FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 5,050
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Adina Valean Biografie
Adina Valean Videoclipuri
Adina Valean Poze
Adina Valean Relatii
Site-uri despre Adina Valean
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Adina Valean
Intreaba despre Adina Valean
Adina Valean Citate
Vedete nascute pe 16 Februarie
Celebritati nascute in Comuna Tintea Prahova Romania
Politicieni in zodia Varsator
Celebritati de etnie Facultatea de Matematica Bucuresti
Vedete cu ochii Caprui
 

Adina Valean Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Adina Valean has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Adina Valean

Tag-uri Populare


politician   ministru   politica   prim-ministru   economist   inginer   psd   diplomat   avocat   primar   jurist   senator   deputat   pnl   partid   pdl   bucuresti   1949   parlament   europarlamentar   scriitor   afacerist   republica moldova   profesor   partidul national liberal   ziarist   1946   academician   persoane faimoase   nato   1969   consiliu   1968   partidul conservator   istoric   1917  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Adina Valean

 Q:   Intreaba despre Adina Valean       
Adina Valean Adina Valean s-a nascut pe 16 februarie 1968 in Comuna Tintea, judetul Prahova, Romania si este faimoasa in special ca europarlamentar.

Cariera:

Adina Valean este politician roman, de profesie matematician, cu studii postuniversitate in Conducerea Securitatii si Apararii Nationale, membru al Parlamentului Romaniei reprezentand circumscriptia electorala nr.12 Calarasi.

Din noiembrie 2007 este europarlamentar din Partea PNL, reales in iunie 2009, este de asemenea si membra a Partidului National Liberal.

Intre 1990-1997 a fost profesor de matematica la Scoala generala nr. 143 din Bucuresti, iar apoi a devenit director pentru relatia cu Directiile Judetene pentru Tineret si Sport si ONG de tineret in Ministerul Tineretului si Sportului. In 1999 a devenit membru PNL.

Intre 1999-2000 a fost director al Asociatiei Romane pentru Libertate si Dezvoltare, iar apoi din 2001 pana in 2004 a fost director general al Institutului pentru Libera Initiativa.

In 2000 a fost director executiv adjunct al campaniei electorale a PNL pentru alegerile generale, iar timp de doi ani, pana in 2002 a fost secretat general al Tineretului National Liberal, tot in 2002 a devenit membru al Biroului Permanent al PNL sector 1 si secretar al Comisiei PNL pentru mediul de afaceri, privatizare si politici concurentiale.

In 2004 a fost implicata in programe de sprijin in campania pentru alegerile locale, si tot din 2004 este si deputat in Parlamentul Romaniei, cicumscriptia Calarasi. Doi ani mai tarziu a fost aleasa vicepresedinte al PNL Prahova, iar din octombrie 2006 pana in decembrie 2006 a fost euroobservator PNL in Parlamentul European.

In luna noiembrie 2007 a fost aleasa parlamentar european din partea PNL, iar in iunie 2009 a obtinut mandat de europarlamentar. Adina Valean mai face parte si din Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia temporara pentru schimbarile climatce si Delegatia pentru relatiile cu tarile din Europa de Sud-Est, si este membru supleant, in Comisia pentru libertati vicile, justitie si afaceri interne.

Pe scurt despre Adina Valean:

Nume: Adina Ioana Valean
Data nasterii: 16 februarie 1968
Zodie: Varsator
Locul nasterii: Com. Tintea, judetul Prahova, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Sotie: Crin Antonescu
Copii: Nu are
Ocupatie: Politician
Studii: Facultatea de Matematica, Universitatea Bucuresti, master Studii de Integrare Europeana si Securitate

De ce este faimos Adina Valean?

Adina Valean este un cunoscut politician roman, care are o bogata cariera in politica, fiind una dintre cele mai apreciate membre PNL, care s-a remarcat si in Parlamentul European, avand numeroase functii, si realizand multe lucruri. S-a facut remarcata si datorita relatiei pe care o are cu colegul de partid Crin Antonescu, cu care s-a si casatorit in urma cu 1 an.

De ce ne place Adina Valean?

Adina Valean s-a facut placuta datorita atitudinii sale, datorita realizarilor sale din plan profesional, implicandu-se in numeroase proiecte din diferite domenii. Desi a terminat Facultatea de Matematica, a intrat in politica, unde a demonstrat ca este foarte capabila, si ca va ajunge foarte repede in timp destul de scurt un politician de succes. A reusit sa cucereasca inima unuia dintre cei mai cunoscuti politicieni romani, Crin Antonescu.

 

Adina Valean Poze

Adina Valean impreuna cu Crin AntonescuAdina Valean la sedintaAdina Valean la microfonAdina Valean impreuna cu sotul sau
Adina Valean in partidAdina Valean in fata camerelorAdina Valean imbracata officeAdina Valean comoda la un interviu


 

Adina Valean Videoclipuri
Eurocast, episodul 1 - cu Adina Valean

irrelevant
2
broken
 
Adina Valean Relatii
[editeaza relatii]
Crin Antonescu
Adina Valean and Crin Antonescu


Tag-uri: politician, comuna tintea, politica, pnl, europarlamentar

[editeaza tag-uri]


Categorie: Politicieni  - ( Politicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 26 November '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :