FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 544
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sofia Coppola Biografie
Sofia Coppola Videoclipuri
Site-uri despre Sofia Coppola
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sofia Coppola
Intreaba despre Sofia Coppola
Adauga un citat spus de Sofia Coppola
Vedete nascute pe 14 Mai
Celebritati nascute in New York New York SUA
Actori in zodia Taur
 

Sofia Coppola Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sofia Coppola has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sofia Coppola

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sofia Coppola

 Q:   Intreaba despre Sofia Coppola       
Sofia Coppola Sofia Carmina Coppola s-a nascut la data de 14 Mai 1971, în New York City, New York. Fiica legendarului regizor Francis Ford Coppola, ea a intrat în afaceri de familie ca un copil, atunci când ea a fost chemata să apară într-o scenă pivot în filmul "The Godfather" . Tatal ei i-a dat mai târziu fiicei sale roluri simbolice într-o serie de filme in care a fost regizor, inclusiv " The Godfather : Partea II", "Outsiders", "Rumble Fish", "Cotton Club", şi "Peggy Sue Got Married" . "Tatăl meu a vrut doar să aibă versiunea sa de filme de start'', explica ea.

Biografie:

Sofia Coppola a devenit dintr-o interpreta de fond, o stea atragatoare în 1989, când tatăl ei i-a dat rolul principal din filmul " The Godfather: Partea III" . Trebuind sa interpreteze un rol major de film pentru prima dată în cariera ei a fost o tranziţie majoră pentru tanara care a absolvit recent liceul, iar ea s-a luptat să ajunga până la nivelul de excelenţă, nivele ce erau stabilite în primele două filme din trilogia "The Godfather" . ''Criticil m-au sfasaiat'', spune ea. Din fericire, negativitatea lor nu au descurajat-o foarte mult. "Pentru că nu am vrut sa fiu o actrita, aceste critici nu m-au traumatizat", spune ea . "A durut atunci cand am fost atacata de presa ... dar nu au fost cicatrici permanente. A fost dureros, dar nu a fost devastator. "

Presa de scandal a convins-o pe Sofia Coppola să ia viaţa sa într-o direcţie diferită, şi ea a urmat, pentru scurt timp la California, Institutul de Arte din Valencia, California, înainte sa abandoneze si să urmeze o carieră de modeling. Ea si prietena ei din copilărie, Stephanie Hayman, au început să lucreze, de asemenea, la propria lor colectie de îmbrăcăminte numita Milk Fed. "Mi-am petrecut cea mai mare parte a propriilor ani 20 facandu-mi griji despre ceea am vrut să fac şi am încercat mai multe lucruri", spune ea. "Am vrut să fac ceva creativ, dar eu nu ştiam ce putea fi."

Sofia Coppola si-a găsit, în sfârşit, chemarea ei în anul 1998, atunci când ei i-a fost dat romanul, "The Virgin Suicides", de către prietenul ei cel mai apropiat, Thurston Moore, care era chitaritul trupei Sonic Youth. "Mi-a plăcut modul în care se vorbea in carte despre ceva ce s-a petrecut in trecut, indiferent de epocă sau de persoană sau de inocenta", spune ea. De fapt, Coppola a iubit-o atât de mult că ea a inceput imediat sa lucreze la un film de tratament, chiar înainte ca ea sa-si asigure drepturile sale . Jocul ei de noroc a dat roade, iar un an mai târziu, filmul a facut debutul pe marele ecran în anumite oraşe din Statele Unite . Avandu-i actori pe Josh Hartnett, Kirsten Dunst si James Woods, filmul "The Virgin Suicides" a devenit un critic drag, numărandu-se printre cele care au provenienta de clasa, iar filmul a fost perceput ca fiind o declaraţie a unei generaţii despre viaţa suburbana si trezirea sexuală. "După ce am văzut întregul film, pentru prima dată, m-am simtit ca am [avut] vocea mea în afara unei astfel de familii puternice", spune Coppola. "Asta [era] o importanta foarte mare pentru mine."

Sofia Coppola castiga un Oscar pentru "Lost in translation"
Sofia Coppola a avut mai mulţi ani liberi, intre proiectele sale, in care ea a fost în largul ei, dar a revenit în anul 2003 cu filmul "Lost in Translation", un film delicios de rar despre un star de cinema îmbătrânit care se împrieteneşte cu o proaspăta căsătorita neglijata in timpul unei călătorii la Tokyo . In rolurile principale au fost actorii Bill Murray si Scarlett Johansson, filmul fiind foarte aclamat a punctat mai mult de 106 milioane dolari de pe urma vanzarilor, în ciuda faptului ca a avut un buget destul de mic de 4 milioane dolari. De asemenea, Sofia Coppola a câştigat primul ei Oscar pentru cel mai bun scenariu, un scenariu original.

Sofia Coppola a revenit pe marele ecran din nou în anul 2006 cu filmul "Marie Antoinette", un film biografic surprinzător despre cea care a fost predestinata sa devina regina a Franţei, un film ce a fost completat cu o coloana sonora in stil rock la care au contribuit cei de la Strokes şi The Cure. Deşi comentariile pentru film au fost oarecum inegale, filmul a reuşit sa captureze un generos premiu Oscar pentru cea mai buna realizarea în costum de design. De asemenea, a ajutat la stabilirea lui Coppola ca fiind una dintre cele mai realizate autoare americane de sex feminin.

Urmatorul film care a urmat pentru Sofia Coppola este "Somewhere", o comedie despre un actor de la Hollywood, care este obligat să reexamineze viata lui atunci când fiica lui de 11 ani i-a facut o mare surpriza si i-a facut o vizită. Filmul, pe care ea, de asemenea, l-a scris, condus şi produs, este programat pentru a lovi cinematografele din intreaga luma în anul 2010.

 

Sofia Coppola Videoclipuri
Miss Dior Cherie Commercial by Sofia Coppola (Hi Q Director Cut)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1971, new york, actrita, regizor

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :