FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 682
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sophie Marceau Biografie
Sophie Marceau Videoclipuri
Site-uri despre Sophie Marceau
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sophie Marceau
Intreaba despre Sophie Marceau
Adauga un citat spus de Sophie Marceau
Vedete nascute pe 17 Noiembrie
Celebritati nascute in Paris Franta
Vedete in zodia Scorpion
 

Sophie Marceau Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sophie Marceau has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sophie Marceau

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sophie Marceau

 Q:   Intreaba despre Sophie Marceau       
Sophie Marceau Sophie Marceau (născută Sophie Maupu) s-a născut la data de 17 noiembrie 1966, în Paris, Franţa. În timp ce a crescut cu tatal ei - care a fost un şofer de camion - în suburbiile pariziene, Sophie a fost întotdeauna departe de studiourile mari de film din Franţa.

Când ea a avea 14 ani, un prieten apropiat a informat-o că regizorul francez Claude Pinoteau face filmari proaspete pentru film sau , „La Boum”. Sophie a primit un rol în filmul adolescent, lansat în 1980. Filmul a fost un mare succes şi a condus la continuarea acestuia, asftel „La Boum 2”, a fost lansat 2 ani mai târziu.

„breaking free”

Sophie a fost onorata cu Cesar ( Oscarul francez ) pentru cel mai promitator rol secundar al unei actriţe, în anul 1983. Din punct de vedere al contractul ui ei cu Gaumont, studioul de film cu care ea a lucrat , Sophie a plătit un milion de franci francezi pentru a cumpăra înapoi contractul ei, atunci când ea avea doar 16 de ani - desigur, ea a trebuit să împrumute bani pentru a plăti o suma atat de mare, dar a meritat pentru un noua independenta Sophie.

Sophie apoi a parasit lumea stelelor adolescente şi s-a mutat la piese mai dramatice, în filme precum cel din 1984 „Fort Saganne”, şi „Joyeuse Paques” (Paste Fericit); L'Amour Braque din 1985 (regizat de prietenul ei pe termen lung, Andrzej Zulawski ) şi „Police” din acelasi an; „ Descente aux Enfers” din 1986 („Coborâre în iad”); L'Etudiante (Studenta) si „Chouans” din 1988!; şi cele din 1989, „Me Nuits Sont Plus Belles Que Vos Jours” („nopţile mele sunt mai frumoase decat zilele dvs.”), de asemenea regizat de Andrzej Zulawski.
Mulţumita rolului ei din „Chouans!”, ea a fost numita „Cea mai bună actriţă romantica” din anul 1988, la Festivalul Internaţional de Filme romantice.

După un rol în „Pacific Palisades” din anul 1990 si „La Note Bleue”, Sophie a optat pentru roluri moi, cum ar fi comedia „Fanfan” din 1993 şi "La Fille de D'Artagnan” un an mai târziu. Ea chiar s-a aventurat in teatru cu rolul din „Eurydice” din 1991, care i-a adus un premiu Marceau Moliere pentru cel mai promitator debut. Ea a urcat pe scena din nou în 1994, ca Eliza Dolittle din „Pygmalion”.

„beautiful & brave heart”

Dar a fost rolul ei ca Printesa Isabelle în epicul premiat cu Oscar, „Braveheart” , cel care a făcut ca audienţele internaţionale sa o observe pe frumoasa franceza. Mel Gibson a stiut imediat ca Sophie cea mai potrivita pentru rol, şi cunoscatorii de filme au convenit ca frumusetea pe care ea o adauga in script-ul însângerat era excelenta.

În acelaşi an, in care a fost nebunia de dupa filmul „Braveheart” era inca în aer, Sophie a mers in spatele camerei pentru un film de 9 minute, in „L'Aube a L'envers”, filmare care eau deschis portile pentru un film la Festivalul de Film de la Cannes.

În timp ce Sofia încearcă să stea departe de scena de la Hollywood, şi nu fi fost prinsa în circuit, ea are un CV impresionant de filme americane, cum ar fi ei de co-rolul principal in comedia „David Spade” , „Lost & Found” si „A Midsummer Night's Dream” a lui William Shakespeare , împreună cu Michelle Pfeiffer si Calista Flockhart.

În 1999, ea a sarit la statutul de Bond Girl ca Elektra King, jucat alături de Pierce Brosnan, în cea de a19-a „excursie” a lui Bond intitulata„The World is Not Enough”.

„french bonding”

De cand cu faima ei Bond , Sophie a jucat în filmele franceze „La Fidélité” , din nou, sub îndrumarea lui Zulawski si Belphegor – „Le Fantôme du Louvre”.
O iubitoare de animale, Sophie a protestat impotriva uciderilor de porumbei şi a luptelor cu tauri, şi sprijină Arc-en-Ciel, o organizaţie care ajută copiii bolnavi.

În timp ce familia şi prietenii se referă la Sofia ca Flatfoosie, ea este cunoscută ca mama fiului ei Vincent (cu sotul Andrzej Zulawski), născut in iulie 1995.

By FW Editor

Sophie Marceau Liste
Despre Actori francezi
Na?teri în 1966
Francezi în via??
Actori francezi


 

Sophie Marceau Videoclipuri
Sophie Marceau

irrelevant
3
broken


Tag-uri: 1966, franta, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :