FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 581
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Paulina Gretzky Biografie
Paulina Gretzky Videoclipuri
Site-uri despre Paulina Gretzky
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Paulina Gretzky
Intreaba despre Paulina Gretzky
Adauga un citat spus de Paulina Gretzky
Vedete nascute pe 19 Decembrie
Celebritati nascute in Los Angeles Statele Unite ale Americii
 

Paulina Gretzky Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Paulina Gretzky has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Paulina Gretzky

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Paulina Gretzky

 Q:   Intreaba despre Paulina Gretzky       
Paulina Gretzky Paulina Maria Jean Gretzky s-a nascut pe 19 Decembrie 1988, în Los Angeles, California, fiind cea mai mare dintre cei cinci copii ai faimosului jucator de hochei Wayne Gretzky si ai sotiei sale, actrita Janet Jones. În 1997, s-a mutat cu familia ei la New York, unde a participat la Scoala Nightingale-Bamford înainte de a fi admisa la şcoala de balet American Theater.

Biografie:

În anul 2000, Paulina a făcut debutul pe ecran atunci când ea a avut un rol mic în comedia scurta, Credem în Dumnezeu; ea avand varsta de numai 12 ani la momentul respectiv. Trei ani mai târziu, si-a facut debutul in televiziune cantand la Patrimoniul Naţional Hockey League's din weekend-ul clasic. Ea a fost in centrul atentiei, cu ocazia evenimentului Almuni ce consta intr- un joc de hoche i între Edmonton Oilers şi Montreal Canadiens; Paulina a cântat cu o seara inaintea meciului în fata unei mulţimi de aproximativ 8000 de oameni.

Paulina a participat din nou la eveniment, în ziua jocului, cântând lui Sarah McLachlan "I Will Remember Youp” pe un stadion cu o capacitate pentru 57000 de fani. Ea a primit ovaţii în picioare pentru efortul ei. Ea a avut o altă apariţie în 2004, cântând imnul naţional canadian în timpul Cupei Mondiale de Hockey din Toronto.

În 2005, la vârsta de 17 ani, Paulina si-a început activitatea în modeling. Ea s-a facut remarcata în Toronto datorita primei sale fotografii ce a aparut in revista FLARE, şi a fost fotografiata de fotograful Max Abadian. Aparitia ei in publicitate în luna august a anului 2005 a marcat prima dată că acel FLARE a lasant atât o mama cat si fiica ei; mama Janet a pozat pentru revista în 1988.

În plus faţă de preocuparea ei pentru modeling in care ea acţionează, Paulina, de asemenea, a persistat în preocupările sale muzicale. Ea a inregistrat piesa "Fly", care a debutat pe un episod la MTV Laguna Beach in luna septembrie.

Paulina a fost instituita pentru a face viiitorul ei film de debut în anul 2006 in filmul Alpha Dog, regizat de Nick Cassavetes şi avandu`i in rolurile principale pe Bruce Willis, Sharon Stone si Justin Timberlake.

 

Paulina Gretzky Videoclipuri
Paulina Gretzky - I Will Remember You

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1988, los angeles, cantareata, model, pop

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru paulina_gretzky. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 06 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :