FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 945
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Susan Ward Biografie
Susan Ward Videoclipuri
Susan Ward Filme
Site-uri despre Susan Ward
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Susan Ward
Intreaba despre Susan Ward
Adauga un citat spus de Susan Ward
 

Susan Ward Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Susan Ward has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Susan Ward

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Susan Ward

 Q:   Intreaba despre Susan Ward       
Susan Ward Susan Ward s-a născut pe 15 aprilie 1976, în Monroe, Louisiana. Tatal ei a fost politist si mama ei a lucrat drept ca asistenta şi profesoara la o universitate din apropiere.

Desi tatal ei a lucrat in politie pentru a plăti facturile, pasiunea lui reala a fost creşterea animalelor exotice. Crescuta de o mamă care iubeşte sa vindece pe cei bolnavi şi un tată care iubeşte animalele, nu a fost o surpriză faptul că tinera Susan visa sa devina un medic veterinar.

Mergand pe jos printr-un mall din New Orleans la mai puţin de treisprezece ani, Susan a fost descoperita de un scouter de modeling, care i-a oferit sansa de a se muta la New York şi de a lucra cu normă întreagă în industria modei. Susan surprinzător nu credea că acest lucru a va fi o mare şansă de a ajun ge o stea, ci mai degrabă o mare şansă de a face destui bani pentru a plăti şcoala veterinară.

Modelul Beachcomber

Dupa ce a petrecut câţiva ani la New York şi a obţinut un gust pentru afacerile si spectacolele de moda, reprezentand casa de moda Ford, visul ei de a ajuta animalele a fost înlocuit cu visul actoriei, pentru care Susan a arătat, o aptitudine.

După primirea unui mic rol in „All My Children”, avand rolul tinerei rele adolescente adolescente Camille, producătorii au pus ochii pe ea, astfel că ea a fost invitat să se întoarcă ca un personaj recurent pentru sezoanele din anii 1994 şi 1995.

Curând după începerea ei în timpul zilei la telefiziune, Ward a făcut saltul la primetime în 1996, cu rolul de Bree in drama regizorului Aaron Spelling, „Malibu Shores”, in care a jucat Keri Russell şi Charisma Carpenter. Din păcate, spectacolul a fost un eşec (una dintre putinele pentru Spelling) şi a fost anulat după doar un sezon. Găsindu-si repede un locul de muncă, Ward s-a întors repede în lumea de telenovele cu rolul de Meg Cummings in drama, Sunset Beach.

”Hollywood beckons”

După doi ani de succes cu privire la spectacol (1997 - 1999), ei i s-a oferit şansa de a face primul ei film de debut cu buget mare în 2000 cu thriller-ul, „The in Crowd”. Filmul nu a fost un hit, dar a contribuit la a face publicitate pentru o stea legitimica precum Susan. Filmul a fost o experienţă de viaţă pentru Ward, intrucat ea l-a cunoscut pe logodnicul prodicator David Robinson.

Rolul ei în „The in Crowd” a combinat cu o serie de fotografii sexy pentru reviste internaţionale care au ajutat-o la stabilirea ei ca un sex simbol adevărat. După aceea, a fost destul de uşor pentru ea să-si găsească locuri de muncă, aşa cum ea a primit două roluri (ambele ca "obiecte ale dorintei") într-o pereche de comedii din 2001 : „Going Greek” şi „Shallow Hal” (ca vecinul lui Hal).

dincolo de timpul zilei

Susan va fi vazuta in comedia „Would I Lie To You?”, o evocare modernă a piesei lui Oscar Wilde, „The Importance of Being Earnest”. Filmul va servi ca o a doua şansă a lui Susan de a juca un rol important, şi ar putea fi o parte a faptului că ea se ridică la statutul de star. Dar chiar dacă Susan nu va gasi niciodata un rol izbavitor, există încă unele animale bolnave în Louisiana care au nevoie de atenţie.

By FW Editor

 
Susan Ward Filme

Gasca
No photo available
Ella Fermecata
No photo available
Usuraticul
No photo available
Jocuri periculoase 2
No photo available
The Making of 'Wild Things 2'
No photo available
Going Greek
No photo available
Play Dates
No photo available
Cruel World
No photo available
Seductie otravitoare
Make It or Break It
Make It or Break It What Lies Beneath
All My Children
Susan Ward Filmography
 

Susan Ward Videoclipuri
Susan Ward

irrelevant
2
broken


Tag-uri: louisiana, 1976, moda

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru susan_ward. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :