FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 160
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Stephanie Jacobsen Biografie
Stephanie Jacobsen Videoclipuri
Site-uri despre Stephanie Jacobsen
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Stephanie Jacobsen
Intreaba despre Stephanie Jacobsen
Adauga un citat spus de Stephanie Jacobsen
 

Stephanie Jacobsen Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Stephanie Jacobsen has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Stephanie Jacobsen

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Stephanie Jacobsen

 Q:   Intreaba despre Stephanie Jacobsen       
Stephanie Jacobsen Stephanie Chaves-Jacobsen s-a nascut la data de 22 iunie 1980 în Hong Kong. Fiica unui tata chinez / englez / norvegian şi a unei mame portugheze, Jacobsen a petrecut ani de formare a viaţii sale in Hong Kong. Ea a simţit un şoc imens cultural, după ce familia ei s-a mutat în Australia, atunci când ea avea 12 ani.

Deşi a absolvit Universitatea din Sydney, cu un grad în literatura engleză şi filozofie, Stephanie Jacobsen a decis să dedice 100% la exercitarea unei cariere în domeniul artelor deoarece, după cum observă ea, "am considerat o multitudine de alte cariere, dar intotdeauna mi-am dorit sa fiu actrita."

Jacobsen a început imediat audiţiile pentru o mare varietate de spectacole de televiziune, şi filme - cu primul ei credit profesional care a sosit în anul 2000 avand un stagiu de patru episoade pe un serial de comedie australian, „Pizza”.

Stephanie Jacobsen da marea ei lovitura

Deşi ea a făcut o apariţie in programul popular SF Farscape în anul 2001, pauza mare a lui Stephanie Jacobsen a venit in acelasi an, dupa ce a primit un rol recurent in hitul australian „Home and Away” . Seria, de asemenea, a lansat carierele unor interpreţi notabili, cum ar fi Isla Fisher, Heath Ledger si Naomi Watts, iar Jacobsen, dupa mai multe intrari si iesiri, în cele din urmă ea a rămas cu acest spectacol pentru un numar impresionant de 79 episoade pe o perioadă de doi ani.

Stephanie Jacobsen in „Battlestar Galactica: Razor”

După ce a participat la un concert de patru episoade in drama de scurtă durată Headland - în care figurează, de asemenea, colega Rachael Taylor într-un rol recurent - Stephanie Jacobsen s-a pomenit alaturi de chipuri familiare precum Katee Sackhoff, Mary McDonnell, Tricia Helfer şi a jucat in filmul făcut pentru televiziune „Battlestar Galactica: Razor”.

Filmul, care a avut loc între zezoanele trei şi patru sezoane al popularului SciFi Channel, seria Battlestar Galactica, a contribuit la introducerea lui Jacobsen telespectatorilor din afara ţarii ei natale, şi nu a fost cu mult înainte de a se pomeni a fi prezentata cu o serie întreagă de oportunităţi din ce in ce mai profitabile.

Stephanie Jacobsen în „Terminator: The Sarah Connor Chronicles”

Deşi ea a primit un rol în episodul pilot de scurtă durată a seriei ABC „Life on Mars” , Stephanie Jacobsen a fost prezenta in aceasta serie dar ea a fost înlocuită cu Lisa Bonet. Neintimidata, Jacobsen a trecut cu succes audiţiile pentru un rol recurent pentru seria „Terminator: Sarah Connor Chronicles” - în care ea a jucat rolul unei luptătoare de rezistenţă, impreuna cu Brian Austin Green.

Deşi recent anulat, „Terminator: Sarah Connor Chronicles” a pregătit terenul pentru Jacobsen ca să primeasca un rol esenţial în thrillerul, „ The Devil’s Tomb” ( in care de asemenea au jucat stele precum Cuba Gooding Jr., Ron Perlman, si Taryn Manning ) şi ea va fi văzuta în curând pe Canalul SciFi in originalul film „Quantum Apocalypse”.

Stephanie Jacobsen în „Melrose Place”

Aşteptările sunt mari pentru urmatorul proiect a lui Stephanie Jacobsen . Ea a aderat pentru filmarile anticipatului update clasic pe timp de noapte a anilor '90 „Melrose Place”. Avand rolul unei studente la medicina, prostituată, Jacobsen va imparti ecranul cu actrite de viitor ca Jessica Lucas, Ashlee Simpson, şi Katie Cassidy (precum şi feţe cunoscute ca Thomas Calabro şi Laura Leighton) .

By FW Editor

 

Stephanie Jacobsen Videoclipuri
Stephanie Jacobsen

irrelevant
0
broken


Tag-uri: hong kong, 1980, actrita

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru stephanie_jacobsen. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 03 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :