FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 567
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Simona de Silvestro Biografie
Simona de Silvestro Videoclipuri
Site-uri despre Simona de Silvestro
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Simona de Silvestro
Intreaba despre Simona de Silvestro
Adauga un citat spus de Simona de Silvestro
Vedete nascute pe 1 Septembrie
Celebritati nascute in Thun
 

Simona de Silvestro Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Simona de Silvestro has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Simona de Silvestro

Tag-uri Populare


wrestling   sportiva profesionista   fotbalist   jocurile olimpice   model   sport   sportiv   fotbal   tenis   box   sua   cariera   actor   1981   bucuresti   wwe   1985   nfl   pilot   tna   campionat   1977   gimnastica   playboy   baschet   portar   curse   1983   california   wta   golf   nba   karting   renault   nhl   hochei  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Simona de Silvestro

 Q:   Intreaba despre Simona de Silvestro       
Simona de Silvestro Simona de Silvestre s-a născut la data de 1 Septembrie, anul 1988, în orasul Thun, din Elveţia. Ea a fost un copil activ care a iubit să-si păstreze timpul ei ocupat. Cat timp Simona a fost o adolescentă ei ii placeau echitatia pe biciclete , golful , sporturi de iarnă, cum ar fi schi şi snowboarding. Atunci când Simona a descoperit talentul ei pentru curse ea a renuntat la celelalte preocupari ale sale si a început să urmăreasca un sport unic si foarte agresiv.

Biografie:

Au fost multe aspecte de curse, care au intrigat-o pe Simona de Silvestre . Ea a fost interesata de tehnici de curse, precum şi de mecanica de autoturisme. În anul 2001, atunci când Simona inca nu avea implinita varsta de douazeci de ani , ea a preluat un cart de curse . In anul 2002 ea a te rminat in top 10 în campionatul de curse din tara natala Elvetia (de asemenea s-a clasat pe pozitia a13a la Cupa Monaco de Kart şi pe a doua pozitia la Cupa Bridgestone din Elveţia ).

Simona Silvestro a continuat sa onoreze abilitatile sale de a conduce şi în cursele ei progresive s-a plasat tot mai aproape şi mai aproape de prima pozite. În 2003, ea s-a clasat pe pozitia secunda la Torfeo Industria Parma, pe pozitia a cincea la Wintercup Lonato şi pe cea de-a treia la Primavera Lonato.

Un an mai târziu, Simona Silvestro a terminat pe locul 15 în campionatul francez de Formula A, iar în anul 2005 ea a terminat pe locul 21 în Campionatul de Formula Renault 2000. De asemenea, ea a luat acasa trofeul Super Course de la "Italian Racing Federation".

Anul 2006 a fost un an de progres pentru tanara posedata de viteza . Când Simona a semnat cu Eurointernational , ea a devenit prima femeie ce a condus un vehicul cu acea echipa. Primul ei sezon a fost unul incununat de succes , ea a adus acasă o victorie la curs a de la Var Rock, şase podiumuri şi un enorm loc 11 in Top cu 10 victorii.

Simona de Silvestre a terminat sezonul anului 2007 de curse cu inca două topuri , avand 10 victorii. În nouă din cele 10 curse la care ea a participat , Simona a câştigat puncte de campionat.

Sezonul anului 2008 a lui Simona a fost chiar mai impresionant. Prima ei mare mutare a venit atunci când s-a alăturat unei noi echipe, Newman Wachs Racing. Când a intrat in Imperial Capital Bank Atlantic Challenge în Long Beach, California cu noua ei echipa , ea a fost singura persoana de sex feminin care s-a inscris in aceasta cursa. În ziua aceea , ea a obtinut prima ei victorie în seria de dezolvatare Champ Car . Aparent , a fost o săptămână bună pentru concurentele de sex feminin de pretutindeni; numai cu 24 de ore înainte ca Simona sa castige trofeul Silvestro, Danica Patrick a devenit prima femeie care a câştigat o cursă IndyCar.

Simona de Silvestre va cursa cu american Jonathan Summerton pe echipa pentru doua masini Newman Wachs ".

 

Simona de Silvestro Videoclipuri
Simona De Silvestro wreck at the Firestone 550 (HD)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1988, elvetia, formula a, italia

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru simona_de_silvestro. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Sportivi  - ( Sportivi - Archiva)

Data Adaugarii: 01 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :