FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 2,413
Voturi: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
1
Noted


In aceasta pagina

Vanessa Paradis Biografie
Vanessa Paradis Videoclipuri
Vanessa Paradis Stiri
Vanessa Paradis Relatii
Site-uri despre Vanessa Paradis
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Vanessa Paradis
Intreaba despre Vanessa Paradis
Adauga un citat spus de Vanessa Paradis
Vedete nascute pe 22 Decembrie
Celebritati nascute in Saint-Maur-des-Fossés Val-de-Marne Franta
Vedete in zodia Capricorn
 

Vanessa Paradis Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Vanessa Paradis has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Vanessa Paradis

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Vanessa Paradis

 Q:   Intreaba despre Vanessa Paradis       
Vanessa Paradis Nascuta la St Maur, Franţa pe 22 decembrie 1972, Vanessa s-a bucurat cântând la o vârstă fragedă. Cariera ei a inceput sa se dezvolte dupa ce a fost descoperita la o emisiune TV populara intitulata L'École Ventilatoare Des Fans; un program de televiziune francez, care oferă copiilor mici posibilitatea de a demonstra talentele lor.

Ani mai târziu, când Vanessa avea treisprezece ani, ea a înregistrat primul ei single numit “La Magie Des Surprises-Parties”. Cariera ei a crescut foarte mult într-adevăr atunci când unchiul ei, producator, Didier Pain, a lucrat cu o cântăreaţă pe un cântec intitulat “Joe Le Taxi” în care Vanessa a fost invitata să cânte. Rezultatul a fost un succes instantaneu.

În 1988, primul ei album a fost “M & J”, şi ea a lansat m ai târziu “Variations Sur Le Mme t'aime”. Al doilea album, auto-intitulat Vanessa Paradis a fost produs de prietenul ei de atunci Lenny Kravitz în anul 1992.

Înainte de a se muta în lumea modei în 1994, Vanessa a efectuat pe scenă pentru ultima dată. Ea a confirmat poziţia ei ca model si apare in reclame pentru revista Coco Chanel. Ai văzut vreodată reclame comerciale in care o femeie mimeaza o pasăre în interiorul unei cuşti de aur? Ei bine, asta a fost frumoasa Vanessa.

Culoarea ei pe ecranul de argint a devenit un succes instantaneu, atunci când ea a jucat în Noce Blanche. Pentru performanta ei deosebita în film, Vanessa a luat acasă premiul Caesar (echivalentul francez al unui Oscar). În acest moment, Vanessa si-a dat seama că ea a preferat în actoria in detrimental muzicii. Ea mai târziu a continuat să fie stea în “Elisa” si “Un Amour de Sorciere”.

Vanessa a dobândit, de asemenea, un rol important în “Une Chance Sur Deux”. Din nefericire, la 17 ianuarie 1998, ea a fost implicata într-un accident cu snowmobilul în Canada, unde si-a rupt piciorul în patru locuri. Ea a fost repede operata la Paris la 20 ianuarie 1998. Spre disperarea ei, accidentul a împiedicat-o de a juca in filmul viitor.

Vanessa detine o casa din Manhattan, unde se bucură de linişte relativă şi de anonimatul SUA – un cadou de care se bucura mai multe celebrităţi străine. Visul ei mare de a avea un copil a prins viaţă pe 27 mai 1999, când ea şi Johnny Depp au salutat sosirea pe lume a lui Lily Rose.

By FW Editor
Vanessa Paradis News
Johnny Depp se muta in UK (June 29, 2010)
Vanessa Paradis, rasfatata de partenerul ei (August 02, 2010)
Johnny Depp si Vanessa Paradis s-ar putea casatori (March 14, 2011)


Vanessa Paradis Liste
Despre Actori francezi
Actori francezi


 

Vanessa Paradis Videoclipuri
Vanessa Paradis "Be My Baby"

irrelevant
1
broken
 
Vanessa Paradis Relatii
[editeaza relatii]
Johnny Depp
Johnny Depp and Vanessa Paradis


Tag-uri: 1972, cariera, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :