FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,271
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Charles Manson Biografie
Charles Manson Videoclipuri
Charles Manson Filme
Site-uri despre Charles Manson
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Charles Manson
Intreaba despre Charles Manson
Adauga un citat spus de Charles Manson
Vedete nascute pe 12 Noiembrie
Celebritati nascute in Cincinnati Ohio SUA
Personalitati in zodia Scorpion
Celebritati de etnie Americana
Vedete cu ochii Caprui
Celebritati care au 185 cm inaltime
 

Charles Manson Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Charles Manson has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Charles Manson

Tag-uri Populare


politician   ministru   domnitor   televiziune   jurist   actor   publicist   profesor   tara romaneasca   general   moldova   avocat   diplomat   istorie   scriitor   istoric   religie   academician   prezentatoare   politica   jurnalist   militar   rege   transilvania   personalitate   economist   poet   principe   voievod   persoane faimoase   bucuresti   producator   regizor   prezentator tv   prezentator   domn  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Charles Manson

 Q:   Intreaba despre Charles Manson       
Charles Manson Cunoscutul criminal american Charles Manson s-a născut la 12 noiembrie 1934, in Cincinnati, Ohio.

Biografie:

Era fiul nelegitim al prostituatei Kathleen Maddox si al unui colonel, mama s-a căsătorit cu William Manson, căruia copilul i-a purtat numele. Alcoolică, femeia isi vindea copilul pentru băutură si il recupera apoi, in 1939 a fost arestată si condamnată la 5 ani de închisoare pentru jaf. Charles Manson a fost atunci dat in grija unor rude din Virginia, mama l-a recuperat in 1942, când a fost eliberata condiţionat. A încercat in 1947 sa-l ducă la un orfelinat, statul l-a trimis insă la o şcoală pentru băieţi din statul Indiana. A fugit după câteva luni căutându-si mama, care l-a respins. A spart un magazin alimentar pentru a face rost de bani, a f ost prins si trimis la o şcoală de corecţie. A fugit si a furat automobile, a fost arestat si trimis in închisoare. Acolo a încercat sa ucidă un alt deţinut, in 1954 a fost eliberat condiţionat.

S-a căsătorit in 1955 cu o chelneriţă si după câteva luni a fost arestat din nou pentru furt. Când era in închisoare s-a născut fiul său, Charles Manson Jr. si soţia a divorţat. A fost eliberat si a avut o noua soţie, Leuna, un nou fiu numit tot Charles, a divorţat in 1963. In închisoare a invătat sa cânte la chitara de la un fost muzician. A fost eliberat in 1962 si a avut relaţii cu multe femei, una dintre ele era absolventă a Universităţii Wisconsin-Madison, Mary Brunner, careia i-a facut un copil. A devenit repede un propovăduitor al scientologiei, despre care aflase in închisoare si găsea adepţi numeroşi, mai ales femei. Incult, Manson interpreta intr-o manieră proprie versurile din cântecele formaţiei Beatles ca o chemare la revolta, la anihilarea reciprocă a raselor umane (dupa melodia Helter Skelter) si isi numea adepţii Familia Manson. Strângea lângă el personaje de la periferia societăţii, adepţi ai miscării hippie, ai drogurilor.

Primele crime despre care s-a auzit datează din 1969. Impreuna cu Mary Brunner si alti 2 membri ai familiei au patruns in casa muzicianului Gary Hinman pentru a-l jefui. Pentru ca n-au găsit bani l-au ucis, lăsând un mesaj însângerat pe pereţi. Urmatoarea crimă, comandată de Manson adepţilor săi, a avut loc in casa actriţei Sharon Tate, care a murit împreuna cu alţi 4 prieteni aflaţi in acel moment acolo. A urmat afaceristul Leno LaBianca si soţia sa.

Prima membră a Familiei arestată a fost Susan Atkins, pentru prostituţie. In închisoare a mărturisit implicarea in uciderea actriţei Sharon Tate. Ceilalţi adepti, in frunte cu Manson, au fost prinşi si judecaţi in 1971, intr-un proces mediatizat, au fost condamnaţi la moarte. Pentru că in California a fost abrogată pedeapsa cu moartea in 1972, sentinţele au fost comutate în închisoare pe viaţă.

Încarcerat in închisoarea Corcoran, in care se află si azi, Manson a facut nenumărate cereri de eliberare condiţionată, încercând, cu abilitatea sa de a convinge oamenii sa determine autorităţile sa îl elibereze.

Pe scurt despre Charles Manson:

Nume complet: Charles Milles Manson
Data nasterii: 12 noiembrie 1934
Zodia: Scoroion
Locul nasterii: Cincinnati, Ohio, S.U.A.
Părinţi: Kathleen Maddox si William Manson
Naţionalitate: americana
Inaltime: 1,85 m
Culoarea parului: saten
Culoarea ochilor: caprui

De ce este faimos Charles Manson?

Este unul dintre cei mai sadici criminali in serie din Statele Unite, manipula un grup de hippioţi care ucideau in numele lui.

 
Charles Manson Filme

No photo available
The Weather Underground
No photo available
Manson
No photo available
Last Days of Sharon Tate: The E! True Hollywood Story
Charles Manson Filmography
 

Charles Manson Videoclipuri
Charles Manson interview in San Quentin Prison

irrelevant
4
broken


Tag-uri: criminal, adept

[editeaza tag-uri]


Categorie: Personalitati  - ( Personalitati - Archiva)

Data Adaugarii: 09 March '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :