FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 811
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Veronica Macarie Moldovan Biografie
Veronica Macarie Moldovan Videoclipuri
Site-uri despre Veronica Macarie Moldovan
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Veronica Macarie Moldovan
Intreaba despre Veronica Macarie Moldovan
Adauga un citat spus de Veronica Macarie Moldovan
Vedete nascute pe 8 Ianuarie
Celebritati nascute in Zalau Romania
Muzicieni in zodia Capricorn
Vedete care au studiat la Colegiul de Muzica din Piatra Neamt
Vedete care au studiat la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca
Celebritati de religie Ortodox
Celebritati de etnie Roman
Vedete cu ochii Caprui
 

Veronica Macarie Moldovan Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Veronica Macarie Moldovan has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Veronica Macarie Moldovan

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Veronica Macarie Moldovan

 Q:   Intreaba despre Veronica Macarie Moldovan       
Veronica Macarie Moldovan Veronica Macarie Moldovan este una dintre cantaretele de muzica populara foarte talentata, care s-a nascut pe 8 ianuarie 1979, la Zalau.

Cariera:

Inca din copilarie a fost pasionata de muzica populara, astfel ca la 13 ani a participat la numeroase festivaluri, concursuri de folclor la Lipova, Campeni, Falticeni, mostenind talentul si dragostea pentru folclor de la parinti care i-au fost si dascali. A absolvit Liceul pedagogic “Gheorghe Sincai” din Zalau in 1998, apoi Colegiul de Muzica din Piatra Neamt in 2001.

In 2003 a devenit absolventa a Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, sectia canto. Are si un masterat in stilistica interpretativa, pe care l-a terminat in 2005 la clasa prf. Gheorghe Rosu. Intre 2006-2008 a urmat cursurile unui master in mana gement cultural, din cadrul Universitatii Babes Bolyai, Facultatea de Studii Europene. A fost foarte pasionata si de studii la fel cum a fost si de muzica, astfel ca in 2007 a obtinut un certificat de competente pentru Manager de Proiect, atestat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Un an mai tarziu a obtinut atestatul de Impresar artistic de la Ministerul Culturii si Cultelor, Centrul de Formare si Perfectionare in Cultura, iar in 2009 a obtinut certificat de competente pentru Formator de Formatori, atestat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Din 2002 canta in Corul Filarmonicii de stat “Transilvania” din Cluj Napoca, alaturi de care a participat la numeroase turnee atat in tara cat si in strainatate. Alaturi de colegii din cor a participat in 2003 la inregistrari pentru coloana sonora a filmului lui Mel Gibson “Patimile lui Hristos”.

Iubeste foarte mult folclorul romanesc, astfel ca in timp ce era studenta a devenit membra a Ansamblului de Muzica Traditionala “Icoane”, alaturi de care a participat la proiecte culturale implementate in tara si in strainatate. Primul sau album de muzica populara se numeste “Di ce cant la lume draga”, lucrand la el cu numerosi profesionisti.

De ce este faimoasa Veronica Macarie Moldovan?

Veronica Macarie Moldovan este o cunoscuta cantareata de muzica populara romaneasca, remarcandu-se de-a lungul anilor prin talentul sau, participand la numeroase spectacole si turnee atat in tara cat si in strainatate. Datorita talentului sau a colaborat cu nume cunoscute din lumea muzicii populare, facandu-se cunoscuta atat in tara cat si peste hotare.

De ce ne place Veronica Macarie Moldovan?

Veronica Macarie Moldovan a cucerit publicul din tara si din strainatate cu talentul si cu frumusetea sa, fiind una dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara din tara. Prin muzica sa a castigat multi fani, care ii asculta muzica si o sustin la concerte. Ne place Veronica deoarece a lucrat alaturi de persoane cunoscute din folclorul romanesc, lansand melodii care sunt foarte ascultate.

Pe scurt despre Veronica Macarie Moldovan:

Nume: Veronica Macarie Moldovan
Data nasterii: 8 ianuarie 1979
Zodie: Capricorn
Locul nasterii: Zalau, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Cantareata
Studii: Colegiul de Muzica din Piatra Neamt, Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, Master in management cultural, Facultaea de Studii Economice Europene, Universitatea Babes Bolyai

 

Veronica Macarie Moldovan Videoclipuri
Veronica MACARIE MOLDOVAN - Pă oriunde oi umbla

irrelevant
3
broken


Tag-uri: cantareata, muzica populara

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru veronica_macarie_moldovan. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 09 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :