FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 812
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Soraya Biografie
Soraya Videoclipuri
Site-uri despre Soraya
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Soraya
Intreaba despre Soraya
Adauga un citat spus de Soraya
Vedete nascute pe 11 Martie
Celebritati nascute in Point Pleasant Statele Unite ale Americii
 

Soraya Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Soraya has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Soraya

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Soraya

 Q:   Intreaba despre Soraya       
Soraya Soraya a fost singura cetăţeana americana într-o familie de patru columbieni. După ce Soraya s-a născut în New Jersey, în 1969, ea şi familia ei a trebuit să se întoarcă în America de Sud.

Talentul ei muzical a fost evident de timpuriu. La varsta de 5 ani, ea canta la chitara, inpirandu-se din muzica populara din Columbia şi Liban, unde familia mamei sale locuia. La 8 ani, familia ei s-a mutat la New Jersey, pentru totdeauna. La acea vreme, ea deja stăpânea vioara clasica, un instrument la care ea va canta la o audienţă din Carnegie Hall ani mai târziu.

În ciuda faptului ca traia în SUA, Soraya a ramas cu rădăcinile ei latine, de învăţare şi de absorbţie a sunetului în creaţiile ei. Ea va canta pentru publicul captiv de muzica ei la casele de cafea de l a Universitatea Rutgers, unde a studiat literatura engleză, franceză şi studiat filozofia de femei.

Soraya lanseaza „On Nights Like This”

Vesti despre muzica ei au ajuns dincolo de campusul Rutgers şi, la începutul anului 1996, ea a primit un contract de înregistrare cu PolyGram Latino / Island Records. Debutul ei cu „On Nights Like This” , a fost improscat în distincţii şi a propulsat-o in turnee de deschidere pentru Natalie Merchant, Zucchero, Sting si Alanis Morissette.

Patru piese au ajuns in partea de sus a topurilor din aproape toate pieţele latine din SUA, şi single-ul ei "Suddenly / De Repente" a dominat listele latine din Billboard Pop.

Dar a fost al doilea material discografic, „Wall of Smiles”, co-scris cu idolul ei Carole King şi lansat la sfârşitul anului 1996, care a ajutat-o sa câştige recunoaşterea la nivel mondial. În ceea ce priveşte Germania şi Australia, CD-uri cu ea umplut rafturile magazinelor. Ea a scris coloana sonora dintr-o serie internaţionala tv, şi a fost stabilita pentru a înregistra cel de-al treilea album, dar a avut timp liber pentru a se inspira.

Soraya diagnosticata cu cancer de sân

În anul 2000, Soraya a lansat „Cuerpo Y Alma”, şi, din nou, albumul ei a fost aclamat pe scară largă. Dar chiar înainte ca ea sa se angajeze într-un turneu mondial, o tragedie cumplită a lovit-o. La 31 de ani, Soraya a fost diagnosticata cu cancer de sân in stadiul III, aceeaşi boală care a ucis-o pe mama, bunica şi mătuşa maternă.

Soraya lasa totul deoparte si solicita un tratament agresiv de doi ani de chimioterapie si radiatii. În timp ce ea a câştigat această bătălie, alte întrebări au zabovit: De ce sunt atât de multe femei diagnosticate cu cancer ultima faza? Şi de ce este atât de mare rata de deces printre ele? Soraya a devenit purtătoarea de cuvânt latina pentru Susan G. Komen Breast Rac Foundation, avand turnee in toata America pentru a sensibiliza.

Medici, cercetători, parlamentari, cât şi activişti au început să o puna pe Soraya să vorbească la evenimente. Şi în timp ce a continuat aceasta lupta, ea a decis să se întoarcă la muzică si a semnat un contract nou de inregistrari cu EMI Latin în anul 2002.

Soraya castiga un Grammy

Întărita şi inspirata de calvarul ei, Soraya a lansat cel de-al patrulea album, auto-intitulat, în anul 2003, care a combinat muzica latină, R & B, folk, pop, şi country. Pentru munca ei, ea a castigat in 2004 premiul Latin Grammy pentru cea mai buna compozitoare.

Chiar inainte ca ea sa renunte, Soraya a lansat cel de-al cincilea ei album in martie 2005, intitulat „El Otro Lado de Mi”. Proiectul ei cel mai tare, încă este considerat a fi o expresie de luptă şi de speranţă ambele avand acelasi scop.

„Soraya passes away”

În ciuda luptei ei extraordinare împotriva acestei boli ingrozitoare, Soraya a murit de cancer la san pe 10 mai 2006 la vârsta de 37 de ani. Perspectivele ei minunate asupra vieţii, talentul incredibil şi munca ei va mentine viu spiritul ei frumos pentru mulţi ani de acum încolo.

Ce altceva mai trebuie să ştiţi?

By FW Editor

 

Soraya Videoclipuri
Antoine Clamaran Feat Soraya - Live Your Dream (Club Mix)

irrelevant
1
broken


Tag-uri: new jersey, 1969, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru soraya. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 03 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :