FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,586
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Vanessa Williams Biografie
Vanessa Williams Videoclipuri
Site-uri despre Vanessa Williams
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Vanessa Williams
Intreaba despre Vanessa Williams
Adauga un citat spus de Vanessa Williams
Vedete nascute pe 12 Mai
Celebritati nascute in Bed-Stuy New York New York
Vedete in zodia Taur
 

Vanessa Williams Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Vanessa Williams has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Vanessa Williams

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Vanessa Williams

 Q:   Intreaba despre Vanessa Williams       
Vanessa Williams Vanessa Lynn Williams s-a născut pe 18 martie 1963, în Millwood, New York. Parintii ei, Milton si Helen Williams, erau amândoi profesori de muzică, care ne face să ne întrebăm cum de Vanessa a început sa cante la pian şi la corn francez.

Nu cu mult timp dupa introducerea ei in muzica, si-a descoperit vocea naturala, frumoasa şi mătăsoasa, care a devenit astfel o pasiune pe care a urmărit-o, cântand la Universitatea Syracuse, ca Theater Arts major
.
Vanessa Williams devine „Miss America”

Vanessa a început sa concureze la concursuri de frumuseţe, atunci când ea a ajuns la eleganţa şi graţia corespunzatoare. Înainte sa-si dea seama, ea a fost încoronata Miss New York şi pe drumul ei pentru a-si reprezenta statutul în concursul Miss America din 1984. Deş i avea îndoieli cu privire la câştig, Vanessa si-a dovedit ei şi celorlalti care au criticat-o gresit ca a castigat coroana.

Ea a devenit prima femeie de culoare care castiga coroana de Miss America. Din păcate, spre sfârşitul domniei ei, trecutul ei a ajuns-o: inainte sa ajunga Miss America, Vanessa a aparut în unele poze pentru revista „Penthouse” şi publicatia ameninta dezvăluirea lor fara acordul ei. Ca rezultat, ea a demisionat din funcţia de Miss America.

Când totul părea fără speranţă, ea a ridicat fruntea sus, s-a mutat la si a inceput o noua cariera. Un an mai târziu, Vanessa cânta ca backup in melodiile lui George Clinton "Hey Good Looking" si "Do Fries Go with That Shake?".

Deşi nu au fost melodii cunoscute, Vanessa a atras atenţia directorilor Wing / Murcury Record şi după cateva reuniuni a semnat cu ei un contract de înregistrare. În timp ce lucra de zor la albumul ei de debut în 1987, s-a căsătorit şi a divorţat ulterior de actualul ei ex-manager Ramon Hervey.

Vanessa Williams lanseaza „The Right Stuff”

În iunie 1988, Vanessa a lansat albumul de debut „The Right Stuff”. Publicul a iertat-o repede pe Vanessa pentru trecutul ei sumbru şi au îmbrăţişat-o pe deplin pe noua solista jucausa, funky si sexy. De fapt, publicul a iubit-o atât de mult încât single-ul "Dreamin’" a urcat pe locul I in topurile R & B din SUA.

În 1991, al doilea material discografic,” The Comfort Zone” a fost lansat. Melodia preferata a fost celebra balada " Save the Best For Last ", care a rămas pe locul 1 in topuri timp de cinci săptămâni.

Vanessa Williams apare in „Fresh Prince”

Între 1991 şi lansarea albumului al treilea, vanzarile de platină ale „The Sweetest Days”, în 1994, Vanessa a dedicat o parte din timpul ei pentru cariera. Părţile nu au fost mari, dar ea a apărut cu unii actori notabili, cum ar fi Richard Pryor în „Another You” (1991), Mickey Rourke şi Don Johnson în „Harley Davidson” si „Marlboro Man” (1991), şi cu Will Smith, in „The Fresh Prince of Bel-Air”.

Anul 1994 a văzut-o, de asemenea, pe Vanessa apărand în producţia de pe Broadway „Kiss of the Spider Woman”, pentru care a primit critici pozitive. În 2002, ea a primit alte laude pentru rolul său într-o altă producţie de pe Broadway, „Into the woods”.

Vanessa Williams lanseaza „Everlasting Love”

Vanessa a continuat să lucreze în industria muzicală şi de la Hollywood de-a lungul anilor '90, în ciuda scăderii semnificative a performanţei albumelor ei. „Bright Star” albumul lansat în 1996, a fost singurul album full-length care urmează să fie certificat de aur. În plus faţă de o serie de albume cu hit-uri cunoscute şi cateva albume de Crăciun, Vanessa a lansat „Next” (1997), „Love Songs” (2004) şi „Everlasting Love” (2005).

Recordurile de vânzări ale Vanessei nu au fost singurele lucruri în viaţa ei care au fost ezitante în acest timp. S-a căsătorit cu ce cel de-al doilea sot, fostul jucător profesionist de baschet şi actor, Rick Fox, cu care a avut cel de-al patrulea copil. Prin 2004, National Enquirer a publicat fotografii de ale lui sărutand o altă femeie şi în 2005, la Howard Stern Show, Vanessa a marturisit că nu există prea multe sanse de reconciliere. Cuplul a divorţat în acelaşi an si Vanessa, este legată de atunci de Rob Mack.

Vanessa Williams apare în „Shaft”

Pe marele ecran, cu toate acestea, Vanessa a câştigat în cele din urmă un rol major alaturi de Arnold Schwarzenegger în filmul de acţiune / suspans „Eraser” (1996). Acesta a deschis un nou domeniu de a acţiona pentru ea şi a obtinut de curând o mai mare expunere în filme, cum ar fi „Hoodlum” (1997) jucand alturi de Laurence Fishburne, „Soul Food” (1997) cu Vivica A. Fox, „Shaft” (2000) alaturi de Samuel L. Jackson, şi mini-seria TV „The Odyssey”.

Fanii ei s-au bucurat văzând-o cel mai mult in 1998 in filmul „Dance with me”. Rolul, în care figurează Venessa în haine drăguţe şi de dansand de mama focului, a fost perfect pentru ea. Din păcate, filmul nu a fost primit atât de bine, luru care probabil a avut ceva de-a face cu epoca in a fost lansat "Dirty Dancing” (1987) si „Save the Last Dance” (2001) in care joaca Julia Stiles.

Vanessa Williams in „Ugly Betty”

După o restricţie memorabila ca Elizabeth Bauer in „South Beach”, în 2006, cariera lui Vanessa a cunoscut o renaştere a popularitatii sale. În 2006, ea a jucat rolul acerbei şi manipulatoarei Wilhelmina Slater din „Ugly Betty” de pe ABC. În timp ce lucra la acest show, Vanessa a avut, de asemenea, un rol si în comedia romantică din 2007, „And then came love”.

Ce altceva mai trebuie să ştiţi?

By FW Editor

 

Vanessa Williams Videoclipuri
Vanessa Williams - Save The Best For Last

irrelevant
2
broken


Tag-uri: new york, 1963, model

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :