FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 902
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Francois Navarre Biografie
Francois Navarre Videoclipuri
Site-uri despre Francois Navarre
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Francois Navarre
Intreaba despre Francois Navarre
Adauga un citat spus de Francois Navarre
 

Francois Navarre Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Francois Navarre has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Francois Navarre

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   bucuresti   persoane faimoase   inginer   constructii   companie   new york   politica   femeie de afaceri   om de afaceri   manager   turism   televiziune   muzica   antreprenor   revolutie   cariera   investitor   cbs   ziarist   afacer   publicatii   mass-media   1958   braila   charisma   ebay   paypal   imagine   agentie  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Francois Navarre

 Q:   Intreaba despre Francois Navarre       
Francois Navarre Francois Regis Navarra a fost născut în Franţa, pe data de 1 ianuarie 1963 . Dupa ce a terminat scoala, el a devenit un ziarist, care lucrează pentru publicaţii majore pariziene, cum ar fi Paris Match si Le Monde.

Cariera:

În 1992, dupa ce a petrecut o parte din timp în Irak, scriind reportaje despre războiul din Golf, el s-a mutat în zona orasului Los Angeles. Francois Navarra continuat să lucreze pentru Le Monde până în 1997, când a infiintat X17, un nume fara nici o semnificaţie reală in acel moment.

X17 a început modest, dar a crescut într-un centru de putere mass-media şi a devenit una dintre agenţiile de top de paparazzi din Los Angeles. Astăzi, printre clienţii ei se numără reviste, ziare şi emisiuni de televiziune din întreaga lume, iar ac estea variază, de la National Enquirer la mega-puteri mass-media, cum ar fi CNN.

În noiembrie 2006, X17 a pornit un proces federal împotriva încălcării drepturilor – pentru o suma de $ 10 milioane – de catre Mario Lavandeira, alias Perez Hilton un blogger celebru, care cu o neruşinare de neimaginat se folsea de numeroase fotografii cu drepturi de autor nu doar a celor de la X17, dar si a altor agenţii de paparazzi, de asemenea. Ei s-au luptat si cu TMZ.com, celebrul site de bârfă detinut de AOL / Time Warner, pentru că site-ul folosea link-uri care sa duca spre PerezHilton.com iar X17 a sustinut ca acest lucru este încălcarea drepturilor de autor

Recent, agentia a fost data în judecată de către un alt fotograf care pretinde ca a fost batut de catre personalul de la X17 . Si, poate cel mai faimos dintre toate a avut loc în anul 2003, cand Francois Navarra a convenit să plateasca daune de 550.000 dolari pentru un process intentta impotriva lui de Jennifer Aniston, în care a cumpărat şi distribuit poze topless cu actriţa în curtea ei din Malibu.

Pe scurt, agentia x17 detinuta de Francois Navarra a încolţit-o pe Britney Spears, formand o echipă de şapte persoane pentru cantareata tulburata si umpland piata de poze cu ea. X17 este responsabila, fara doar si poate pentru multe dintre fotografiile aparute cu Britney Spears în reviste din toată lumea . Ei au facut fotografii imense, unele chiar artistice atunci cand cantareata pop s-a ras in cap, şi chiar au reuşit să fie invitati la un salon de bronzare de catre Britney Spears unde cantareata, le-a acordat un interviu ciudat unuia dintre fotografi. Ei au fost de asemenea prezenti cand Spears a atacat un SUV cu umbrela din dotare.

În luna iulie a anului 2006, Francois Navarra a lansat X17online, un blog care a atras atenţia capitaliştilor si oamenilor cu bani carora le placeau afacerile, facandu-i sa-si doreasca o bucata din compania extrem de profitabila si care se bucura in continuare de popularitate. În plus, el a intrat in discuţii cu Network Style despre crearea unui spectacol de moda pentru reţeaua de cablu care sa-si centreze atentia pe celebritati.

 

Francois Navarre Videoclipuri
Interview 2 : François Lediset - Ex-resp. com. Evreux-Usines de...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: ziarist, afacer, publicatii, mass-media

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru francois_navarre. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :