FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 372
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Vanessa Minnillo Biografie
Vanessa Minnillo Videoclipuri
Vanessa Minnillo Stiri
Site-uri despre Vanessa Minnillo
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Vanessa Minnillo
Intreaba despre Vanessa Minnillo
Adauga un citat spus de Vanessa Minnillo
Vedete nascute pe 9 Noiembrie
Celebritati nascute in Clark, Angeles City Filipine
Vedete in zodia Scorpion
 

Vanessa Minnillo Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Vanessa Minnillo has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Vanessa Minnillo

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Vanessa Minnillo

 Q:   Intreaba despre Vanessa Minnillo       
Vanessa Minnillo Vanessa Minnillo s-a nascut pe 9 noiembrie 1980, la Clark Air Force Base în Pampanga, Filipine. Tatăl ei, Vince Minnillo, a fost un personaj membru navigant al aviaţiei USAF ce staţionata la baza.

Mama ei, Helen Berecero, a fost o filipineze pe care Vince a intalnit-o si s-a căsătorit în timp ce se afla în ţară. Vanessa a fost crescută, alături de un frate adoptat, Vincent, cu doi ani mai în vârstă decât ea.

Vanessa a călătorit pe scară largă în întreaga copilărie. Când ea a fost de 1 an, familia s-a mutat la Los Angeles, unde, în 1983, părinţii ei s-au separat. Vanessa s-a mutat cu mama ei in Florida, apoi la Nevada. După divorţ, in 1986 mama lui Vanessa a intrat într-o a doua căsătorie cu un alt tehnician. Noua familie s-a mutat în Turcia.

Va nessa Minnillo se mută la Carolina de Sud

Vanessa a fost forţat să fugă din ţară împreună cu mama şi fratele ei atunci când tara vecina Turciei, Irakul a invadat Kuweitul în 1990. La întoarcerea lor în SUA, Vanessa si fratele ei au fost lăsati la uşa tatălui lor. Ei nu au auzit nimic despre mama lor de atunci.

Vanessa si fratele ei s-au stabilit cu tatăl lor şi mama vitregă din Charleston, Carolina de Sud. Vanessa a excelat întotdeauna la scoala, chiar daca ea a participat la şapte şcoli diferite în timp ce era în străinătate, şi ea a continuat să exceleze la Liceului Episcopului Charleston.

Vanessa Minnillo este Miss SUA Teen

În 1997, Vanessa a fost încurajata să participe la un concurs de frumusete de catre prietenul tatălui ei. In octombrie, ea a fost încoronata Miss Teen Carolina de Sud. Victoria a calificat-o pentru a concura în concursul naţional Miss Teen SUA. În august 1998, ea a măturat toate categoriile de la evenimentul ce a avut loc în Shreveport, Louisiana. Din păcate, gradul de acoperire live a câştigat remarcabil posturile de televiziune ce transmiteau scandalul presedintelui american Bill Clinton cu Monica Lewinsky.

Vanessa a revenit la liceu, unde a continuat viata ca studenta de onoare şi lidera a majoretelor. Ea a petrecut week-endurile ei călătorind in ţară ca Miss Teen SUA şi ca purtatoare de cuvant naţionala pentru un parteneriat impotriva medicamentelor.

Vanessa Minnillo gazde TRL

Deşi ea a simţit că un grad de colegiu este esenţial, oportunităţile ce au aparut pentru Vanessa imediat ce a terminat liceul au fost de aşa natură încât ea a vrut să lovească în timp ce fierul a fost cald şi să urmărească o carieră în showbiz. O aparitie pe “Live Cu Regis şi Kathie Lee” a demonstrat că ea a avut o uşurinţa naturala în faţa aparatului de fotografiat.

Vanessa s-a mutat la Los Angeles, şi a lucrat ca gazdă pe Fox Sports Net şi ESPN, şi s-a bucurat de o aparitie in “The Bold and The Beautiful”. Ea a fost un runner-up pentru înlocuirea lui Brooke Burke in “ E!’s Wild On”.

În 2003, Vanessa a avut prima sa lucrare pentru MTV. Ea a apărut in “Beach House 2003”, şi reţeaua de exces s-a mulţumit cu munca ei. În septembrie 2003, a inceput sa lucreze full-time la MTV Times Square studio din New York City. În plus faţă de locul de muncă, ea a fost un regulat VJ la Total Request Live până în 2007.

Vanessa Minnillo este numita nr. 97 în 2008 in top 99

Vanessa continuă sa găzduiasca şi alte spectacole speciale, inclusiv “2 Punk Rock 4 This: Real World San Diego Reunion”, “Spring Break Celebrity Fantasies”, “MTV Prom Data”, şi “Never Before Scene : I, Robot”.
Vanessa Minnillo, de asemenea, a fost în centrul atenţiei în timpul unei prezente cu New York Yankees Derek Jeter.

Deşi Vanessa Minnillo datorează o mare parte a firmamentului ei si a popularitatii sale relaţia ei cu Nick Lachey, locului ei pe AskMen.com in, 2008, pe lista Top 99 a celor mai de dorit femei. Lista dovedeşte că ea nu e doar un alt chip frumos si celebra care va fi uitat.

By FW Editor
Vanessa Minnillo News
Vanessa Minnillo si Nick Lachey s-au logodit (December 09, 2010)


 

Vanessa Minnillo Videoclipuri
Vanessa Minnillo Chats About 'Disaster Movie'

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1980, filipine, mtv

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru vanessa_minnillo. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 30 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :