FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 461
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Eli Roth Biografie
Eli Roth Videoclipuri
Site-uri despre Eli Roth
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Eli Roth
Intreaba despre Eli Roth
Adauga un citat spus de Eli Roth
Vedete nascute pe 18 Aprilie
Celebritati nascute in Boston Massachusetts SUA
Regizori in zodia Berbec
 

Eli Roth Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Eli Roth has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Eli Roth

Tag-uri Populare


regizor   scenarist   producator   actor   budapest   producer   second unit director or assistant director   moscow   fecioara   rac   varsator   taur   balanta   sagetator   pesti   capricorn   leu   berbec   gemeni   miscellaneous crew   cinematographer   sofia   leningrad   scorpion   editor   bucharest   1927   1928   animation department   1937   vienna   1938   1925   art director   1934   russia  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Eli Roth

 Q:   Intreaba despre Eli Roth       
Eli Roth OK, ştim cu toţii povestea: baiatul primeste o camera de filmat, face filme de scurt metraj cu prietenii, este acceptat la Scoala de Arte Tisch la New York University si devine un regizor celebru. Asa merge treaba, nu? Si pe aceasta cale a luat-o si Eli Roth, care a castigat premiul Student Academy Award pentru scurtmetrajul Restaurant Dogs, şi a lucrat pentru producătorul Frederick Zollo în timp ce era la NYU. Acolo el s-a intalnit cu regizorul David Lynch, cu care va rămâne prieten pentru multi ani.

Cariera:

Roth în curând au început să facă desene animate scurte pentru case de producţie diferite, dar care nu au vazut niciodata lumina zilei. În tot acest timp, Roth a elaborae un scenariu despre o boală ciudata, in timp ce lucra ca asistent de producţie la Private Parts. Scenariul a fost numit Cabin Fever, şi i-a schimbat viaţa pentru totdeauna lui Eli Roth.

Un grup de copii din colegiu inchiriaza o cabină în pădure şi incep să cadă victime unei boli mancatoare de carne. Aceasta este premisa simpla pentru un film care nu avea nici un star, un director necunoscut şi un buget de 1.5 milioane dolari. Este, de asemenea, premisa pentru unul dintre cele mai profitabile filme ale deceniului, ca Eli Roth si Cabin Fever au continuat sa incite la un război in licitatii la Toronto International Film Festival si a avut un castig de peste 30 milioane dolari la box-office. Lui Eli i-a venit ideea pentru film după ce a contactat un caz asemanator de boala în timp ce trăia în Islanda, in adolescenta. De asemenea, el suferă de psoriazis şi pielea ii era asa crapata si insangerata, încât el nu a putut sa mai poarte haine. Şi în cazul în care ne intrebam, există într-adevăr o continuare a filmului Cabin Fever, dar Eli Roth nu este implicat.

Eli Roth a continuat sa aiba succes si cu filmul Hostel, având în vedere ca acesta descrie trei turisti americani care au fost răpiti şi torturati în Europa de Est, acesta a avut un buget de $ 4 milioane, a adus la castiguri de 80 milioane dolari la nivel mondial la box-office şi peste 180 milioane dolari din vanzari pe DVD. Eli Roth era oficial, unul dintre cele mai regizori de la Hollywood, pana cand Hostel 2 a fost lansat. Filmul a fost realizat cu dublul sumei fata de original, si nu a avut acelasi success ca si primul, datorită faptului că a aparut on-line înainte de a fi lansat, şi parţial din cauza faptului că era cam aiurea.

Eli Roth şi Quentin Tarantino sunt prieteni. Dar, spre deosebire de majoritatea prietenilor, care nu suporta faptul ca partenerul are succes, acesti doi prieteni au dorit sa se ajute unul pe celalalt. În 2007, Roth a regizat trailerul Thanksgiving, care a fost prezentat în filmul lui Tarantino, Grindhouse şi el, de asemenea, a apărut în segmentul Death Proof din acel proiect. Acel trailer fals a fost atât de bine primit, caci Roth a anunţat ca vrea sa creeze Trailer Trash, un lung metraj antologic despre trailere false. Dar, înainte de acest proiect, Roth va juca alaturi de Brad Pitt in filmul lui Quentin Tarantino, Inglourious Basterds.

Pe scurt despre Eli Roth:

Data nasterii: 04/18/1972
Locatia: Boston, Massachusetts, SUA
Zodia: Berbec


 

Eli Roth Videoclipuri
Five Favorite Films with Eli Roth

irrelevant
0
broken


Tag-uri: regizor, producator, scenarist

[editeaza tag-uri]


Categorie: Regizori  - ( Regizori - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :