FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,561
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Constantin Rautchi Biografie
Constantin Rautchi Videoclipuri
Constantin Rautchi Filme
Site-uri despre Constantin Rautchi
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Constantin Rautchi
Intreaba despre Constantin Rautchi
Adauga un citat spus de Constantin Rautchi
Vedete nascute pe 22 Mai
Vedete decedate pe17 Noiembrie
Celebritati nascute in Cazaci Basarabia Romania
Actori in zodia Gemeni
Vedete care au studiat la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale
Celebritati de religie Ortodoxa
Celebritati de etnie Romana
Vedete cu ochii Caprui
 

Constantin Rautchi Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Constantin Rautchi has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Constantin Rautchi

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   scorpion   sagetator   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1973   1972   1976  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Constantin Rautchi

 Q:   Intreaba despre Constantin Rautchi       
Constantin Rautchi Actorul Constantin Rauţchi s-a născut la 22 mai 1934, in Cazaci, Basarabia.

Cariera:

A invatat la Liceul industrial Polizu din capitala si a absolvit in 1956 Institutul de Artă teatrală si Cinematografică, la clasa profesorilor Alexandru Finţi si Nicolae N. Bălţăţeanu.

Dupa absolvire a fost repartizat la Teatrul National din Craiova si a interpretat pe aceasta scena roluri ca Bartholo din Bărbieruldin Sevilla de Beaumarchais, Lane din Bunbury de Oscar Wilde, Kolakolnikov din O chestiune personală de Al. Stein, Pleşoianu- Ultima generaţie de V. Niţulescu, Şandor- (Nopţile tăcerii de Teofil Buşecan, Pafnutie- Tudor din Vladimiri de Mihnea Gheorghiu, Marinarul răguşit- Tragedia optimistă de V. Vişnevski, Fortunato- Gîlcevile din Chioggia de Goldoni, Oprişan- Arcul de triumf de Aurel Baranga. I s-a decernat in 1957 premiul concursului republican al tinerilor actori pentru rolul lui Plesoianu din piesa Ultima generaţie.

S-a mutat la Bucuresti, la Teatrul National, in urma solicitarii directorului acestei instituţii, scriitorul Zaharia Stancu. Aici a jucat in Nora de Ibsen (Krogstad), Richard al III-lea de W, Shakespeare, Coana Chirita de Tudor Musatescu, Livada cu visine de Cehov, Patima roşie de M. Sorbul. Ultimul rol a fost al lui Hagi tudose din piesa cu acelaşi nume a lui Barbu Ştefănescu Delavrancea.

A debutat pe marele ecran in 1958, cu rolul studentului Nae din filmul Alo? Ati greşit numărul, ultimul film a fost Căutătorii de aur, in 1986.

Constantin Rauţchi a murit la 17 noiembrie 1984, in Bucureşti.

Pe scurt despre Constantin Rauţchi:

Nume: Constantin Răuţchi
Ocupatia: actor
Data nasterii: 22 mai 1934
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Cazaci, Basarabia, Romania
Naţionalitate: româna
Starea civila: necăsătorit
Studii: Institutului de Arta Teatrala si Cinematografie din Bucureşti, promoţia 1956
Data si locul decesului: 17 noiembrie 1984, Bucureşti

De ce este faimos Constantin Rauţchi?

A fost un mare actor al scenei si al cinematografiei româneşti, a jucat in zeci de piese de teatru, in filme ca Badaranii, Ciprian Porumbescu, Roscovanul, seria BD, etc.

De ce ne place Constantin Rauţchi?

A jucat rolul instructorului la şcoala de corecţie din filmul Roşcovanul.

Filmografie:

1986 Cautătorii de aur
1982 Capcana mercenarilor
1981 Întoarce-te si mai priveşte o data
1979 Roscovanul
1978 Prin cenuşa imperiului
1978 Dincolo de orizont
1976 Serenada pentru etajul XII
1975 Aventurile lui Babuşca
1975 Dincolo de Nisipuri
1975 Lockruf des Goldes ( serial TV)
1975 Mastodontul
1975 Muschetarul român
1974 Muntele ascuns
1974 Sub pecetea tainei (film TV)
1973 Cantemir
1972 Ciprian Porumbescu
1970 Sentinta
1970 Brigada Diverse intra in Acţiune
1969 Oameni sărmani ( film TV)
1968 Zile de vara
1967 Maiorul si moartea
1966 Vremea zăpezilor
1965 Neamul Soimarestilor
1964 Străinul
1964 Camera alba
1964 Titanic vals
1963 Linişte
1962 Celebrul 702
1962 Lupeni 29
1960 Bădăranii
1958 Alo? Ati greşit numărul

 
Constantin Rautchi Filme

No photo available
Titanic vals
No photo available
Dimitrie Cantemir
No photo available
Capcana mercenarilor
No photo available
Cautatorii de aur
No photo available
Lockruf des Goldes
No photo available
Neamul Soimarestilor
No photo available
Serenada pentru etajul XII
No photo available
Mastodontul
No photo available
Ciprian Porumbescu
No photo available
Muntele ascuns
No photo available
Dincolo de nisipuri
No photo available
Zile de vara
No photo available
Alo? Ati gresit numarul
No photo available
Badaranii
No photo available
Camera alba
Constantin Rautchi Filmography
 

Constantin Rautchi Videoclipuri
Badaranii (1960) partea 1

irrelevant
2
broken


Tag-uri: actor, teatru

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 09 March '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :