FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 198
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sonia Couling Biografie
Sonia Couling Videoclipuri
Sonia Couling Poze
Site-uri despre Sonia Couling
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sonia Couling
Intreaba despre Sonia Couling
Adauga un citat spus de Sonia Couling
Vedete nascute pe 18 Iunie
 

Sonia Couling Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sonia Couling has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sonia Couling

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sonia Couling

 Q:   Intreaba despre Sonia Couling       
Sonia Couling Sonia Couling s-a născut pe 18 iunie 1974, în Bangkok, Thailanda. Ea a aparut în modeling şi in industria de divertisment ca un model într-o campanie publicitară 7-Up înainte ca ea sa împlineasca 14 ani. Acest loc de muncă a fost doar primul din multe altele, dar a luat o pauza de la lumina reflectoarelor pentru a merge la şcoala internat în Anglia. Chiar şi în timpul anilor de colegiu, cu toate acestea, reviste din Asia au "zburat" frecvent în jurul ei pentru a profita de chipul sau angelic, cu mult timp inainte ca posibilităţile sa se îngrămădeasca.

Biografie:

După ce a aparut la televiziunile din Asia timp de mai mulţi ani, ea a primit un loc de muncă la MTV VJ Singapore, şi mai puţin de un an mai tarziu, ea a fost oprita din difuzare. După aceea, Couling a fost fata draguta ce era asociata cu Singapore Telecom, aparat foto Nikon, Doritos 3D, Honda Home Video, Clairol, şi Secrets. Este un CV care a marcat-o ca un super-supermodel atât în Thailanda cat şi in Asia.

Couling vorbeşte fluent engleza şi Thai - un cadou care a deschis multe usi pentru ea. Deşi aparitiile ei de pe ecran au fost în mare parte limitate la televiziune, în 1998, Sonia a apărut în filmul thailandez "Kon Puan Sai Fah" (Destiny Upside Down). În 2005, ea a găzduit versiunea thailandeza "Next Top Model".

Couling a adoptat spiritul antreprenorial prin deschiderea unui magazin, în Siam, care vinde accesorii moderne. Magazinul se numeste „Limited Edition” şi ar putea fi doar primul dintr-un lanţ în întreaga lume. Suntem în speranţa ca afacerile Soniei au mai mult succes decât cele ale lui Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Elle MacPherson si Christy Turlington.

În ceea ce o priveşte pe Sonia, ea este o femeie sexy, şi în mai multe moduri. Într-un interviu a spus ca sexul inainte de casatorie este o „necesitate", şi că nu ar putea să-si dezvaluie "cea mai erotică experienţă", deoarece acesta „devine mai bun şi mai bine, astfel încât să nu poata ţine pasul."

 

Sonia Couling Videoclipuri
Sonia Couling's Testimonial

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1974, bangkok, model, mtv

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru sonia_couling. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 13 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :