FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 467
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Paulina Rubio Biografie
Paulina Rubio Videoclipuri
Paulina Rubio Poze
Site-uri despre Paulina Rubio
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Paulina Rubio
Intreaba despre Paulina Rubio
Adauga un citat spus de Paulina Rubio
Vedete nascute pe 17 Iunie
 

Paulina Rubio Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Paulina Rubio has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Paulina Rubio

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Paulina Rubio

 Q:   Intreaba despre Paulina Rubio       
Paulina Rubio Paulina Rubio Dosamantes s-a născut la data de 17 Iunie 1971, în Mexico City, Mexic, si a crescut in tara ei natală, precum şi Los Angeles dar şi Spania. Fiind fiica frumoasei actrite mexicane, Susana Dosamantes, Paulina a fost expusa la mai multe ţări şi culturi în timp ce a crescut, intrucat cariera de celebritatate a mama ei celebritate a necesitat o mulţime de deplasari.

Biografie:

Din timp, inca de la varsta de 7 ani, Paulina a vrut să urmeze o carieră cântând, a participat la un prestigios spectacol El Centro de Capacitacion de Televisa si a urmat o scoala pentru a canta si studia muzica. Formarea ei s-a dovedit a fi în valoare inca de atunci când ea a fost selectata ca fiind una din membrii de senzaţie din top 10 Timbiriche ai anilor '80. Activitatea sa cu grupul pop mexican a transformat-o pe Paulina intr-un star, împreună cu o alta membra, Thalia.

Desi cariera sa a fost pe o treapta înalta cu Timbiriche, Paulina si-a făcut timp pentru a studia jazz-ul in privat, cântând şi luand studii de fonetică în plus faţă de repetitiile de grup. Deja fiind un star veritabil, datorită implicarii ei cu Timbiriche 1982 – 1991 in Mexic, ea a decis sa urmeze o cariera solo si porneste pe cont propriu.

Spre surprinderea multora, album solo de debut al lui Paulina, La Chica Dorada, care a fost înregistrat în Spania, a inregistrat un număr de single-uri, cum ar fi "Mio" şi "Amor De Mujer", si a castigat platina in anul 1993.

Dovedind ca prima ei incercare solo a fost nici o gluma, al doilea album, 24 Kilates a fost certificat ca fiind unul de aur si avand hit-uri precum "Nieva, Nieva" şi "Asunto De Doas." În plus faţă de succesul avut, ea a continuat cu albume ca cel din 1995, „El Tiempo es Oro” şi cel din 1996,” Planeta Paulina”, iar Paulina si-a extins repertoriul ei, scufundandu-si degetele ei talentate de la picioare in actorie.

Incursiunile ei în care acţionează au inclus transformari de succes în telenovelele populare, Pasion y poder şi Pobre Niña Rica, şi ea a lovit marele ecran în filmul din 1994, „Besame an la boca”. Personalitatea energetica a Paulinei si petele albe obtinute pentru performanta ei de asemenea, au fost evidente atunci când ea a fost gazdă a spectacolui de varietăţi spaniole, Viva El Verano, în care ea a cântat şi a acţionat.

Deja cunoscuta de publicul spaniol ca "Fata de Aur," auto-intitulata Paulina's album a avut apel internaţional, şi a primit o multime de laude critice. Frumusetea mexicana a descrie urmatorul album al Paulinei fiind o fuziune de pop, funk, jazz, techno, folk, şi latină, şi ea a turnat ceva din inima ei în timpul celor doi ani cat a lucrat la acest album. Considerat de mulţi ca fiind cel mai bun album al ei până în prezent, Paulina a vandut mai mult de 3 milioane de exemplare şi a fost numit Billboard's #1 Latin Album of 2001.

Stând pe culme, "Planeta Paulina" a primit in anul 2001 Premii Univision pentru cea mai buna artista pop feminină şi pentru Cel mai bun album, avand in 2001 trei nominalizari la premiile Latin Grammy, şi patru Top 10 single-uri latino-americane pe Radio Chart. Primul ei album în limba engleză este programat pentru lansare la data de 18 iunie , 2002.

Avand primul single de pe Border Girl, "Don't Say Goodbye", ca fiind deja considerat un single cutremurator, Paulina Rubio este sigura ca va deveni o senzaţie la nivel mondial. Border Girl are in plus patru piese noi spaniole faţă de cele din limba engleză cum ar fi "Stereo", "Sexual Lover" şi "I Was Made For Lovin 'You".

Odata cu popularitatea si aclamatile ei , ea este sigura ca le va obtine si cu dansul ei pe melodii pop. Paulina, de asemenea, uimeste publicul şi fanii cu performantele ei energetice în direct.

Paulina Rubio Liste
Pagini cu leg?turi invalide c?tre fi?iere
Na?teri în 1971
Paulina Rubio


 

Paulina Rubio Videoclipuri
Paulina Rubio - Algo De Ti

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1971, mexico city, cantareata, latin, pop

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 23 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :