FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 505
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sophie Dahl Biografie
Sophie Dahl Videoclipuri
Site-uri despre Sophie Dahl
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sophie Dahl
Intreaba despre Sophie Dahl
Adauga un citat spus de Sophie Dahl
Vedete nascute pe 15 Septembrie
Celebritati nascute in Londra Anglia Marea Britanie
Vedete in zodia Fecioara
 

Sophie Dahl Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sophie Dahl has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sophie Dahl

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sophie Dahl

 Q:   Intreaba despre Sophie Dahl       
Sophie Dahl Sophie Dahl s-a născut la data de 15 septembrie 1979, într-o familie de talente. Ca nepoata prolificilui autor Roald Dahl, ea a servit ca sursă de inspiraţie pentru personajul Sophie în cartea sa celebra, BFG.

Copilăria ei a fost agitata ea era nevoita sa se tot mute între o casă din Los Angeles şi o şcoală din Anglia. Aceste schimbari au contribuit la depresie şi anorexie, ambele au fost biruite de catre Sophie Dahl.

Cariera ei de modeling a venit ca o surpriză completă. A fost ambiţia ei să scrie sau să acţioneze ca tatăl ei Julian Holloway şi bunica Patricia Neal. Soarta a avut o altă linie de lucru în minte atunci când Sophie a fost reperata de Isabella Blow, o stilista Vogue, care a gasit-o pe Sophie disperata pe o stradă din Londra după o ceartă avut a cu mama ei. In scurt timp, aceasta şansa a dus la un contract cu Storm, o agenţie de renume din Londra.

Anuntul controversat din Yves Saint Laurent a lui Sophie Dahl

Sophie Dahl nu a avut experienta necesara pentru un start bun in lumea rigidă a modei. Dimensiunea ei a devenit o problemă imediată, intrucat hainele pe care trebuia sa le imbrace nu se i se potriveau. O sedinta foto cu Vogue ce trebuia sa fie prezentata într-un ansamblu de Gianfranco Ferré, in care Sophie urma să se regaseasca. a fost amanata. In schimb ea a pozat nud in calendarul Pirelli 1999 şi a aparut intr-un anunţ ruşinos pentru parfumul Opium.

Acesta din urmă a fost un impuls major pentru cariera ei, intrucat controversata sedinta foto in care Sophie Dahl a pozat nuda, a provocat agitaţie în Marea Britanie şi a primit o sumă exagerata de reclamaţii din partea publicului. Campania de la Yves Saint Laurent a fost nevoita sa se retraga in urma acestui scandal, dar nu înainte ca Sophie sa devina oarecum o celebritate pentru frumuseţea ei neconventionala.

Sophie Dahl in the vagina monologues

Allura lui Sophie Dahl a captat atentia mai multor oameni celebri, inclusiv nimeni altul decat solistul de la Rolling Stones, Mick Jagger, cu care ea a avut o relatie, mai degrabă publica. Sophie a avut, de asemenea, o relaţie pe termen lung cu actorul si regizorul Griffin Dunne.

Sophie Dahl a încercat să pătrundă în lumea filmului, cu cele doua credite ale ei, „Best” şi „Mad Cows” . Ea a aparut pe scena la Londra, în producţia „ The Vagina Monologues” şi a portretizat-o pe Julieta într-o versiune de radio a tragedia clasica a lui Shakespeare. Pasiunea ei poate fi totuşi să scrie, avand in considerare daca se respecta traditia si-l urmeaza pe bunicul ei Roald. Sophie Dahl a finalizat un basm "pentru adulţi", în 2002, numit „Omul cu ochii de dans”.

Sophie Dahl pe coperta Vogue din Marea Britanie

Dupa o pauza scurta de la lumina reflectoarelor, anul 2007 a devenit un an aglomerat pentru Sophie Dahl. ea a publicat primul ei full-length de ficţiune, un roman semi-autobiografic intitulat „Party At Palace for the Queen’s 80th birthday”. Ea a cântat la petrecerea de Craciun la Palat, la cea de 80-a aniversare a Reginei. Ea a făcut chiar şi pe coperta de la Vogue, din luna noiembrie, in Marea Britanie.

Ce altceva mai trebuie să ştiţi?

By FW Editor

 

Sophie Dahl Videoclipuri
Frost over the World - Sophie Dahl - 02 Nov 07

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1979, anglia, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :