FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 462
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Stephenie Meyer Biografie
Stephenie Meyer Videoclipuri
Site-uri despre Stephenie Meyer
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Stephenie Meyer
Intreaba despre Stephenie Meyer
Adauga un citat spus de Stephenie Meyer
Vedete nascute pe 24 Decembrie
Celebritati nascute in Hartford Statele Unite ale Americii
 

Stephenie Meyer Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Stephenie Meyer has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Stephenie Meyer

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Stephenie Meyer

 Q:   Intreaba despre Stephenie Meyer       
Stephenie Meyer Stephenie Meyer Morgan s-a născut la data de 24 Decembrie 1973, in Hartford, Connecticut, si a crescut în Phoenix, Arizona intr-o mare familie de servicii medicale ce a inclus cinci frati.

Ea o câştigat o bursa naţionala pentru merit la engleza, la Universitatea Brigham Young din Provo, Utah, unde ea a primit diploma de absolvire în 1997. Ea s-a căsătorit cu soţul ei Christian, alias "Pancho", pe care-l cunostea inca de la varsta de 4 ani, in 1994.

Stephenie Meyer publica „Twilight”

Inspiraţia iniţială pentru „Twilight” i-a venit lui Stephenie Meyer intr-un vis pe care l-a avut în iunie 2003. Din această viziune a rezultat Capitolul 13 al romanului ei de debut, care a culminat cu senmarea unui contract in valoare de 750.000 dolari cu „Little, Brown and C ompany”.

Lansat în luna octombrie a anului 2005, „Twilight” rapid a intrat în Top 5 pe lista celor mai tinere titluri adulte din „New York Times Best Seller”. Continuarea, „New Moon” , a aparut în luna august a anului 2006, si a condus pentru 11 săptămâni in top.

„Prom Nights From Hell", o culegere de povestiri scurte care relatează doar ceea ce titlul sugerează din imaginatia lui Stephenie Meyer, Lauren Myracle si altele.

A fost lansat în luna aprilie a anului 2007, cu mai putin de o luna inainte de o ediţie specială din „New Moon” care include tatuaje temporare, un poster de asemenea precum si capitolul de deschidere a romanului ei, care a avut un real succes in vanzari si a umplut rafturile magazinelor. Pe frontul de film, „ Twilight”, a fost ales de Summit Entertainment in primavara anului 2007.

Cea de-a treia carte „Twilight” a luiStephenie Meyer este publicata
„Eclipse”, a aparut in continuarea lui „Saga ” a lui Isabella Swan, Edward Cullen si Negru Iacov, si a vazut lumina zilei din luna august, a anului 2007. De asemenea, a petrecut luni de zile pe lista celor de la New York Times Best Seller.

Stephenie Meyer si-a incercat mana scriind ficţiune impreuna cu „The Host”, publicata de Little, Brown si Company in luna mai a anului 2008. Mai târziu în luna respectiva, o ediţie specială a lui „Eclipse” a fost lansata care includea un tricou si o previzualizare a cartii urmatoare.

„Breaking Dawn”, ultimul din seria povestita din perspectiva lui Bella, a fost lansat în luna august a anului 2008. Intre timp fanii romanelor sunt asteptati sa vina in cinematografe pentru versiunea video in luna decembrie a anului 2008, cand o versiunea in limba engleza a filmului „Twilight”, în care joaca Kristen Stewart, Robert Pattinson si regizat de Catherine Hardwicke, este prevăzut pentru lansare.

În aceeaşi luna se va vedea , de asemenea, lansarea filmului „The Twilight Saga: The Official Guide”.

By FW Editor

Stephenie Meyer Liste
Na?teri în 1973
Americani în via??
Scriitori americani


 

Stephenie Meyer Videoclipuri
Stephenie Meyer Talks About Twilight, New Moon, and Eclipse

irrelevant
2
broken


Tag-uri: 1973, connecticut, autoare

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru stephenie_meyer. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 03 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :