FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 206
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Ezechiel Emanuel Biografie
Ezechiel Emanuel Videoclipuri
Site-uri despre Ezechiel Emanuel
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Ezechiel Emanuel
Intreaba despre Ezechiel Emanuel
Adauga un citat spus de Ezechiel Emanuel
 

Ezechiel Emanuel Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Ezechiel Emanuel has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Ezechiel Emanuel

Tag-uri Populare


medic   fiziolog   profesor   chirurg   anatomist   fizician   cercetator   filozof   imunolog   inventator   naturalist   inginer   bacteriolog   neurolog   igienist   microbiolog   chimist   antropolog   neurochirurg   histolog   transilvania   clinician   stiinta   doctor   alexander fleming   bacilul difteric   ambroise pare   chirurgie   lentile   carol davila   constantin levaditi   splina   antisepsie   franta   fiziologie   claudius galen  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Ezechiel Emanuel

 Q:   Intreaba despre Ezechiel Emanuel       
Ezechiel Emanuel Ezechiel Jonathan Emanuel s-a născut în Chicago, Illinois în 1957. Tatăl său, Benjamin Emanuel, a fost un medic pediatru, în timp ce mama sa, Marsha Smulevitz, era o asistenta sociala la psihiatrie.

Cariera:

El a câştigat un B.A. în chimie de la Amherst College în 1979, înainte de a merge în străinătate pentru a studia biochimia la Universitatea Oxford. După ce a absolvit la Oxford, în 1981, el a intrat la Harvard Medical School, specializarea Oncologie. În 1984, el a intrat in programul Harvard's Philosophy.

Ezechiel Emanuel a obţinut M.D în 1988, şi Ph.D în Filosofie Politica anul ce a urmat. În timpul său petrecut la Harvard, el a servit ca un professor pentru un număr de cursuri, inclusiv Programul în etică şi al Profesiilor la Kennedy Schoo l of Government. El a primit Social Science Dissertation Award în 1987, şi Toppan Prize in 1988. Dupa Harvard, el si-a terminat stagiul de rezidenta în Medicină Internă la Beth Israel Hospital din Boston.

În 1990, Ezechiel Emanuel a primit Medical Association's Burroughs Wellcome Leadership Award. În acelaşi an, el a început sa lucreze in Oncologie Medicală, la Boston's Dana-Farber Rac Institute. Harvard University Press issued a emis prima carte a lui Ezechiel, The Ends of Human Life: Medical Ethics in a Liberal Polity în anul 1991, şi el a fost onorat cu American Rac Society's Career Development Award în anul care a urmat.

Din 1992 până în 1994, Emanuel Ezechiel servit ca un instructor în Medicină, şi mai târziu, ca profesor asociat de la Medicina sociala la Harvard. El a fost premiat cu o bursă Fulbright, dar a refuzat oferta de a se alătura preşedintelui programului lui Bill Clinton, Health Care Task Force în 1993. În timpul mandatului său la Casa Albă in Task Force, el a lucrat si la National Bioethics Advisory Commission, precum şi la panoul de bioetică a Pan-American Healthcare Organization.

În 1997, Ezechiel Emanuel a fost selectat ca prim preşedinte al epartment of Bioethics at the Clinical Center of the National Institutes of Health (NIH). Din 1999 până în 2002, el a prezidat American Society of Clinical Oncology Task Force privind conflictul de interese, şi apoi a servit ca preşedinte al Comisiei pentru orientări etice. În 2004, el a devenit preşedinte al NIH Assembly of Scientists, reprezentând aproximativ 4000 de oameni de ştiinţă de cercetare NIH şi medici. În 2008, el a publicat Healthcare Guaranteed.

În 2009, Ezechiel Emanuel s-a alăturat fratelui său, Seful personalului de la Casa Alba, Rahm Emanuel, ca parte a administraţiei lui Barack Obama. Dr. Emanuel si-a exstins indatoririle pe care le avea la NIH pentru a servi drept consilier special pentru Politica de Sănătate pentru Biroul de Management si Buget de la Casa Alba. El a fost un consilier-cheie in misiunea preşedintelui de revizuire a sistemului american de sănătate, care este cel mai mare plan de reforma de sănătate care a fost întreprins în ultimele decenii.

 

Ezechiel Emanuel Videoclipuri
Media Overload Bad For Kids

irrelevant
0
broken


Tag-uri: medic, stiinta, politica, filosofie

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru ezechiel_emanuel. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de stiinta  - ( Oameni de stiinta - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :