FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 4,800
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Silviu Prigoana Biografie
Silviu Prigoana Videoclipuri
Silviu Prigoana Poze
Silviu Prigoana Relatii
Site-uri despre Silviu Prigoana
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Silviu Prigoana
Intreaba despre Silviu Prigoana
Silviu Prigoana Citate
Vedete nascute pe 22 Decembrie
Celebritati nascute in Gherla Cluj Romania
Oameni De Afaceri in zodia Capricorn
Celebritati de religie Ortodoxa
Celebritati de etnie Romana
Vedete cu ochii Caprui-negri
 

Silviu Prigoana Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Silviu Prigoana has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Silviu Prigoana

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   bucuresti   persoane faimoase   inginer   constructii   companie   new york   politica   femeie de afaceri   om de afaceri   manager   turism   televiziune   muzica   antreprenor   revolutie   cariera   investitor   cbs   ziarist   afacer   publicatii   mass-media   1958   braila   charisma   ebay   paypal   imagine   agentie  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Silviu Prigoana

 Q:   Intreaba despre Silviu Prigoana       
Silviu Prigoana Silviu Prigoana s-a nascut pe 22 decembrie 1963 la Gherla si este un cunoscut politician si om de afaceri si este supranumit “Regele Gunoaielor”.

Cariera:

Are numeroase afaceri in salubritate, media, energia eoliana, ridicari de masini si imobiliare, majoritatea companiilor sale sunt trecute pe numele copiilor sai. Este unul dintre cei mai bogati oameni din tara, si-a inceput ascensiunea la varsta de 26 de ani cand era technician la o fabrica de bere.

A renuntat la slujba pentru a-si deschide un mic restaurant in Gherla, insa si-a dat seama ca nu este o afacere foarte profitabila si l-a vandut pentru a se muta in Bucuresti, unde a infiintat societatea de salubrizare Rosal. Inainte de ’89 a fost frigotehnist la Cluj, si-a strans bani pe care i-a investit in electronic e, reusind in paralel sa se privatizeze.

Intre 1982-1983 a fost mechanic masini-unelte la Combinatul de Utilaj Greu Cluj-Napoca, iar din 1983 pana in 1985 a lucrat ca muncitor necalificat la Combinatul de Industrializare a Lemnului. Din 1985 pana in 1990 a lucrat ca mecanic masini si utilaje la Intreprinderea de Bere si Spirt din Cluj. Pe langa afacerile din Romania are si trei companii in SUA, Rosal Grup LLC, firma de constructie, TV US, companie media si Beep Keep societate care activeaza in agricultura.

In 2005 a infiintat fundatia care ii poarta numele, menita sa ajute persoanele cu handicap locomotor, deoarece el insusi are un picior de lemn. Conform declaratiei de avere are sapte case de locuit, trei apartamente, dintre care unul in Chicago si o casa de vacanta la Brasov. In martie 2001 a primit licenta de la CNA, iar in noiembrie a infiintat postul Realitatea tv, pe langa acesta a mai infiintat si alte posturi de televiziune ca Etno tv, TV Sport, Taraf tv, Meteo tv, Sigma tv, Teleshop 24.

Dintre acestea a vandut TV Sport si Realitatea tv. Prigoana a decis sa isi incerce norocul si in politica, in trecut mai cochetase cu o eventuala candidature, dar a intrat apoi in PD-L si s-a inscris in lupta pentru un post de deputat de Bucuresti, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008. S-a numarat printre putinii candidati din Capitala care au reusit sa obtina peste 50% din voturi in colegiul uninominal.

Detine deasemenea si revista Taifasuri, firma Rosal Ortopedic si RTL, precum si postul de radio Etno FM, iar pana in 2006 a detinat si revista saptamanala de sport Fanatik.

De ce este faimos Silviu Prigoana?

Silviu Prigoana este un cunoscut politician si om de afaceri din Romania, care s-a remarcat in urma cu multi ani datorita afacerilor in diferite domenii pe care le detine. Este unul dintre politicienii cei mai apreciati din tara. Prin prisma afacerilor sale a reusit sa se faca cunoscut si in strainatate, reusind sa se impuna in domeniile in care activeaza, avand o avere considerabila.

De ce ne place Silviu Prigoana?

Silviu Prigoana a reusit sa se faca placut publicului datorita sinceritatii sale, si datorita atitudinii sale. Este unul dintre putinii politicieni care a reusit sa se faca apreciat si sa castige simpatia populatiei. Prigoana a cucerit pe cei din jur prin faptul ca a reusit sa isi faca singur averea, sa ajunga sus pe fortele proprii, si sa se mentina la un nivel inalt de-a lungul anilor.

Pe scurt despre Silviu Prigoana:

Nume: Silviu Vasile Prigoana
Alias: Regele Gunoaielor
Data nasterii: 22 Decembrie 1963
Zodie: Capricorn
Locul nasterii: Gherla, Cluj, Romania
Frati/Surori: Trei frati: Dan, Valentin, Titus
Culoarea ochilor: Negri
Culoarea parului:Gri
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Sotie: Adriana Bahmuteanu
Copii: 3 baieti: Honorius, Silvius, Maximus
Ocupatie: Om de afaceri, politician
Studii: Liceul Industrial “Petru Maior”

 

Silviu Prigoana Poze

Silviu Prigoana la birouSilviu Prigoana alaturi de sotia saSilviu Prigoana pe scaunSilviu Prigoana la un eveniment
Silviu Prigoana de vorba cu un reporterSilviu Prigoana in biroul sauSilviu Prigoana cu un act in manaSilviu Prigoana in Parlament
Silviu Prigoana la sedinta fotoSilviu Prigoana de vorba cu colegii saiSilviu Prigoana la emisiuneSilviu Prigoana la microfon
Silviu Prigoana se amuzaSilviu Prigoana vorbeste cu Roberta AnastaseSilviu Prigoana trage o pubela dupa elSilviu Prigoana la microfon


 

Silviu Prigoana Videoclipuri
Silviu Prigoana la Zori de zi 6 (03-03-09)

irrelevant
2
broken
 
Silviu Prigoana Relatii
[editeaza relatii]
Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu and Silviu Prigoana


Tag-uri: persoane faimoase

[editeaza tag-uri]


Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 07 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :