FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 270
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Ursula Mayes Biografie
Ursula Mayes Videoclipuri
Site-uri despre Ursula Mayes
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Ursula Mayes
Intreaba despre Ursula Mayes
Adauga un citat spus de Ursula Mayes
 

Ursula Mayes Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Ursula Mayes has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Ursula Mayes

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Ursula Mayes

 Q:   Intreaba despre Ursula Mayes       
Ursula Mayes Ursula Yvonne Mayes s-a nascut pe 9 august 1979, la o bază militară din Seoul, Coreea de Sud. Ca membra a armatei, ea a calatorit frecvent la început, făcand opriri de-a lungul drumului în locuri precum Puerto Rico şi Carolina de Nord, înainte de stabilirea în zona Washington, DC. Aici este locul în care ea isi va petrece restul copilăriei.

Cu cinci frati in casa, Ursula a avut o mulţime de influenţe masculine, care ar putea explica modul ei constant de a intra in belele. Ea si-a dezvoltat, de asemenea, si interesul pentru box şi muzica rock, şi a reuşit să-si insuseasca hobby-uri mai puţin obisnuite ca masinile de curse.Pe masura ce Ursula crestea, ea a dezvoltat o viata sănătoasă, care trimite viaţa ei într-o nouă direcţie interesantă.

Ursula Mayes în Maxim”

În ciuda problemelor ei adolescentine, Ursula si-a dezvoltat un interes deosebit în fotografie,care a condus-o sa lucreze in studio-ul foto al mătuşii sale. Planul era să stea spatele camerei de filmat şi sa ajute cu coafura si machiajul, dar mătuşa Ursulei a încurajat-o să încerce modelingul, şi astfel, un nou talent s-a născut.

Când pozele Ursulei au început să câştige premii pentru mătuşa ei, o agentie de modeling din Virginia a semnat un contract cu ea. În acel moment, ea a schimbat joburi cum ar fi cea de chelneriţă, de administrator de birou şi de make-upartist. În anul 2004, aceste locuri de muncă au dispărut atunci când Ursula a terminat pe locul al treilea în “Maxim Hometown Hotties”. Din acest motiv, ea a fost invitata în Hawaii, unde a câştigat titlul de “Miss Hot Import Nights” împotriva a mii de alţi concurenţi. Cariera Ursulei in modeling începuse cu adevarat.

Ursula Mayes se alătură Action Media şi DreamGirl

Ursula s-a alaturat turneului la nivel naţional “Miss Hot Import Nights” pentru a-si sărbători coroana ei si Action Media, sponsorul concursului, urmat de numirea Ursulei ca noua lor spokesmodel. Ea, a devenit de asemenea, o prezenţă familiară la TV (ceva ce ea încă este si azi) pentru spectacole de Action Media-sponsorizand show-uri ca “Hot Import Nights”, “Nightshift”, “VIP” si “Auto Fashion”.

Ursula s-a mutat in Orange County şi a semnat imediat cu două agenţii de modeling. Acest lucru a dus la o multitudine de prezentari pentru clienti precum “Muscle & Fitness”, “OC Health”, “Chicago Clubline” si “Bacardi”. Ursula, de asemenea, a semnat cu DreamGirl şi a devenit din 2006 spokesmodel, servind ca fatal or de prezentare pentru cataloagele de îmbrăcăminte şi lenjerie. Chiar si cu toata acestea atenţie, mai era încă ceva in aşteptare.

Ursula Mayes in “Deal or No Deal”

După ce participă la “Super Bowl Lingerie Bowl”, Ursulei i-a fost oferită o nouă misiune ca substitutul “Suitcase Model Nr 9” in “Deal or not to Deal”. După ce a aparut într-un singur episod în februarie 2006, a fost promovata ca înlocuitoare pentru nr 5, şi in sezonul următor, Ursula a fost noul brand No. 5 model şi o faţă familiară in circuitul game-show.

Deoarece incepand cu restricţie ei din “Deal or not to Deal”, Ursula a găsit noi modalităţi de a le adăuga la faima ei. Ea a lansat un site web, un calendar si un DVD pentru a ajunge la fanii din intreaga lume care recunosc poza ei de la eforturile eforturi creatoare.

Ea a intrat în industria de jocuri video care figurează în “Juice 2 Hot Import Nights”, şi ea intrat in actorie jucand în filmul characteristic “Redline” (2007). Nu suntem siguri ce surpriza va urma în magazin pentru Ursula, dar noi vom fi nerabdatori sa o revedem.

Ce altceva mai trebuie să ştiţi?

By FW Editor

 

Ursula Mayes Videoclipuri
Ursula Mayes: Operation Bikini

irrelevant
0
broken


Tag-uri: seoul, 1979, actrita

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru ursula_mayes. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 30 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :