FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 861
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

George Copos Biografie
George Copos Videoclipuri
George Copos Relatii
Site-uri despre George Copos
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru George Copos
Intreaba despre George Copos
Adauga un citat spus de George Copos
Vedete nascute pe 27 Martie
Celebritati nascute in Tasnad Satu Mare Romania
Politicieni in zodia Berbec
Vedete care au studiat la Universitatea Romana de Stiinte si Arte Gheorge Cristea
Celebritati de etnie Romana
Vedete cu ochii Caprui
 

George Copos Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

George Copos has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre George Copos

Tag-uri Populare


politician   ministru   politica   prim-ministru   economist   inginer   psd   diplomat   avocat   primar   jurist   senator   deputat   pnl   partid   pdl   bucuresti   1949   parlament   europarlamentar   partidul national liberal   afacerist   ziarist   scriitor   republica moldova   profesor   1946   academician   persoane faimoase   nato   1969   1968   1917   istoric   consiliu   partidul conservator  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

George Copos

 Q:   Intreaba despre George Copos       
George Copos George Copos s-a nascut pe 27 Martie 1953 in Tasnad, Satu Mare, Romania si este un politician si om de afaceri faimos.

Cariera:

George Copos s-a nascut intr-o familie numerioada din Ardeal. A fost senator in legislature 2004-2008, este politician si om de afaceri, proprietar al unui lant de distributie de produse electronice, al unui grup de cofetarii, al catorva hoteluri in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord, precum si al clubului de fotbal FC Rapid Bucuresti.

Este membru al Partidului Conservator, senator incepand din 2004, iar din decembrie 2004 pana in iunie 2006 a fost ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii in Guvernul Tariceanu. Cand a infiintat prima firma, cofetaria ANA CO, a fost in acelasi timp sofer, lucrator in cofetarie, contabil sau vanzator.

Prima facultate pe care a absolvit-o a fost Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Pedagogice in 1978, cea de-a doua facultate, Dreptul, a facut-o pentru ca i s-a oferit aceasta sansa, iar cea de-a treia facultate a absolvit-o in 2004. Este presedinte, director general la ANA GROUP/ANA HOLDING din 1990 pana in decembrie 2004, si din ianuarie 2009 pana in prezent.

Copos a fost sef al Departamentului social – turism al Uniunii Asociatilor Studentilor din Romania, din 1980 pana in 1990. Timp de doi ani, intre 1978-1980 a fost profesor la Liceul Indrustrial din Tasnad.

Din 2004 pana in 2008 Copos a fost membru al Comosiei Economice si al Comisiei pentru Sanatate, Ecologie si Sport din Senatul Romaniei. A mai fost si membru al Partidului Conservator. Din 2001 si pana in decembrie 2004 a fost presedintele Aliantei Confederatiilor Patronatelor din Romania.

Din 2000 pana in decembrie 2004 a fost presedintele Confederatiei Nationale a Patronatelor din Romania, membru fondator al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, din 1994.

Copos este de asemenea si membru pe viata el Federatiei Internationale a Sportului Universitar. In prezent face parte din Comisia Economica si Comisia pentru sanatate, Ecologie si Sport din Senatul Romaniei.

Pe scurt despre George Copos:

Nume: George Copos
Data nasterii: 27 Martie 1953
Zodie: Berbec
Locul nasterii: Tasnad, Satu Mare, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Gri
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Sotie: Cristiana Copos
Copii: O fata Alexandra
Ocupatie: Politician, om de afaceri
Studii: Facultatea de Drept, Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorge Cristea” (absolvita in 2004); Universitatea de Studii Social-Administrative, Bucuresti, curs post-universitar (absolvita in 1987); Universitatea Oradea – Facultatea de Stiinte Pedagogice (absolvita in 1978).

De ce este faimos George Copos?

George Copos este unul dintre cei mai cunoscut afaceristi din Romania, dar si unul dintre cei mai bogati. Acesta a inceput sa fie cunsocut de cand este proprietarul clubului de fotbal Rapid, fiind mereu in atentia presei si a suporterilor.

De ce ne place George Copos?

George Copos se numara printre persoanele publice din Romania, care a fost in atentia presei mereu, si nu doar din cauza articolelor negative, sau barfelor. Este o persoana foarte apreciata, fiind foarte iubit de catre cei care il urmaresc.

George Copos Liste
Despre Politicieni Români
Politicieni români
Na?teri în 1953
Ac?ionari în fotbalul din România
Senatori români 2004-2008


 

George Copos Videoclipuri
Ultras Rapid Bucharest : Protest against George Copos

irrelevant
-1
broken
 
George Copos Relatii
[editeaza relatii]
Cristiana Copos
Cristiana Copos and George Copos
Elena Stoica
Elena Stoica and George Copos


Tag-uri: tasnad, politician, afacerist, politica

[editeaza tag-uri]


Categorie: Politicieni  - ( Politicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 27 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :