FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 289
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Susan Cagle Biografie
Susan Cagle Videoclipuri
Site-uri despre Susan Cagle
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Susan Cagle
Intreaba despre Susan Cagle
Adauga un citat spus de Susan Cagle
Celebritati nascute in Aruba
 

Susan Cagle Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Susan Cagle has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Susan Cagle

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Susan Cagle

 Q:   Intreaba despre Susan Cagle       
Susan Cagle În mod tradiţional vorbind, sistemul de metrou din New York City a fost întotdeauna bun pentru două lucruri: sa poti face naveta şi sa fii jefuit. Mulţumim lui Susan Cagle, putem adăuga acum avansarea în carieră pe această listă.

O interpreta de metrou din 2001, talentata - şi cu multe călătorii – nativa din Aruba a avut prima ei pauza mare, atunci când ea a fost descoperita de producătorul de muzică Jay Levine.

"Ea a fost un diamant într-un morman de pietre; ceva frumos si adevarat stralucitor în staţia de metrou murdara, hipnotizing toată lumea care trecea", reaminteşte Levine. "A avut un suflet urban cu o inima accesibila si cu o voce uimitoare" Cateva apeluri telefonice şi cu puţine finisaje mai târziu, Susan a avut un contract cu Columbia Records.

Din momentul semnării cu Columbia, Susan şi trupa ei au lansat „The subway Recordings” , cântece care faceau trimitere la originile sale, aşa cum a fost inregistrat live sub New York, Grand Central Terminal şi in staţiile din Times Square. Este, de asemenea, un triumf major pentru o interpret care s-a apropiat de industria muzicala într-un mod mai neobisnuit.

Susan speră ca propria ei poveste de succes sa-i poate ajuta si sa-i inspire pe alţii. "Vreau ca oamenii să fie încurajati de povestea mea, şi ştiu că, dacă se ocupa de viata lor, muncesc din greu şi cred în ei, visele pot deveni realitate", spune ea.

By FW Editor

 

Susan Cagle Videoclipuri
Susan Cagle "Shakespeare" video

irrelevant
0
broken


Tag-uri: new york, 2001, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru susan_cagle. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 30 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :