FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 3,363
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Toma Cuzin Biografie
Toma Cuzin Videoclipuri
Site-uri despre Toma Cuzin
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Toma Cuzin
Intreaba despre Toma Cuzin
Adauga un citat spus de Toma Cuzin
 

Toma Cuzin Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Toma Cuzin has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Toma Cuzin

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Toma Cuzin

 Q:   Intreaba despre Toma Cuzin       
Toma Cuzin Toma Cuzin s-a nascut la data de 1 iunie 1977 fiind gorjean get-beget si a copilarit la Pestisani, acolo unde si-a cunoscut si sotia, artista Cuzina.

Cariera:

Inainte de a deveni actor a fost miner, dansator, agent imobiliar, dar si bucatar. Acum este actor si artist in aceeasi masura, joaca in filme, apare in reclame, participa la festivaluri nationale si internationale. Joaca pe scena Teatrului Mic din Bucuresti.

Am fost dansator la "Doina Gorjului", miner, electrician, agent imobiliar, bucatar, garda de corp si altele. Am lucrat miner un an si jumatate, dupa care m-am transferat ca dansator. M-am transferat in interes de serviciu, din functia de miner, in functia de balerin", asa si-a facut biografia Toma Cuzin. Meseriile pe care le-a practicat cu mare placere l-au aju tat foarte mult in cariera de actor de mai tarziu.

Ca actor pe scena Teatrului Mic din Bucuresti a avut numeroase reprezentatii in piese precum Caliban din "Furtuna" (2008), de William Shakespeare, regia Catalina Buzoianu, Dodo din "Blocaj in trafic" (2009) de Bogdan Costin, regia Diana Iliescu, "Google tara mea!" (2010) de Mihaela Michailov, regia Alexandra Badea, "Mantia de stele" (2010) de Milorad Pavic, regia Nona Ciobanu sau rolul lui Gogu Botisor din "Visul unei nopti de vara" (2011) dupa William Shakespeare, regia Gelu Colceag.

Ca actor, Toma Cuzin a jucat in numeroase productii cinematografice precum "Agenda" (2008), "The Crossing" (2009), "Intalniri incrucisate" (2009), "Inainte si dupa" (2009), "Francesca" (2009), "Cendres et sang" (2009), "Liceenii, in 52 de ore si ceva" (2010), "Ursul" (2011), "Sinucide-ma!" (2011), "Nasa" (2011) sau "Apele tac" (2011).

Pe scurt despre Toma Cuzin:

Nume: Cuzin
Prenume: Toma
Data Nasterii: 1 iunie 1977
Nationalitate: Romana
Ocupatie: Actor

De ce este Toma Cuzin faimos?

Toma Cuzin s-a facut remarcat atat ca actor de teatru cat si de film, jucand in productii precum "Francesca", "Nasa", "Liceenii, in 52 de ore si ceva" sau "Apele tac".

De ce ne place de Toma Cuzin?

Ne place de Toma Cuzin deoarece este un actor tanar, o noua speranta a cinematografiei romanesti si a participat pana acum in cariera sa la numeroase festivaluri nationale si internationale.

 

Toma Cuzin Videoclipuri
BUS STOP

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor, teatru, festivaluri, cinematografi

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru toma_cuzin. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 26 November '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :