FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 361
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Suzanne Stokes Biografie
Suzanne Stokes Videoclipuri
Suzanne Stokes Filme
Site-uri despre Suzanne Stokes
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Suzanne Stokes
Intreaba despre Suzanne Stokes
Adauga un citat spus de Suzanne Stokes
Vedete nascute pe 9 Iulie
Celebritati nascute in Napoli Statele Unite ale Americii
 

Suzanne Stokes Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Suzanne Stokes has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Suzanne Stokes

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Suzanne Stokes

 Q:   Intreaba despre Suzanne Stokes       
Suzanne Stokes Chiar în afara lui Everglades este situata Southwest Florida: Naples. In acest oraş, de pe malul Golfului Mexic, s-a nascut Suzanne Stokes Lee la data de 9 iulie 1979. Zona este o destinaţie populară pentru turişti în căutare de divertisment şi familia lui Suzanne a încercat sa obţina niste dolari din turism.

Din cand isi aminteste, Suzanne a trăit la o fermă în miniatură. De fapt, părinţii ei aveau o atracţie turistică care a fost adesea confundata cu o gradina zoologica. Ei au avut porci, struţi, aligatori, pantere, şi emu, toate pentru amuzamentul turistilor. Dar cea mai fericită persoană din zona a fost Suzanne deoarece ea adora animalele.

Totusi, faptul ca a trait într-un oraş mic a fost greu pe ea, iar ea a încercat să-si facă viaţa interesanta ca t de mult posibil. Pentru a rupe monotonia, ea a petrecut zilele de liceu jocand softball, baschet şi volei.

O alta activitate populara în regiune a fost canotaj. În ciuda acestor lucruri , Suzanne nu s-a plâns şi este destul de recunoscătoare pentru mediul în care ea a fost crescută.

Suzanne model în Miami

Aşa cum ea tot crestea, era evident pentru Suzanne şi toată lumea că trupul ei arata destul de bine. Deci, ea a decis să fie un model. După absolvirea liceului, în 1997, s-a mutat la Miami.

Rapid, Suzanne a întors capul şi avut prezentari de moda pentru un număr de cataloage de costume diferite de baie. Ea, de asemenea, trebuie să faca fotografii pentru revista Boating. În acelaşi timp, ea a fost angajat pentru a apărea în reclame pentru mai multe firme străine.

Deşi Miami a fost un loc plin de farmec pentru a lucra şi încuraja reputatia internationala, Suzanne ştia că ea nu va deveni un model de prima mana acolo. Ştia că ea avea nevoie sa ajunga la New York sau Los Angeles pentru a-si realiza visul.

Suzanne reprezintă Hefner

Aşa cum ea considera sa se mute la nord, managerul ei i-a spus ceva ce-i va schimba viaţa ei - a aflat că Play boy .. era in căutare de noi modele şi a crezut că Suzanne îndeplineste toate cerinţele. Deci, ea a mers la Play boy.În acelaşi timp, ea a fost abordata de către companiile europene pentru a face un film de instruire. Ea a zburat la Paris în 1999, şi s-a întâlnit cu renumitul regizor francez Alain Chabat, care a aruncat-o în Bricol Girls "(1999), un film plin de umor cu femei fierbinti şi arata oamenilor cum să se ocupe de proiecte.

Curând după aceea, Suzanne a fost contactata de Play boy , iar reprezentantii revistei au zburat la Chicago, unde au pozat pentru fotografii de test. Desigur, acestia au fost multumiti de rezultate şi au decis să facă un pictorial cu ea.

Suzanne Stokes devine „play...mate”

Cei de la Mansion au plăcut-o atât de mult încât ei au făcut-o pe Suzanne „play .. mate” a lunii februarie 2000, făcând-o cea mai mândra „Play...mate” de Ziua Indragostitilor a noului mileniu. Aşa cum tradiţia merge, ea a apărut în trei Play boy video: „Play .. mates on the Catwalk” (2000), „California Girls” (2000), şi „Video Play...mate Calendar 2001”.

Fcand parte din familiei lui Hugh Hefner, Suzanne a fost prezentata în alte aspecte speciale ale revistei. Ea a fost în „Play... boy’s Nude Play...mates” si „Play...boy’s Play.. mate Review” (ambele în 2001), in 2002 „Play .. boy’s Play .. mates in Bed” şi „Play .. boy’s Nude Play .. mates”, în care ea a fost fata de pe coperta, şi ediţia din 2003 a „Play boy’s Play....mates in Bed”.

Suzanne Stokes in Mortal Kombat

În ciuda succesului său în lumea de modeling, Suzanne doreşte a fi o actrita de succes. În timp ce ea nu poate fi încă pe marchiza multiplexurilor locale, ea a invitata să joace un rol într-un episod din „Mortal Kombat: Conquest” în 1999, şi a avut o aparitie in „Frasier” în 2004. Este cel mai probabil, doar începutul pentru Suzanne Stokes.

By FW Editor

 
Suzanne Stokes Filme

No photo available
Academia de snowboard
No photo available
Playboy Video Playmate Calendar 2001
No photo available
Playboy Video Centerfold: Playmate 2000 Bernaola Twins
Suzanne Stokes Filmography
 

Suzanne Stokes Videoclipuri
Suzanne Stokes SEXY

irrelevant
0
broken


Tag-uri: florida, 1979, model

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru suzanne_stokes. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :