FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,637
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Victor Surdu Biografie
Victor Surdu Videoclipuri
Victor Surdu Relatii
Site-uri despre Victor Surdu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Victor Surdu
Intreaba despre Victor Surdu
Victor Surdu Citate
Vedete nascute pe 11 Iulie
Celebritati nascute in Iasi Romania
Oameni De Afaceri in zodia Rac
Vedete care au studiat la Facultatea de horticultura
Celebritati de etnie Romana
Vedete cu ochii Caprui
 

Victor Surdu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Victor Surdu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Victor Surdu

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   persoane faimoase   bucuresti   companie   constructii   inginer   new york   politica   manager   om de afaceri   turism   femeie de afaceri   televiziune   antreprenor   investitor   cbs   muzica   cariera   revolutie   imagine   ceo   politician   braila   1958   mass-media   publicatii   afacer   ziarist   renault   magnat  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Victor Surdu

 Q:   Intreaba despre Victor Surdu       
Victor Surdu Victor Surdu s-a nascut pe 11 Iulie 1947 in Iasi, Romania si este un inginer horticultor si om de afaceri faimos.

Cariera:

Victor Surdu s-a nascut intr-o familie buna, tatal sau fiind preot si profesor, iar mama absolventa a celebrei “Notre Dame de Sion” din Iasi. A urmat unul dintre cele mai bune licee din tara “Costache Negruzzi”, a devenit inginer la munca de jos, deoarece dosarul nu ii oferea alte sanse desi fusese sef de promotie, in cea mai amarata comuna a judetului, fiind probabil primul specialist cu studii superioare.

A facut o fabrica la Grozavesti si a fost director adjunct la Directia agricola Iasi, secretar cu agricultura al comitetului judetean. De la simplu inginer a ajuns, deputat, ministru adjunct al agriculturii, a creat partidul P.D.A.R., care a devenit parlamentar, a intrat in PSDR , a fost profesor universitar intre 1992-1996 la Facultatea de Agricultura, iar in 2000 Conferentiar universitar la Universitatea Biotera, si a ajuns in cele din urma sa iasa din politica de varf.

Si-a construit o ferma de exceptie, a construit un conac la Matara, langa Bucuresti. Timp de trei ani de zile, din 1967 oana in 1970 a fost presedinte al Asociatiei Studentilor din Institutul Agronomic Ion Ionescu de la Brad.

Intre 1970-1971 a fost sef de ferma la CAP Raducareni, din -1971 timp de 9 ani a fost inginer sef si presedinte la CAP Grozesti, apoi din 1980 pana in 1985 a fost director general adjunct la Directia Generala a Agriculturii, timp de trei ani, pana in 1989 a fost sef de ferma la CAP Schitu Duca.

Din 1989 pana in 1990 a fost Ministrul Agriculturii, membru al guvernului, iar din 1997 pana in 2000 a fost vicepresedinte al Companiei Lukoil Romania. Din 2001 a fost director general si asociat la firmele S.C. Romauto Import SRL, S.C. Euro Victoria Leasing IFN SA, S.C. Arte&Vino, Business Center Poligon Logistic Bucuresti Est si Grup Auto Moto Bucuresti Est. In 2007 a fost ales Cetatean de onoare al Comunei Shitu Duca si al comunei Grozesti.

Pe scurt despre Victor Surdu:

Nume: Rau Victor Surdu-Soreanu
Data nasterii: 11 Iulie 1947
Zodie: Rac
Locul nasterii: Iasi, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Gri
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Sotie: Angela Similea
Copii: 3 copii
Ocupatie: Inginer horticultor, om de afaceri
Studii: Facultatea de horticultura, Doctor in agricultura, Colegiun National de aparare MApN

De ce este faimos Victor Surdu?

Victor Surdu este un cunoscut politician roman, care a reusit sa evolueze dintr-un sat necunoscut, ajungand un apreciat om de afaceri. Are un cv impresionat, implicandu-se de-a lungul anilor in numeroase proiecte, demonstrand ca este capabil de multe lucruri, si ca tot ce isi propune realizeaza. Este unul dintre acei oameni care au reusit sa faca multe lucruri bune, avand o cariera politica bogata.

De ce ne place Victor Surdu?

Victor Surdu a cucerit prin naturaletea sa, prin realizarile sale din plan profesional, ajungand dintr-un simplu taran, intr-un important politician, care a reusit sa isi depaseasca conditia prin forte proprii. S-a facut apreciat prin caracterul sau, prin faptul ca i-a placut mereu sa iasa in evidenta pentru realizarile din plan profesional. A demonstrat ca spre deosebire de alte persoane, se poate ocupa de mai multe lucruri odata, realizandu-le pe toate cu succes.

Victor Surdu Liste
Despre Deputa?i români
Na?teri în 1947
Deputa?i români 1990-1992
Deputa?i români 2008-2012
Decese în 2011
Decese cauzate de cancer


 

Victor Surdu Videoclipuri
Angela Similea si Victor Surdu - Pentru dumneavoastra, doamna (p...

irrelevant
0
broken
 
Victor Surdu Relatii
[editeaza relatii]
Angela Similea
Angela Similea and Victor Surdu


Tag-uri: iasi, inginer, afacerist, agricultura

[editeaza tag-uri]


Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 May '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :