FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 326
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Suvi Koponen Biografie
Suvi Koponen Videoclipuri
Site-uri despre Suvi Koponen
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Suvi Koponen
Intreaba despre Suvi Koponen
Adauga un citat spus de Suvi Koponen
Vedete nascute pe 26 Martie
Celebritati nascute in Vantaa Finlanda
 

Suvi Koponen Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Suvi Koponen has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Suvi Koponen

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Suvi Koponen

 Q:   Intreaba despre Suvi Koponen       
Suvi Koponen Nascuta si crescuta in Finlanda, Suvi Koponen a posedat întotdeauna un fel de privire care, în general, barbatii se opresc in urma ei. În 2005, Suvi a decis să aplice pentru a fi o concurenta finlandeză la spectacol intitulat Mallikoulu (sau, în limba engleză, "Model de Scoala").

Seria are în esenţă aceleasi premise ca „America's Next Top Model”, în sensul că exista o listă de mai multe potentiale modele care pot sa castige. Suvi si-a dominat adversarii săi şi a plecat de la spectacol ca fiind câştigătoare de top, şi, ulterior, ea si-a făcut debutul în timpul pistei sezonului de toamna / iarna '06 la diferite săptămâni ale modei.

În săptămânile şi lunile care au urmat, profilul lui Suvi Koponen a crescut exponenţial după ce ea a început sa mearga pe pistă pentru designeri de profil înalt, cum ar fi Chanel, Marc Jacobs si Hermes. Suvi a devenit rapid un dispozitiv important în lumea modei, şi chipul ei fara cusur acoperă reviste de pe tot globul.

Statutul lui Suvi ca fiind una dintre cele mai importante modele de viitor a fost cimentat în luna august a anului 2007, când New York Magazine a situat-o pe ea ca No. 3 in lista lor de Top 10 a modelelor care merita sa fie urmărite in aceasta saptamana a modei..

By FW Editor

 

Suvi Koponen Videoclipuri
First Face SS08:Suvi Koponen New York,Paris

irrelevant
0
broken


Tag-uri: model, 2007, chanel

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru suvi_koponen. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 30 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :