FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 2,336
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Steven Seagal Biografie
Steven Seagal Videoclipuri
Steven Seagal Filme
Site-uri despre Steven Seagal
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Steven Seagal
Intreaba despre Steven Seagal
Adauga un citat spus de Steven Seagal
Vedete nascute pe 10 Aprilie
Celebritati nascute in Lansing Michigan SUA
Actori in zodia Berbec
Celebritati de etnie Americana
Vedete cu ochii Caprui
Celebritati care au 193 cm inaltime
 

Steven Seagal Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Steven Seagal has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Steven Seagal

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   scorpion   sagetator   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1973   1972   1976  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Steven Seagal

 Q:   Intreaba despre Steven Seagal       
Steven Seagal Actorul Steven Frederic Seagal s-a nascut la 10 aprilie 1952, in Lansing, Michigan, S.U.A.

Cariera:

A învăţat la Buena Park High School din Buena Park, California. Din adolescenta a practicat artele martiale, este maestru în aikido şi kendo, deţine centuri negre la karate si judo. A cântat blues, are 2 albume înregistrate.

A fost instructor de arte marţiale si a debutat ca actor si scenarist in filmul Above the Law in 1988, urmat de alte 20 de filme de succes cum sunt: Hard to Kill, Marked for Death, Under Siege, Executive Decision, Glimmer Man, Exit Wounds.

Este budist, a fost in Japonia si a invătat despre cultura acestei ţari, a filmat Into the sun (2005) in Japonia şi Thailanda, in 2009 a filmat in Romania Born To Raise Hell.

In anul 2005 a lansat un album muzical numit Songs from the Crystal Cave, in 2006 pe cel de-al doilea, numit Mojo Priest .

A regizat On Deadly Ground (1994), The Patriot (1999), Prince of Central Park (1999), are propria casa de productie, Streamroller Productions, impreuna cu Bing Dang şi Joe Halpin, a avut încă una, Nasso Productions, pe care a dizolvat-o.

Locuieşte în Jefferson Parish din Louisiana si este de 20 de ani ofiţer de poliţie, a fost căsătorit de 3 ori si are 6 copii.

Pe scurt despre Steven Seagal:

Nume complet: Steven Frederic Seagal
Nume de scena: Steven Seagal
Porecle: The Master of Aikido, The Great One
Ocupatia: actor, practicant de arte marţiale, producător, cântăreţ, scenarist
Data nasterii: 10 aprilie 1952
Locul nasterii: Lansing, Michigan, S.U.A.
Parinti: Samuel Steven Seagal si Patricia Seagal
Zodia: Berbec
Naţionalitate: americana
Religie: budistă
Culoarea parului: saten
Culoarea ochilor: căprui
Înălţime: 1,93 m
Starea civila: divorţat
Foste sotii: Miyako Fujitani, Adrienne La Russa si Kelly LeBrock
Copii: 6- Annaliza, Dominick, Arissa, Kentaro, Ayako, Savannah

De ce este faimos Steven Seagal?

Este un cunoscut actor american, maestru in artele marţiale japoneze, joaca in filme de acţiune.

De ce ne place Steven Seagal?

Vorbeşte fluent japoneza, colecţionează săbii de samurai, este maestru în aikido şi kendo, deţine centuri negre la karate si judo.

Filmografie:

 Above the Law (1988)
 Hard to Kill (1990)
 Marked for Death (1990)
 Out for Justice (1991)
 Under Siege (1992)
 On Deadly Ground (1994)
 Under Siege 2: Dark Territor (1995)
 Executive Decision (1996)
 The Glimmer Man (1996)
 Fire Down Below (1997)
 The Patriot (1998)
 Get Bruce (1999)
 Prince of Central Park (2000)
 Exit Wounds (2001)
 Ticker (2001)
 Half Past Dead (2002)
 The Foreigner (2003)
 Out for a Kill (2003)
 Belly of the Beast (2003)
 Out of Reach (2004)
 Clementine (2004)
 Into the Sun (2005)
 Submerged (2005)
 Today You Die (2005)
 Black Dawn (2005)
 Mercenary for Justice (2006)
 Shadow Man (2006)
 Attack Force (2006)
 Flight of Fury (2007)
 Urban Justice (2007)
 Pistol Whipped (2008)
 The Onion Movie (2008)
 Kill Switch (2008)
 Against the Dark (2009)
 Driven to Kill (2009)
 The Keeper (2009)
 A Dangerous Man (2010)
 Machete (2010)
 Born to Raise Hell (2010)
 Southern Justice (2011)

Steven Seagal Liste
Despre Actori americani
Na?teri în 1952
Actori americani
Americani în via??


 
Steven Seagal Filme

No photo available
Teren minat
No photo available
Focul din adancuri
No photo available
Ultima decizie
No photo available
Sortit mortii
No photo available
Prada dificila
No photo available
Asasin in slujba legii
No photo available
Martorul Incomod
No photo available
Pe jumatate mort
No photo available
Sechestrati in tren
No photo available
Ultima secunda
No photo available
Mai presus de lege
No photo available
Yakuza
No photo available
Sechestrati in larg
No photo available
Black Dawn
No photo available
Legea lui Banks
Steven Seagal Filmography
 

Steven Seagal Videoclipuri
Steven Seagal in Out For Justice, Bar Scene!

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor, regizor, producator, scenarist

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 15 June '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :