FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,514
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Anca Miruna Lazarescu Biografie
Anca Miruna Lazarescu Videoclipuri
Site-uri despre Anca Miruna Lazarescu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Anca Miruna Lazarescu
Intreaba despre Anca Miruna Lazarescu
Anca Miruna Lazarescu Citate
 

Anca Miruna Lazarescu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Anca Miruna Lazarescu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Anca Miruna Lazarescu

Tag-uri Populare


regizor   scenarist   producator   actor   budapest   producer   second unit director or assistant director   moscow   fecioara   rac   varsator   taur   balanta   sagetator   pesti   capricorn   leu   berbec   gemeni   miscellaneous crew   cinematographer   sofia   leningrad   scorpion   editor   bucharest   1927   1928   animation department   1937   vienna   1938   1925   art director   1934   russia  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Anca Miruna Lazarescu

 Q:   Intreaba despre Anca Miruna Lazarescu       
Anca Miruna Lazarescu Anca Miruna Lazarescu s-a nascut la data de 25 martie 1979 in Timisoara dar s-a mutat impreuna cu parintii in Germania in anul 1990.

Cariera:

Si-a inceput activitatea in anul 2000 cand a lucrat la mai multe scurtmetraje si documentare. Multe dintre acestea au avut succes la festivaluri internationale de film si au fost premiate. Filmul ei de absolvire a Universitatii de Televiziune si Film din Munchen este "Apele tac".

Pe parcursul perioadei petrecute in Los Angeles, a facut asistenta la cateva episoade ale serialului de comedie "Scrubs" si a lucrat pentru CNN Entertainment.

Anca Miruna Lazarescu, a fost rasplatita in anul 2011 la Festivalul romanesc NEXT cu doua premii pentru filmul "Apele tac", si a castigat de asemenea si apreciere in afara granitelor. Regizoarea a luat doua premii la Festivalul de scurtmetraje Curtas Vila do Conde din Portugalia: premiul publicului "Mateus Rose Sparkling" si premiul RTP 2 Onda Curta la Festivalul international de scurtmetraje Curtas Vila do Conde din Portugalia.

Filmul "Apele Tac/ Silent River" are 31 de minute in care trateaza pericolul emigrarii ilegale din Romania anilor 1980. Personajele Gregor si Vali vor sa fuga din tara si planifica sa treaca Dunarea inot, spre fosta Iugoslavie. Filmul este o coproducţie Romania/ Germania, care a participat in anul 2010 la Festivalul International de Film de la Berlin.

Anca Miruna Lazarescu a mai regizat si alte productii precum "D!ve" (2004), "Bucuresti-Berlin" (2005), "One Day Today Will Be Once" (2009), sau "Breathless: Dominance of the Moment" (2009).

Pe scurt despre Anca Miruna Lazarescu:

Nume: Lazarescu
Prenume: Anca Miruna
Data Nasterii: 25 martie1979
Locul Nasterii: Timisoara, Romania
Nationalitate: Romana
Studii: Universitatea de Televiziune si Film din Munchen, Germania
Ocupatie: Regizoare, scenarista

De ce este Anca Miruna Lazarescu faimoasa?

Anca Miruna Lazarescu este o regizoare de origine romana ce s-a facut remarcata prin filmele de scurtmetraj precum "Apele Tac/ Silent River", "One Day Today Will Be Once" sau "Bucuresti-Berlin".

De ce ne place de Anca Miruna Lazarescu?

Chiar daca Anca Miruna Lazarescu nu mai locuieste in Romania, ea este apreciata de publicul roman pentru scurtmetrajul "Apele Tac/ Silent River", film ce a participat la mai multe festivaluri internationale, primind o buna apreciere din partea criticilor de specialitate.

 

Anca Miruna Lazarescu Videoclipuri
Anca Miruna Lazarescu 'Silent River' interview, Kino Shorts 21.m...

irrelevant
1
broken


Tag-uri: regizoare, scenarista, televiziune

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru anca_miruna_lazarescu. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Regizori  - ( Regizori - Archiva)

Data Adaugarii: 12 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :