FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,084
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Carly Fiorina Biografie
Carly Fiorina Videoclipuri
Site-uri despre Carly Fiorina
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Carly Fiorina
Intreaba despre Carly Fiorina
Adauga un citat spus de Carly Fiorina
Vedete nascute pe 6 Septembrie
Celebritati nascute in Austin Texas SUA
Celebritati de etnie Americana
 

Carly Fiorina Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Carly Fiorina has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Carly Fiorina

Tag-uri Populare


politician   ministru   politica   prim-ministru   economist   inginer   psd   diplomat   avocat   primar   jurist   senator   deputat   pnl   partid   pdl   bucuresti   1949   parlament   europarlamentar   scriitor   afacerist   republica moldova   profesor   partidul national liberal   ziarist   1946   academician   persoane faimoase   nato   1969   consiliu   1968   partidul conservator   istoric   1917  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Carly Fiorina

 Q:   Intreaba despre Carly Fiorina       
Carly Fiorina Carly Fiorina s-a nascut pe data de 6 septembrie 1954 in orasul Austin, Texas, insa si-a petrecut mare parte din copilarie mutandu-se dintr-o locatie in alta.

Cariera:

Fiica unui profesor de drept, Carly a absolvit facultatea Stanford cu o diploma in filozofie si istorie medievala, avand ulterior si o diploma in Stiinta la Universitatea MIT.

Cariera lui Carly Fiorina incepe la varsta de 25 de ani, in 1979, cand aceasta se angajeaza la compania de telecomunicatii AT&T, ca si vanzator de telefoane, in scurt timp insa fiindu-i oferit un post in cadrul departamentului Network Systems. Datorita acestui post, Carly Fiorina a devenit cunoscuta destul de repede, ajungand, datorita ambitei de care a dat dovada, sa conduca acel department.

In anul 1994 AT&T a fuzionat cu Western Electric, dand nastere companiei Lucent Technologies, companie in care Carly Fiorina a detinut functia de presedinte a departamentului Global Service Provider.

Ambitia lui Carly a facut-o sa nu se multumeasca cu atat , iar in anul 1999, a plecat de la Lucent Technologies pentru a lucra la Hewlett-Packard Company (HP), decizie foarte buna, daca e sa ne gandim la succesul pe care acest brand in are la nivel international.

In anul 2009 Carly Fiorina a decis sa deschida un nou capitol in cariera sa , hotarandu-se sa intre in politica. In aceasta directie Carly a facut tot posibilul pentru a-si impune punctul de vedere si pentru a pune pe primul plan nevoile publicului larg, ca urmare fiind aleasa in Senatul Statelor Unite cu peste 50% din voturi pentru. In prezent Carly Fiorina este senator al Statelor Unite.

De ce este faimoasa?

Carly Fiorina a aratat mereu ca este o femeie puternica, devenind presedintele unui departament in cadrul companiei Lucent Technologies, sau sef executiv in cadrul unei alte mari companii la nivel international, HP. Insa punctul culminant al carierei sale este, fara doar si poate, functia pe care o ocupa in Senatul Statelor Unite.

De ce ne place?

Ambitia de care Carly Fiorina a dat dovada nu a cunoscut margini, ajutand-o sa urce treapta cu treapta o cariera plina de succese, incepand de la conducerea unui departament la AT&T si pana la obtinerea unui post in Senatul Statelor Unite.

 

Carly Fiorina Videoclipuri
Carly Fiorina Gets Out the Vote in Chico

irrelevant
0
broken


Tag-uri: austin, politician, politica, senator

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru carly_fiorina. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Politicieni  - ( Politicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 05 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :