FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 409
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sophia Bush Biografie
Sophia Bush Videoclipuri
Site-uri despre Sophia Bush
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sophia Bush
Intreaba despre Sophia Bush
Adauga un citat spus de Sophia Bush
Vedete nascute pe 08 Iulie
Celebritati nascute in Los Angeles California SUA
Actori in zodia Rac
 

Sophia Bush Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sophia Bush has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sophia Bush

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sophia Bush

 Q:   Intreaba despre Sophia Bush       
Sophia Bush Sophia Anna Bush s-a născut la 8 iulie 1982, în Pasadena, Los Angeles County, California. Parintii ei, Charles William Bush si Maureen Bush, un fotograf celebru si managerul unui studio de fotografie, respectiv, au trimis-o pe Sophia sa invete la Westridge, un liceu de fete din Pasadena. Dupa ce a absolvit în primăvara anului 2000, ea a devenit regina paradei "Tournament of Roses". Sophia s-a înscris apoi la Universitatea din California de Sud, unde a devenit membru al fratiei Kappa Kappa Gamma din campus.

Biografie:

Sophia Bush a primit primul loc de muncă in actorie în 2002, jucând rolul lui Sally din "National Lampoon's Van Wilder", in care joaca, de asemenea, Tara Reid si Ryan Reynolds. Ea a continuat scoala la USC şi si-a urmat intrarea în lumea cinematografie i cu filmul "Point of Origin" (2002).

După apariţia in februarie 2003 in serialul de televiziune "Sabrina Teenage Witch" şi un alt rol de film în "Learning Curves" în acelaşi an, Sophia Bush a jucat rolul pentru care este cea mai recunoscuta in ziua de azi.

Sophia Bush aproape ca si-a asigurat rolul lui Kate Brewster, personajul principal, în "Terminator 3: Rise of the Machines" in 2003, dar a fost înlocuita cu Claire Danes, în cele din urmă. Directorul a spus ca Sophia nu a fost destul de matura pentru a juca acest rol.

La deschiderea sezonului pentru seria F/X , "Nip/Tuck" din 2003, Sophia a jucat-o pe Ridley, iubita lui Matt. Personajul Sophiei s-a confruntat cu probleme de bisexualitate si lesbianism, ea reluand rolul în alte două episoade ale aceluiasi sezon.

În septembrie 2003, Sophia Bush a început sa joace in noul ei rol pe termen lung in drama adolescentina "One Tree Hill", jucand personajul lui Brooke Davis. După ce si-a asigurat postul in show, Sophia paraseste USC, dar rămâne o absolventă a fratiei sale.

Pe platoul de filmare a filmului "One Tree Hill", Sophia l-a întâlnit pe colegul si actorul Chad Michael Murray. Nu cu mult timp dupa aceea a început o relaţie între cei doi. La data de 16 aprilie 2005, Sofia şi Ciad s-au căsătorit.

În primele luni de căsătorie, Sophia Bush a continuat să lucreze în cinematografie (în afara de munca ei de echilibru in serialul de televiziune) si a jucat in "Supercross" (2005), drama de mare de acţiune cu privire la curse motocros într-un turneu in Las Vegas. Ea a fost, de asemenea, nominalizata pentru "Choice TV Actress: Drama" la Teen Choice Awards 2005.

La data de 26 septembrie 2005, cu toate acestea, Sofia şi Ciad si-au anunţat despartirea. Sophia Bush a fost citata spunând, "Aceasta este o situaţie dificilă şi nefericită dar mă bucur ca acest lucru este rezolvat mai devreme decât mai târziu".

Sophia Bush, s-a ajundat în munca ei in urma divortului. În 2006, ea a apărut alături de Jesse Metcalfe, Snow Brittany şi Ashanti în comedia romantica "ohn Tucker Must Die", şi a avut, de asemenea, un rol în filmul de groază rămâne "Stay Alive". În 2007, ea a apărut în remake-ul thriller-ului de acţiune "The Hitcher".

Sophia Bush continuă să o joace pe Brooke Davis, rolul din One Tree Hill. La sfârşitul anului 2007, producţia s-a ocupat de "The Narrows", o ecranizare a romanului lui Tim McLoughlin, "Heart of the Old Country", în care Sophia Bush joacă un rol principal.

Şi în 2008, Sophia Bush a aparut in Top 99 pe AskMen.com, dovedind că ea încă lucreaza pe drumul ei pe scara celebritatii de la Hollywood şi vom vedea mult mai multe de la Sophia in viitor.

 

Sophia Bush Videoclipuri
Sophia Bush

irrelevant
2
broken


Tag-uri: 1982, los angeles, actrita, tv

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 14 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :