FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 380
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Vanessa Carlton Biografie
Vanessa Carlton Videoclipuri
Site-uri despre Vanessa Carlton
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Vanessa Carlton
Intreaba despre Vanessa Carlton
Adauga un citat spus de Vanessa Carlton
Vedete nascute pe 16 August
Celebritati nascute in Milford Statele Unite ale Americii
Vedete in zodia Leu
 

Vanessa Carlton Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Vanessa Carlton has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Vanessa Carlton

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Vanessa Carlton

 Q:   Intreaba despre Vanessa Carlton       
Vanessa Carlton Vanessa Carlton s-a născut pe 16 august 1980, în Milford, Pennsylvania, şi a crescut într-o familie de muzicieni. Tatal pe nume Ed este un pilot care canta, de asemenea, si la vioara, in timp ce mama ei, Heidi, este pianista şi profesoara de muzică - şi a fost primul profesor a Vanessei.

Înconjurata de muzică clasică ca Mozart, Mendelssohn şi Debussy datorita mamei sale, şi Pink Floyd şi Supertramp datorita tatălui ei, nu a fost o surpriza faptul ca Vanessa a simţit o legătură cu muzica de timpuriu.

O fata mica într-o lume mare

Prima ei experianta muzicala a fost la vârsta de 2 ani, atunci când ea a reusit sa cante la pian "It’s a small world" după o vizită la Disneyland, care a determinat-o pe doamna Carlton să o imdrume spre compozitori clasici. Chiar în timp ce era la şcoala Montessori, partea artistica s-a manifestat în muzică şi artă.

Pe cand avea 8 ani, Vanessa a scris muzică pentru fără versuri. Deşi muzica a fost prima sa iubire, ea a devenit pasionata e balet un an mai târziu, dar din fericire, mama ei a încurajat-o să continue să cante la pian. Dorind să urmeze o carieră în dans, ea s-a mutat la New York pentru a studia cu dansatori de balet de renume, iar la 14 ani, a fost acceptata la Şcoala americana de balet.

Dar viata de balerina consacrata este departe de a fi uşoara, şi Vanessa s-a simţit izolata, captiva şi incapabila de a face fata presiunii descurajatoare şi concurenţa acerbă. Singurul ei mijloc de eliberare a fost pianul si compusul (de data aceasta cu versuri), şi ea însăşi s-a scufundat din nou în muzica, chiar dacă a fost pe punctul de a deveni o dansatoare profesionista.

Cheile succesului

La 17 de ani şi după absolvire, Vanessa a lasat deoparte viaţa de balerină pentru un apartament in Hell's Kitchen, unde a lucrat ca ospătar pentru a se sprijini financiar. Ea a lovit, de asemenea, clubul-circuit de la New York, in care se desfăşoară în speranţa de a fi descoperita.

După un an de cantat pentru mulţimile din centrul orasului New York, cautatorii de talente de la A & M Records au fost în audienţă în timpul uneia dintre prezintarile ei, care a dus la contractul de înregistrare cu Interscope Geffen şi A & M Records.

Dupa puterea primului ei single, "A Thousand Miles" - care a fost preluat de către posturile de radio si MTV câteva săptămâni înainte de lansarea albumului - albumul de debut „Be Not Nobody” a ajuns pe locul 5 in „Billboard 200” in saptaman lansarii din aprilie 2002. Albumul este pe cale de a lovi aurul şi poate chiar statutul de platină.

Ea nu e nimeni

Cu melodii precum "Ordinary day" (cântecul ei favorit de pe album), "Prince", "Twilight", şi, bineînţeles, "A Thousand Miles", ascultătorii pot simti pasiunea Vanessei pentru pian, un sunet de teatru, şi pop clasic. Încercarea de a se eschiva de comparaţiile cu muzicienii de sex feminin ca Tori Amos si Sarah McLachlan, pur şi simplu pentru că ea este unică, este clar ca fanii ei vor rula o mie de mile pentru a pune mâna pe albumul acestui geniu.

Nefiind mulţumita cu statutul de star pop, Vanessa îşi va continua studiile la Universitatea Columbia şi continuă să danseze, dar de data aceasta, numai pentru ea insasi.

By FW Editor

 

Vanessa Carlton Videoclipuri
Vanessa Carlton - A Thousand Miles

irrelevant
0
broken


Tag-uri: milford, 1980, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru vanessa_carlton. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 30 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :