FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 670
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Dorinel Munteanu Biografie
Dorinel Munteanu Videoclipuri
Dorinel Munteanu Poze
Dorinel Munteanu Articole
Dorinel Munteanu Stiri
Dorinel Munteanu Liste
Site-uri despre Dorinel Munteanu
Tab-uri utile
Comentarii
Dorinel Munteanu Poll-uri
Intrebari despre Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu Citate
Vedete nascute pe 25 Iunie
Celebritati nascute in Gradinari Romania
Fotbalisti in zodia Rac
Celebritati de religie Ortodox
Celebritati de etnie Roman
Vedete cu ochii Albastri
Celebritati care au 170 cm inaltime
 

Dorinel Munteanu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Dorinel Munteanu has no Fans yet!

Dorinel Munteanu Polls 


Biografii


Intrebari despre Dorinel Munteanu

- Cine este Dorinel Munteanu?... by Robert

- La ce echipa a obtinut Dorinel Munteanu cele mai mari performante... by Raluca

- Care este supranumele fotbalistului Dorinel Munteanu?... by Alin

- Care este golul care l-a facut celebru pe Dorinel Munteanu?... by Ovidiu

- Care este starea civila a lui Dorinel Munteanu?... by Eli

- Care sunt relatiile lui Dorinel Munteanu cu familia sa?... by Carmen

- Care sunt hobby-urile lui Dorinel Munteanu?... by Zoe

- Care este mancarea preferata la lui Dorinel Munteanu?... by Dan

- Care este actorul preferat al lui Dorinel Munteanu?... by Valentin

- Care este muzica preferata a lui Dorinel Munteanu?... by Cosmin

- Dorinel Munteanu este credincios?... by Corina

Tag-uri Populare


fotbal   fundas   mijlocas   atacant   anglia   evolutie   fotbalist   manchester united   antrenor   premier league   cariera   romania   craiova   barcelona   sport   real madrid   fulham   steaua   portar   manchester city   sportiv   steaua bucuresti   universitatea craiova   inter milano   liverpool   talent   ac milan   bayern munchen   everton   performanta   chelsea londra   juventus torino   campionat   arsenal   dinamo bucuresti   aston villa  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Dorinel Munteanu

 Q:        
Dorinel Munteanu Dorinel Munteanu este fost component al generatiei de aur, asa cum este numita echipa din care a facut parte alaturi de legendarul Gheorghe Hagi si de alti fotbalisti de marca pe care echipa nationala a Romaniei i-a avut in propria ograda.

Cariera:

Supranumit "Neamtul" dupa ce a evoluat o lunga perioada in campionatul Germaniei, Dorinel Munteanu era repsectat de colegi si pentru munca depusa in teren, fapt ce i-a mai atras o porecla aceea fiind "Furnica".

In anul 2004 Dorinel se intoarce in Romania la Steaua, cu care castiga si titlul de campion. In anul 2005 acesta merge la CFR Cluj ca antrenor-jucator la respectabila varsta de 37 de ani. A reusit sa stranga cele mai multe selectii de la echipa nationala, depasindu-l la acest capitol pe colegul sau din teren Gheorghe Hagi.

De la frageda varsta de 14 ani, Dorinel Munteanu evolua la echipa de seniori a echipei FC Oravita in Liga a treia din Romania , pe perioada comunista fiind o regula ca fiecare echipa sa aiba in componenta cel putin 2 jucatori ce nu au implinit inca 18 ani, iar datorita calitatilor sale remarcabile, Dorinel Munteanu a fost cooptat de la varsta de 14 ani.

In ciuda greutatilor intampinate in viata personala, Dorinel Munteanu s-a impus la echipa la care a evoluat de la varsta de 14 ani, greutatile din familie datorate mortii tatalui sau neimpiedicandu-l sa se lanseze in fotbalul mare.

Primul sau joc in divizia A a avut loc pe data de 21.08.1988, meci disputat intre echipele Victoria Bucuresti-FC Olt Scornicesti incheiat cu scorul de 0-0, pe cand acesta evolua la FC Olt Scornicesti, in acel an clasandu-se pe locul 8 al diviziei A.
La echipa nationala a Romaniei, Dorinel Munteanu a debutat la 23 de ani pe data de 23.05.1991, intr-un meci pierdut in Norvegia de echipa noastra. Are cel mai bogat palmares din istoria echipei nationale, 131 de meciuri jucate si 16 goluri marcate.

Pe scurt despre Dorinel Munteanu:

Nume: Dorinel Munteanu
Locul Nasterii: Satul Gradinari judetul Caras-Severin
Data nasterii: 25 iunie 1968
Culoarea parului: Blond
Culoarea ochilor: albastri
Inaltime: 170 cm
Post ocupat in teren: Mijlocas ofensiv
In prezent: antrenor Otelul Galati

Palmares:

1986-1988 - Metalul Bocsa
1987-1988 - CSM Resita
1988-1989 - FC Olt Scornicesti - 32 de meciuri, 2 goluri
1989-1999 - FC Inter Sibiu - 14 meciuri, 0 goluri
1990-1991 - FC Inter Sibiu - 33 de meciuri, 7 goluri
1991-1992 - Dinamo Bucuresti - 33 de meciuri, 12 goluri
1992-1993 - Dinamo Bucuresti - 34 de meciuri, 15 goluri
1993-1994 - Cercle Brugge - 34 de meciuri, 7 goluri
1994-1995 - Cercle Brugge -31 de meciuri, 5 goluri
1995-1996 - FC Koln - 33 de meciuri, 4 goluri
1996-1997 - FC Koln - 31 de meciuri, 4 goluri
1997-1998 - FC Koln - 33 de meciuri, 3 goluri
1998-1999 - FC Koln - 32 de meciuri, 7 goluri
1999-2003 - VFL Wolfsburg - 101 meciuri, 11 goluri
2003-2005 - Steaua Bucuresti - 33 de meciuri, 2 goluri
2005-2007 - CFR Cluj - 26 de meciuri, 0 goluri
2006-2007 - FC Arges - 3 meciuri, 0 goluri
2007 - FC Vaslui
Articole despre Dorinel Munteanu
Despre Dorinel Munteanu
Viata Sportiva A Lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu News
Dorinel Munteanu Anchetat De DNA (August 20, 2010)

Dorinel Munteanu Liste
Top 5 Performante Ale Lui Dorinel Munteanu (August 20, 2010)
Antrenori ai lui CFR Cluj
Antrenori ai FC Vaslui
Antrenori ai FC O?elul Gala?i
Na?teri în 1968
Fotbali?ti români
Fotbali?ti ai FC Dinamo Bucure?ti
Fotbali?ti ai FC Steaua Bucure?ti
Fotbali?ti ai lui CFR Cluj
Antrenori ai FC Steaua Bucure?ti


 

Dorinel Munteanu Poze

Dorinel Munteanu pe scaunDorinel Munteanu cu sotia saDorinel Munteanu pe terenDorinel Munteanu fluiera
Dorinel Munteanu la conferinta de presaDorinel Munteanu da indicatiiDorinel Munteanu alaturi de Gigi BecaliDorinel Munteanu aplauda
Dorinel Munteanu da ultimele indicatiiDorinel Munteanu suparat


 

Dorinel Munteanu Videoclipuri
Fanii lui "U" au intrat peste Dorinel Munteanu la conferinta de ...

irrelevant
1
broken


Tag-uri: fotbalist, generatie, campionat, evolutie, antrenor

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru dorinel_munteanu. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Fotbalisti  - ( Fotbalisti - Archiva)

Data Adaugarii: 01 May '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :