FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,434
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Voltaj Biografie
Voltaj Videoclipuri
Voltaj Poze
Site-uri despre Voltaj
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Voltaj
Intrebari despre Voltaj
Voltaj Citate
Celebritati de religie Ortodoxa
Celebritati de etnie Romana
 

Voltaj Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Voltaj has no Fans yet!

create pool

Biografii


Intrebari despre Voltaj

- sd... by eli@yahoo.com

- CUM ÎI CEAMA PE CEI DIN TRUPA?... by FOTACHE ELIZA

Tag-uri Populare


trupa   muzica   pop   londra   california   hard-rock   heavy metal   2000   cantareti   2001   formatie   texas   1984   r & b   mtv   soul   atlanta   cluj-napoca   1982   faima  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Voltaj

 Q:
 sd - by eli@yahoo.com
       
Voltaj Formatia Voltaj este una dintre cele mai longevive si iubite formatii din Romania. Dragostea si admiratia fanilor a propulsat formatia in toate topurile musicale din tara.

Biografie si Cariera

Voltaj a luat fiinta in anul 1982, intr-o perioada a cenzurii acesta a reprezentat un pericol social. Odata cu schimbarea vremurilor, s-a schimbat si componenta formatiei de foarte multe ori.

Primul concert al formatiei a avut loc la Casa de Cultura “ Mihai Eminescu” din Bucuresti, unde au interpretat piesa “Nori de hartie”. In repertoriul formatiei se mai aflau si piese precum: “Aceasta-i intrebarea” si hituri AC/DC. Componenta trupei initiale a fost urmatoarea: Horatiu Rad-bass, Nikki Dinescu-tobe, Gabi Nacu-chitara, Cristi Minculescu-voce si Adrian Ilie-chitara. Aceast a componenta se schimba in ’86 prin aparitia lui Cristi Ilie ca solist.

Prima aparitie discografica are loc in 1995 cu “Nori de hartie” si “Lumina” pe compilatia “Unplugged Romania”, avandu-l ca solist pe Tavi Colen. Un an mai tarziu este lansat primul album intitulat “Pericol de moarte” la Roton.
In anul 1998 are loc schimbarea esentiala a trupei, noul solist al formatiei fiind Calin “Pictorul” Goia, fost elev al “Scolii vedetelor”.Din noua componenta mai faceau parte: Gabi “Porcuk”-chitara, Vali “Prunus”-bass si Paul “Pampon”-tobe.

In februarie ’99 Voltaj a lansat primul maxi-single “Asta-i viata”, urmat de lansarea albumului “Risk maxim 2”. In 2000 ei lanseaza albumul “Bungee”, de pe care se remarca hituri precum: “Albinuta” si “3 D”. In 2002 au lansat discul “424”, aceste cifre reprezentand numarul zilelor care au trecut de la lansarea albumului “3D”. In 2003 a aparut primul “Best off” al formatiei, iar un an mai tarziu albumul “Povestea oricui” reeditat in 2005 pe DVD.Au urmat apoi albumele “Revelator” si “V8”, acesta din urma fiind cel mai recent.

De asemenea, Voltaj a castigat si foarte multe premii muzicale unul dintre cele mai importante find “Best Rock” in cadrul Romanian Music Awadrs 2010.

De ce ne place formatia Voltaj?

Noi iubim formatia Voltaj deoarece ne-au oferit cele mai frumoase melodii de-a lungul timpului.

De ce este formatia Voltaj faimoasa?

Voltaj si-a castigat celebritatea in timp, datorita talentului formatiei si modului de-a exprima muzica in asa fel incat fanii sa se regaseasca in ea.

Voltaj Liste
Despre Forma?ii rock
Forma?ii hard rock
Forma?ii rock române?ti


 

Voltaj Poze

Voltaj la sedinta fotoVoltaj da autografeVoltaj isi trmite solistul la pozeVoltaj pe strada
Voltaj la chefVoltaj in studioVoltaj pe scenaVoltaj da interviuri
Voltaj pe scenaVoltaj la sedinta fotoVoltaj pe stradaVoltaj in timpul concertului
Voltaj in noul videoclip


 

Voltaj Videoclipuri
Voltaj - Si ce? ( So what?)

irrelevant
4
broken


Tag-uri: trupa, faima

[editeaza tag-uri]


Categorie: Trupe  - ( Trupe - Archiva)

Data Adaugarii: 04 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :