FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,807
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Cristina Rus Biografie
Cristina Rus Videoclipuri
Cristina Rus Poze
Cristina Rus Articole
Cristina Rus Stiri
Site-uri despre Cristina Rus
Tab-uri utile
Comentarii
Cristina Rus Poll-uri
Intrebari despre Cristina Rus
Cristina Rus Citate
Vedete nascute pe 21 Iunie
Celebritati nascute in Cluj Romania
Muzicieni in zodia Gemeni
Vedete care au studiat la Scoala de Arta din Cluj
Celebritati de etnie Roman
Vedete cu ochii Verzi
Celebritati care au 175 cm inaltime
Vedete care cantaresc 52 kg
 

Cristina Rus Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Cristina Rus has no Fans yet!

Cristina Rus Polls 


Biografii


Intrebari despre Cristina Rus

- Cu ce barbati s-a iubit Cristina Rus?... by Liviu

- Este Cristina Rus mai sus decat Cristina Spatar?... by Natalia

- Din ce motive s-a destramat trupa Blondy?... by Mihai

- Credeti ca va urca din nou pe scena Cristina Rus?... by Andra

- Cristina Rus a pozat nud?... by Bogdan

- Ce albume a lansat Cristina Rus alaturi de Andreea Banica? ... by Paul

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1985   1986   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Cristina Rus

 Q:        
Cristina Rus Cristina Rus s-a nascut la data de 20 iunie 1981 in Cluj, Romania. Este o tanara cantareata din Romania.

Cariera:

A lucrat ca model inca de la varsta de 14 ani pentru creatori romani renumiti precum Zina Dumitrescu, Catalin Botezatu, Ingrid Vlasov. Pasionata de muzica, a inceput sa cante de la 15 ani. A studiat muzica la Scoala de Arta din Cluj, sectiunea canto. Cariera muzicala si-a inceput-o ca solista in trupa Sing Sing BB, trupa fiind compusa de inca doi baieti. Apoi a fost solisa in alta trupa- Desperado, unul dintre baietii care faceau parte din trupa devenindu-i apoi iubit.

Adevarata consacrarea muzicala a venit in 2001, atunci cand a intrat in trupa Blondy alaturi de Andreea Banica.

Dupa despartirea de trupa Blondy, Cristina a urmat o cariera solo. Si-a lansat primul album solo in 2006, numit „Viata mea”, avand ca prim extras pe single piesa „Viata mea”. De-a lungul carierei sale a pozat intr-o serie de reviste, dintre care cel mai incendiar pictorial a fost cel din revista High Life unde a pozat goala. Ulterior, dupa cum ea insasi a afirmat, a regretat aceasta decizie. In 2007 a participat la unul dintre cele mai renumite show-uri de televiziune „Dansez pentru tine”.

De ce ne place Cristina Rus?

Cristina Rus este o cantareata din Romania care a incantat publicul de nenumarate ori cu piesele sale. Ea este o femeie foarte frumoasa care suceste mintile tuturor barbatilor si in acelasi timp starneste invidia multor femei.

De ce este Cristina Rus faimoasa?

Cristina Rus este faimoasa deoarece a lucrat ca manechin pentru Zina Dumitrescu si Catalin Botezatu, dar si pentru ca a facut parte din trupe precum Sing Sing BB si Blondy dupa care si-a construit o frumoasa cariera solo.

Pe scurt despre Cristina Rus:

Nume: Cristina Rus
Locul nasterii: Cluj
Data nasterii: 21 iunie 1981
Frati/Surori: O sora mai mare
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1,75
Greutate: 52kg
Nationalitate: Romana
Sot: Dragos Balteanu
Copii: Un baiat, Dragos
Ocupatie: Cantareata
Studii: Scoala de Arta din Cluj

Discografie:

Albume Blondy:

• "Atat de aproape" 2001
• "Atat de aproape" reeditat 2001
• "O parte din tine" 2002
• "Dulce si amar" 2004.

Solo:

• "O noua viata" 2006

Link-uri Externe :

Cristina Rus (English)
Articole despre Cristina Rus
Despre Cristina Rus
Cristinei Rus Cariera
Barbatii Din Viata Cristinei Rus
Cristina Rus Versus Cristina Spatar
Familia Cristinei Rus

Cristina Rus News
Cristina Rus O Eclipseaza Pe Cristina Spatar (October 01, 2010)
Cristina Rus Va Urca Pe Scena Abia In 2011 (October 01, 2010)


Cristina Rus Liste
Despre Biografii Români
Cânt?re?e române
Na?teri în 1981


 

Cristina Rus Videoclipuri
cristina rus - I don't see ya 2009 videoclip HQ

irrelevant
3
broken


Tag-uri: cluj, 1981, cantareata, andreea banica, blondy

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :