FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,667
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Cristian Diaconescu Biografie
Cristian Diaconescu Videoclipuri
Cristian Diaconescu Poze
Cristian Diaconescu Relatii
Site-uri despre Cristian Diaconescu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Cristian Diaconescu
Intreaba despre Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu Citate
Vedete nascute pe 2 Iulie
Celebritati nascute in Bucuresti Romania
Personalitati in zodia Rac
Vedete care au studiat la Facultatea de Drept
Celebritati de religie Ortodoxa
Celebritati de etnie Romana
Vedete cu ochii Caprui
 

Cristian Diaconescu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Cristian Diaconescu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Cristian Diaconescu

Tag-uri Populare


politician   ministru   domnitor   televiziune   jurist   actor   publicist   profesor   tara romaneasca   general   moldova   avocat   diplomat   istorie   scriitor   istoric   religie   academician   prezentatoare   politica   jurnalist   militar   rege   transilvania   personalitate   economist   poet   principe   voievod   persoane faimoase   bucuresti   producator   regizor   prezentator tv   prezentator   domn  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Cristian Diaconescu

 Q:   Intreaba despre Cristian Diaconescu       
Cristian Diaconescu Cristian Diaconescu este politician, a absolvit Facultatea de Drept in 1983, apoi a urmat cursurile de specializare ale Centrului pentru prevenirea conflictelor in domeniul masurilor pentru cresterea increderii si securitatii in Europa, iar din 2007 este doctor in drept.

Cariera:

A intrat in politica si in PSD in 2002. Dupa ce a terminat Dreptul, timp de doi ani, pana in 1985 a fost judecator la Judecatoria Sectorului Agricol Ilfov. Din 1985 pana in 1989 a fost judecator la Judecatoria Sectorului 4, Tribunalul Municipiului Bucuresti.

Timp de un an de zile, pana in 1990 a fost inspector de specialitate in Ministerul Justitiei. Intre 1990-1993 a fost diplomat in Delegatia Permanenta, ulterior Misiunea Permanenta a Romaniei la OSCE. In 1993 a fost cadru didactic asociat la ca tedra de Drept International Public, Universitatea Hyperion, iar doi ani de zile pana In 1995 a fost coordonator al sectiei de cooperare in domeniul politico-militar al OSCE din MAE.

Din 1995 este membru fondator in Fundatia Colegiul National de Aparare. Intre 1995-1996 a fost diplomat la Misiunea Permanenta a Romaniei pe langa Organizatiile Internationale de la Viena, adjunct al sefului misiunii pentru domeniile politico-militar si de securitate ale OSCE, iar din 1996 pana in 1997 a fost secretar stiintific al ADIRI si diplomat in Directia OSCE din MAE. Din 1997 este profesor la Colegiul National de Aparare, iar din 1997 pana in 1998 a avut functia de director al Directiei OSCE si de Cooperare cu Structurile Subregionale din MAE.

Intre 1998-2000 a fost director general al Directiei Generale Juridice si Consulare din MAE, dar si profesor la Institutul de Drept si Relatii Internationale. Intre mai si decembrie 2000 a fost secretar general adjunct al Organizatiei pentru Cooperare Economica la Marea Neagra si ambasador en pied in aceasta organizatie. In perioada Decembrie 2000-ianuarie 2004 a fost secretar de stat pentru Afaceri Bilaterale in Ministerul Afacerilor Externe. In 2002 a intrat in PSD. Din 2004 este profesor la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene.

Din martie pana in decembrie 2004 a fost ministrul Justitiei, tot in 2004 a fost ales vicepresedinte al Comisiei Drepturilor Omului si presedinte al Comisiei de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Senat. In acelasi an a fost ales senator de Constanta, pe listele PSD. Din 2005 pana in februarie 2010 a fost vicepresedinte al PSD, pentru politica internationala si relatia cu comunitatile romanesti, si purtator de cuvant al formatiunii. In noiembrie 2008 a fost ales senator PSD de Bucuresti.

In perioada decembrie 2008-octombrie 2009 a fost ministru de Externe in Cabinetul Emil Boc, iar din februarie 2010 de cand a demisionat din PSD este parlamentar independent.

De ce este faimos Cristian Diaconescu?

Cristian Diaconescu este un cunoscut parlamentar roman, care are o cariera destul de bogata in politica, fiind foarte apreciat pentru realizarile sale de pana acum. Datorita functiilor pe care le-a ocupat s-a facut cunoscut atat in tara cat si in strainatate. A participat la numeroase proiecte, si a fost prin multe tari. S-a facut remarcat atat ca politician cat si in invatamant, fiind cadru didactic la mai multe facultati.

De ce ne place Cristian Diaconescu?

Cristian Diaconescu s-a facut apreciat datorita realizarilor sale din plan profesional, fiind unul dintre cei mai apreciati politicieni. A vrut mereu sa sustina poporul, sa faca tot ce e mai bun pentru tara. Se numara printre politicienii care au aparut in presa nu doar din cauza carierei lor, ci si datorita anumitor scandaluri in care au fost implicati, dar a reusit de fiecare data sa iasa basma curata fiind mereu sustinut.

Pe scurt despre Cristian Diaconescu:

Nume: Cristian Diaconescu
Data nasterii: 2 iulie 1959
Zodie: Rac
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Sotie: Mariana Diaconescu
Copii: O fata Cora-Alexandra
Ocupatie: Politician
Studii: Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

Cristian Diaconescu Liste
Na?teri în 1959
Mini?tri de justi?ie ai României
Mini?tri de externe ai României
Senatori români 2004-2008
Senatori români 2008-2012


 

Cristian Diaconescu Videoclipuri
Hillary Clinton-Cristian Diaconescu official meeting

irrelevant
1
broken
 
Cristian Diaconescu Relatii
[editeaza relatii]
Cristina Sincai
Cristian Diaconescu and Cristina Sincai


Tag-uri: politician, psd, fondator

[editeaza tag-uri]


Categorie: Personalitati  - ( Personalitati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :