FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 393
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Summer Glau Biografie
Summer Glau Videoclipuri
Site-uri despre Summer Glau
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Summer Glau
Intreaba despre Summer Glau
Adauga un citat spus de Summer Glau
Vedete nascute pe 24 Iulie
Celebritati nascute in San Antonio Texas SUA
Vedete in zodia Leu
 

Summer Glau Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Summer Glau has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Summer Glau

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Summer Glau

 Q:   Intreaba despre Summer Glau       
Summer Glau Deşi Summer Glau însăşi s-a stabilit ca o actrita talentata de viitor si este interesant de observat că ea a început iniţial ca o dansatoare. Pe timp de vara a copilăriei sale ea si-a petrecut timpul pentru a-si perfectiona baletul, şi atunci cand ea avea doar 12 de ani, a decis să urmeze o carieră ca o balerina profesionista.

Ea a mers apoi la Los Angeles pentru a-si vizita prietenii şi a început audiţiile pentru reclame. În 2002, Summer Glau a primit un loc oaspete pe Angel într-un episod care a distribuit-o în mod corespunzător ca o prima balerina. Prinsa de febra actoriei, a început sa căute mai multe oportunităţi ca actriţă.

Summer Glau în „Licurici”

Summer Glau nu a trebuit să aştepte mult timp pentru un alt concert ca performera, ca ea a fo st adaugata intr-un nou spectacol de science-fiction intitulat „Firefly” în anul 2002.

Seria a devenit un hit instantaneu pentru reţeaua FOX, deşi impactul show-lui de pe mainstream a fost hotărat dezactivat. „Firefly” a fost retras după doar o mână de airings, dar acest lucru nu a oprit-o pe Summer sa apara la spectacole de televiziune, cât şi filme (inclusiv Sleepover in 2004, impreuna cu Sara Paxton şi Steve Carell, precum şi un episod din CSI).

Glau Summer în Terminator: Sarah Connor Chronicles
În anul 2005, „Serenity”, adaptarea pentru marele ecran a filmului „Firefly”, a lovit teatrele şi a reuşit să se pozitioneze într-o aşezare destul de impresionant de box-office.

Summer Glau a vorbit cu accentul ei faimos in mai multe episoade si spectacole de succes , precum in „The Unit” şi in înfiorătorul film Sci-Fi „The 4400” . În 2008, deşi, Summer Glau a primit un rol in seria „Terminator TV: Sarah Connor Chronicle” în care ea joaca rolul ultimului model de Terminator trimis înapoi în timp pentru a asigura siguranţa lui John Connor, alaturi de Lena Headey.

Rolul captivant a lui Summer Glau ca un Terminator nu putut sa nu fie remarcat de cititorii de la AskMen.com, care au votat-o Nr 36 in Top 99 in ediţia din 2009 .

By FW Editor

 

Summer Glau Videoclipuri
Summer Glau

irrelevant
2
broken


Tag-uri: los angeles, actrita, 2009

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :