FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,443
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Claudiu Istodor Biografie
Claudiu Istodor Videoclipuri
Claudiu Istodor Filme
Claudiu Istodor Relatii
Site-uri despre Claudiu Istodor
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Claudiu Istodor
Intreaba despre Claudiu Istodor
Adauga un citat spus de Claudiu Istodor
Vedete nascute pe 05 Septembrie
Celebritati nascute in Bucuresti Romania
Actori in zodia Fecioara
Celebritati de religie Ortodoxa
Celebritati de etnie Romana
Vedete cu ochii Caprui
 

Claudiu Istodor Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Claudiu Istodor has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Claudiu Istodor

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   scorpion   sagetator   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1973   1972   1976  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Claudiu Istodor

 Q:   Intreaba despre Claudiu Istodor       
Claudiu Istodor Actorul Claudiu Istodor s-a nascut la 05 septembrie 1960, in Bucuresti.

Cariera:

A absolvit in 1984 Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, la clasa profesoarei Sanda Manu. A fost repartizat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, unde a ramas pana in 1988. S-a casatorit in timpul facultatii cu Maia Morgenstern, de care a divortat, au impreuna un fiu, actorul Tudor Aaron Istodor.

La Piatra Neamţ a jucat in spectacolul Şerifii sau nimic despre sânziene de Constantin Munteanu, regizat de N. Opritescu, alături de Maia Morgenstern, apoi la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, in Hamlet in love, spectacol regizat de Cristian Juncu, din 1990 s-a mutat in Bucureşti. La Teatrul National juca in Noaptea Regilor sau Ce doriţi? de William Shakespeare, s-a mutat la Teatr ul Mic si a jucat in zeci de roluri, printre care: Fiul, Tatăl, Soţul- Caii la fereastră de Matei Vişniec, regia Nicolae Scarlat, Un flăcău la nuntă, Priculici, Un copil urât, Hussein, Cârmaciul corabiei- Peer Gynt de Henrik Ibsen, Alonso Quijano- Don Quijote de Mihail Bulgakov, Domnul- Cercul de Arthur Schnitzler, Boris Nikolaevici Cepurnoi- Copiii soarelui de Maxim Gorki, Sir Charles Marlow- Noaptea încurcăturilor de Oliver Goldsmith, Al doilea bărbat- Bine, mamă, da' ăştia povestesc în actu' doi ce se-ntâmplă în actu' întâi de Matei Vişniec, Daimenor- Oameni de zăpadă de Tina Ionescu Demetrian, Odiosul domn- Trei jobene de Miguel Mihura, Florindo- Slugă la doi stăpâni de Carlo Goldoni, Karl Tile- Valsul câinilor de Leunid Andreev, Cleo- Viitorul e maculatură de Vlad Zografi, Karl Breyner/ Bruce Delamitri- Popcorn de Ben Elton, Frank Foster- Cum iubeşte cealaltă jumătate de Alan Ayckbourn, Povestitor, Tâmplar, Doamnă la curte, Primul tânăr, Arcite, Regele Alla- Povestiri din Canterbury de Geoffrey Chaucer, Ulise - Război cu Troia nu se face după Jean Giraudoux, etc.

Colaboreaza cu Teatru 74, un teatru alternativ, in comedia irlandeza Vestul singuratic.

Pe marele ecran a debutat in 198, cu pelicula Dreptate in Lanturi..

Filmografie:

2009 Efect 30 (serial TV) - Breazu
Breazu Breazu
2009 Carol I -Take Ionescu
2008 The Last Enemy (mini-serie TV)
2006 The Wind in the Willows (film Tv)
2005 Întoarcerea morţilor vii: Necropolis-Doctor
2004 Gargoyle (video)
2004 Sex Traffic (film TV) -Dr. Djudic
2004 Gunpowder, Treason & Plot (TV )
2004 Rivoglio i miei Figli (film TV)
2002 Patul lui Procust - Procuror
2000 Epicentrul - Pianist
1999 Besat -Dr. Angelson
1998 Trenul vietii
1996 Captain Conan
1995- My Life-scurt metraj
1994 Dragonworld
1994 Templul tacerii
1992 Hotel de lux
1986 Pas în doi
1985 Furtuna in Pacific
1983 Misterele Bucurestilor
1983 Chained Justice
1983 Dreptate in Lanturi

Pe scurt despre Claudiu Istodor:

Nume: Claudiu Istodor
Ocupatia: actor
Data nasterii: 05 septembrie 1960
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Bucuresti, România
Naţionalitate: româna
Starea civila: necasatorit
Fosta sotie: Maia Morgenstern
Copii: 1 fiu- Tudor Aaron Istodor- actor
Culoarea parului: saten
Culoarea ochilor: caprui

De ce este faimos Claudiu Istodor?

Este un apreciat actor al Teatrului Mic din capitală, a jucat in filme romaneşti si străine.

De ce ne place Claudiu Istodor?

Are o voce puternica, domina scena, a jucat in Misterele Bucurestilor.

Claudiu Istodor Liste
Actori români


 
Claudiu Istodor Filme

No photo available
Besat
No photo available
Patul lui Procust
No photo available
Dreptate în lanturi
No photo available
Epicentru
No photo available
Hotel de lux
No photo available
Pas în doi
No photo available
Furtuna in Pacific
No photo available
Totul pentru copiii mei
No photo available
Gargoyle
Train de vie
The Devil Inside
No photo available
La urgenta
No photo available
La urgenta Sub presiune
No photo available
Efect 30
No photo available
Carol I
Claudiu Istodor Filmography
 

Claudiu Istodor Videoclipuri
Teatru 74 - Vestul Singuratic

irrelevant
4
broken
 
Claudiu Istodor Relatii
[editeaza relatii]
Maia Morgenstern
Claudiu Istodor and Maia Morgenstern


Tag-uri: actor, teatru, cinematografie

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 28 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :