FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 695
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Vladislav Galkin Biografie
Vladislav Galkin Videoclipuri
Vladislav Galkin Filme
Site-uri despre Vladislav Galkin
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Vladislav Galkin
Intreaba despre Vladislav Galkin
Vladislav Galkin Citate
Vedete nascute pe 25 Decembrie
Celebritati nascute in Moscow Soviet Union [now Russia]
Actori in zodia Capricorn
 

Vladislav Galkin Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Vladislav Galkin has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Vladislav Galkin

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Vladislav Galkin

 Q:   Intreaba despre Vladislav Galkin       
Vladislav Galkin Actorul rus Vladislav Galkin s-a nascut la 25 decembrie 1971, in Moscova. Parintii au divortat si mama sa, regizoarea Yelena Galkina s-a recasatorit cu actorul Boris Galkin, care l-a adoptat. Are o sora.

La 10 ani a jucat in serialul Tv Aventurile lui Tom Sawyer şi Huckleberry Finn, regizat de Stanislav Govorukhin, in rolul lui Huckleberry Finn.

In perioada 1988-1992 a studiat actoria la Scoala B.V. Shchukin, apoi a absolvit Facultatea de Regie Film la Institutul de Cinematografie din Moscova, in 1998. In acel an se casatorea pentru a 4-a oara, cu actrita Dariya Mikhaylova, de care a divortat in anul 2009.

A jucat in peste 40 de filme, in 2009 a primit titlul de Artist Emerit. La 27 februarie 2010 era gasit in apartamentul sau din Moscova, decedat in urma unui stop cardiac, la doar 39 de ani.

Filmografie:

Sidorov cel ticălos (1984- Alesha Sidorov
A fost un căpitan curajos (1985)
Cargo fără etichetare (1985)- Vova
Lanţul de aur (1986)- Sandy
Fiul (1987)
Pe terenurile lor (1987)
Indigen (1988)- Boris
Sfarsitul unui film (1990)- Yegor
Game (1992)
Voroşilov Sharpshooter (1999)-Leh District
August ’44 (2000)- Lt. Tamantsev
Kamenski (2000)-Shakhnovich Eugene
Thief (2001)- Makeev
Truckers (2001)- Sasha
Maroseyka, 12 (2001) - Kalinkin Eugene
Rostov-Papa (2001)- Butcher Potapenko Vasilii
Schiţă pe un monitor (2001)- Oleg
Kamenski 2 (2002)- Shakhnovich Eugene
Cealalta fata a lupilor (2002)- Serghei Vysik
Croniica seculara (2002)-Anton Koryagin
SWAT (2002)- Call Yakutia
Cerul şi pământul (2003)- Pasha Susak
Adventure Magus (2003)- Lt. Grigoriev
SWAT 2 (2003)- Call Yakutia
Teatrul Blues (2003)- Koryagin Anton
Land (2003)- Vitali Stupin
72 m (2004)- Senior Mihailov
Bomba pentru Bride (2004)- Koryagin Anton
Rig 2 (2004)- Sasha
Sabotor (2004)- Kaltygin
Sora (2004)- Anton
Caderea Imperiului (2005)-Nikitin
Kazaroza (2005)- Svechnikov
Maestrul şi Margareta (2005)-poetul Ivan Bezdomny
Savages (2006)
Noiembrie fierbinte (2006)-Filin
Viciile şi fanii lor (2006)- Vladimir Arkhipov
Tu - eu (2006)- Andrew
Saboteur. End of War (2007)-Kaltygin
Ideal Woman (2008)- Valera
Petrovka 38. Echipa Semenova (2009)- Andrei Semenov
Serpent's Lair (2009)
Dirty Work (2009)-Timothy Tarasov
Eu nu am (2010)- Vkitor Zapaltsev
Kotovsky (2010)- Gregory Kotovs'kogo
Dragoste în iesle (2010)- Kohl Evlashkin

Pe scurt despre Vladislav Galkin:

Nume la nastere: Vladislav Suhachev
Nume de scena: Vladislav Galkin
Porecla: Vlad
Ocupatia: actor
Data nasterii: 25 decembrie 1971
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Moscova, Rusia
Parinti: Yelena Galkina si Boris Galkin
Naţionalitate: rusa
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten
Inaltime: 1,76 m
Starea civila: divortat
Fosta sotie: Dariya Mikhaylova- actrita
Data si locul decesului: 25 februarie 2010, Moscova, Rusia

De ce este faimos Vladislav Galkin?

A fost Artist Emerit al Rusiei, a jucat in peste 40 de filme, s-a remarcat in Maestrul si Margareta, August ’44, Dragoste în iesle.

De ce ne place Vladislav Galkin?

La 9 ani, fara ştirea părinţilor, a participat la castingul pentru filmul Aventurile lui Tom Sawyer şi Huckleberry Finn, regizat de Stanislav Govorukhin si a fost distribuit in rolul lui Huckleberry Finn.

 
Vladislav Galkin Filme

No photo available
Printsessa na bobakh
No photo available
Igra
No photo available
72 metra
No photo available
Spetsnaz
No photo available
Master i Margarita
No photo available
Nebo i zemlya
No photo available
Kazaroza
No photo available
Po tu storonu volkov
No photo available
Kamenskaya Igra na chuzhom pole
Vladislav Galkin Filmography
 

Vladislav Galkin Videoclipuri
The Master and Margarita (English subtitles). Part 1 (1 / 5)

irrelevant
-2
broken


Tag-uri: actor

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 19 October '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :