiune, primind postul de director executiv. Noua emisiune s-a numit “Romania vorbeste”. De la sfarsitul lunii septembrie a anului 2010, isi va relua emisiunea care l-a lansat, “100%”, la postul de televiziune B1TV.

De ce este faimos Robert Turcescu?

Robert Turcescu este unul dintre cei mai cunoscut jurnalisti si moderatori tv, avand o cariera bogata atat la radio cat si la televiziune. A cunoscut faima odata cu emisiunea “100%,”, care i-a lansat cariera in televiziune, fiind una dintre cele mai bune talk-show-uri. A demonstrat ca este foarte bun in ceea ce face, de aceea a castigat numeroase premii de-a lungul timpului. A fost mereu o persoana discreta, care a intrat in atentia presei datorita realizarilor sale profesionale.

De ce ne place Robert Turcescu?

Robert Turcescu a cucerit publicul cu emisiunile sale, fiind unul dintre cei mai urmariti prezentatori tv, care a realizat una dintre cele mai bune emisiuni. Are numerosi fani care il urmaresc de fiecare data cu acelasi interes, dovada fiind si longevitatea emisiunilor sale, atat de la radio cat si din televiziune. Este unul dintre acele persoane careia ii place sa faca multe pe mai multe planuri, si reuseste sa se descurce in tot ceea ce isi propune.

Pe scurt despre Robert Turcescu:

Nume: Robert Turcescu
Data nasterii: 03 Mai 1975
Zodie: Taur
Locul nasterii: Arges, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Divortat
Copii: O fata Ioana
Ocupatie: Jurnalist, moderator tv
Studii: Scoala Superioara de Jurnalistica, Bucuresti, Unoversitatea Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii

Robert Turcescu Liste
Jurnali?ti români
Directori români de ziare


 

Robert Turcescu Videoclipuri
ROBERT TURCESCU CLACHEAZA RUPE TACEREA REALITATEATV PROSTIE MANI...

irrelevant
0
broken
 
Robert Turcescu Relatii
[editeaza relatii]
Oana Sarbu
Oana Sarbu and Robert Turcescu


Tag-uri: jurnalist, moderator, televiziune, b1tv

[editeaza tag-uri]


Categorie: Personalitati  - ( Personalitati - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :