FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,185
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Colin Powell Biografie
Colin Powell Videoclipuri
Site-uri despre Colin Powell
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Colin Powell
Intreaba despre Colin Powell
Adauga un citat spus de Colin Powell
Vedete nascute pe 05 Aprilie
Celebritati nascute in New York New York SUA
Politicieni in zodia Berbec
Celebritati de etnie American
 

Colin Powell Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Colin Powell has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Colin Powell

Tag-uri Populare


politician   ministru   politica   prim-ministru   economist   inginer   psd   diplomat   avocat   primar   jurist   senator   deputat   pnl   partid   pdl   bucuresti   1949   parlament   europarlamentar   scriitor   afacerist   republica moldova   profesor   partidul national liberal   ziarist   1946   academician   persoane faimoase   nato   1969   consiliu   1968   partidul conservator   istoric   1917  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Colin Powell

 Q:   Intreaba despre Colin Powell       
Colin Powell Colin Powell Luther s-a nascut pe data de 05 aprilie 1937, in Harlem, New York. Deşi a fost crescut în Bronx de către părinţi lui Luther Theophilus si Maud Ariel Powell, care au emigrat din Jamaica, si l-au expus pe Colin unui mozaic multicultural.

Cariera:

După ce a absolvit Liceul Morris in 1954, Powell a pornit sa studieze geologia la City College din New York, şi a absolvit în 1958. Cu o diplomă sub centura lui, Powell a fost comandat ca locotenent de infanterie, si el a aderat la ROTC, un program de formare a militarilor pentru Armata SUA, si asta în timp ce era inca la colegiu.

Powell a fost instruit ca un paraşutist şi un vanator de munte, primind formarea sa de bază de la Fort Benning, Georgia. După mai mulţi ani în ar mată, mai ales în calitate de consultant în Vietnam în 1962, el se întoarce pentru inca un tur ca ofiţer executiv pentru un batalion de infanterie in Vietnam. Pe urma, Powell a revenit la o viata mai paşnică cu mai multe săli de clasă la Universitatea George Washington din Washington DC pentru a obtine un MBA în 1971.

Powell a fost numit Senior Military Assistant to the Deputy Secretary of Defense din 1977 pana in 1980, în timpul administraţiei Reagan, şi a fost promovat la National Security Advisor în 1987.

Cand Powell a fost numit preşedinte al Joint Chiefs of Staff, în 1989, el a facut dublă istorie, deveniind atat cea mai tanara persoana cat si primul afro-american ca sa ocupe pozitia respectiva. Powell s-a intors inapoi in armata, numai ca de data aceasta ca cel mai mare membru al Pentagonului, atunci când trupele americane au fost trimise in Golful Persic şi Operaţiunea Desert Storm era în desfăşurare în anul 1991. Aşa cum istoria a dovedit, acestea au fost un success in mare parte datorita lui Powell.

Powell a adăugat o lungă listă de premii militare numelui său, dar el a câştigat de asemenea si premii civile, care includ Medalia Prezidenţială a Libertăţii şi Medalia de aur a Congresului. Powell a fost, de asemenea, numit cavaler de Regina Elisabeta primind titlul de Knight Commander of the Order of the Bath.

În plus faţă de activitatea sa cu America Promise, Powell este de asemenea un membru al Board of Trustees of Howard University, Board of Directors of the United Negro College Fund, Board of Governors of The Boys and Girls Club of America, si al Advisory Board of the Children's Health Fund.

Powell a scris istorie inca odata cand a fost investit în funcţia de secretar de stat al Americii în ianuarie 2001, el fiind numit de presedintele de atunci, atunci preşedintele George W. Bush.

El a fost primul afro-american care a servit ca secretar de stat, responsabil pentru probleme de afaceri externe ale SUA, pentru Alma Vivian Johnson din Birmingham, Alabama, Powell este un simplu sot. El a fost căsătorit cu Alma Vivian din anul 1962, şi au împreună trei copii Michael, Linda si Anne şi doi nepoţi Jeffrey şi Bryan - fiii lui Michael.

La data de 12 noiembrie 2004, Powell si-a anunţat demisia din funcţia de secretar de stat, dar si-a păstrat poziţia până la înlocuirea sa cu Condoleezza Rice, care a fost ales oficial de Senat (85-13 voturi) şi a depus jurământul pe 26.01.2005. Pe intreaga durata a carierei sale lungi şi ilustre, Colin Powell, fostul secretar de stat a câştigat încrederea poporului american, şi va rămâne o figură puternică şi influentă în istoria Statelor Unite.

Pe scurt despre Colin Powell:

Data nasterii: 04/05/1937
Locatia: New York, New York, SUA
Zodia: Berbec


Colin Powell Liste
Despre Secretari de stat ai SUA
Na?teri în 1938
Americani în via??
Secretari de stat ai Statelor Unite ale Americii


 

Colin Powell Videoclipuri
Gen. Colin Powell -

irrelevant
0
broken


Tag-uri: secretar general, new york, militar

[editeaza tag-uri]


Categorie: Politicieni  - ( Politicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :