FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,711
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Vanessa Mae Biografie
Vanessa Mae Videoclipuri
Site-uri despre Vanessa Mae
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Vanessa Mae
Intreaba despre Vanessa Mae
Adauga un citat spus de Vanessa Mae
Vedete nascute pe 27 Octombrie
Vedete in zodia Scorpion
 

Vanessa Mae Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Vanessa Mae has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Vanessa Mae

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Vanessa Mae

 Q:   Intreaba despre Vanessa Mae       
Vanessa Mae Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson s-a născut la 27 octombrie 1978, în Singapore. De altfel, ea împărtăşeşte aceasi zi de naştere cu compozitorul clasic, Paganini. Fiica unei mame din China şi a tatălui thailandez, Vanessa s-a mutat la Londra, la varsta de 4 ani cu mama ei.

Atunci cand ea avea 3 ani, Vanessa lua deja lecţii de pian, iar 2 ani mai târziu, ea a început să studieze vioara. În ciuda multi-talentului la cantat atât la pian si vioara, Vanessa a decis să se concentreze pe vioara, ironic după ce a câştigat un premiu la concursul de pian al anului al tinerelor talente britanice.

vioara virtuoasa

Fosta (şi cea mai tinera), eleva a profesorului Yao Lin Ji al Conservatorului Central al Chinei, şi a lui Felix An drievski de la Colegiul de Muzica Royal din Londra, „the wonderkid” a fost setat sa loveasca pe scenă. Ea a inceput sa cante la inceputul carierei sale, după cum a cântat cu Orchestra Filarmonica de la vârsta de 10 ani.

Ea s-a perfectionat cantand la vioara, si fost evidentiată de public şi, în special cel din industria muzicala - directorul de la Colegiul de Muzica Royal chiar a lăudat-o şi numit-o pe Vanessa " un copil adevărat, la fel ca Mozart şi Mendelssohn."

Fără îndoială, chiar fiind în comparaţie cu astfel de mari clasici este o onoare în sine, şi atunci cand avea 13 ani, Vanessa a plecat intr-un turneu international cu „Cantaretii” lui Mozart din Londra şi înregistrează concerte la vioara atat cu Ceaikovski si Beethoven (făcând-o cea mai tânără din lume care a finalizat o asemenea performanta).

Atunci când Vanessa a inceput sa lucreze la albumul ei,”The Violin Player”, ea a avut deja 3 inregistrari de muzica clasica sub centura ei, precum şi albume de debut , „Violin” si „Kids’ Classics”.

mare succes, la începutul anului

„The Violin Player” din 1995, care îmbină tradiţionalele şi modernele sunete ale vioarelor electrice, a dat nastere cântecului pop, "Toccata & Fugue ", care a lovit in topurile din Marea Britanie. Vanessa a făcut istorie din nou, ca fiind singura artista clasica, care are un „Billboard Dance Chart Topper”, cu dansul remix "Toccata & Fugue".

„The Violin Player” (versiunile japoneze şi cele asiatice au fost, de asemenea, lansate) are multiple discuri de platină, cu milioane de vânzări la nivel mondial, si mai multe motive pentru a lucra la un album de urmărire. În 1996, „Vanessa's The Alternative Record From Vanessa-Mae” a fost lansat, împreună cu „The Classical Album”, în acelaşi an.

In 1997 a avut loc lansarea „China Girl” şi „Storm” (in care ea cântă), în timp ce „The Original Four Seasons” şi „The Devil's Trill Sonata” a fost lansat un an mai târziu.

Succesul comercial şi critic a lui Vanessa nu este ceea ce marchează ea ca artista din clasa ei; premiile şi onorurile pe care ea le-a primit au reflectat realizările ei. În 1996, Vanessa a fost nominalizata pentru „Cea mai buna femeie artista la Brit Awards”, estompand liniile dintre genurile muzicale ca primul intrument şi primirea acestei nominalizari a clasicei artiste. Ea a primit, de asemenea, premiul clasic international Bambi al anului.

facand istorie de-a lungul drumului

În 1997, Vanessa a devenit prima din nou, fiind invitata la Hong Kong pentru a cânta la reunificarea ceremoniei Chinei . Ea chiar a jucat la "Sopot Festival", impreuna cu Annie Lennox, dovedind în continuare capacitatea ei de a amesteca rockul în muzica ei. Performanţa ei la World Series Playoff la Wrigley Field şi Comiskey Park au ajutat cu siguranţă la creşterea recunoaşterii sale în SUA.

Vanessa a fost auzita pe album Colectia Clasica - Partea 1.
Recomandata în reviste ca Time si Newsweek, şi obiectul mai multor documentare, muziciana talentata a luat vioara pe noi culmi şi dimensiuni.

By FW Editor

 

Vanessa Mae Videoclipuri
Vanessa-Mae plays Toccata & Fugue

irrelevant
2
broken


Tag-uri: 1978, singapore, cantareata

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :