FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 444
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Skye Sweetnam Biografie
Skye Sweetnam Videoclipuri
Site-uri despre Skye Sweetnam
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Skye Sweetnam
Intreaba despre Skye Sweetnam
Adauga un citat spus de Skye Sweetnam
Vedete nascute pe 5 Mai
 

Skye Sweetnam Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Skye Sweetnam has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Skye Sweetnam

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Skye Sweetnam

 Q:   Intreaba despre Skye Sweetnam       
Skye Sweetnam Skyelett Amilia Sweetnam s-a născut pe 5 Mai 1988, în Bolton, Canada, intr-un mic oraş de pe lângă Toronto. Fara cinematografe sau mall-uri în apropiere, Skye a crescut ocupandu-se singura de divertisment - ceva ce ea era dornica să facă. Ea a luat lectii de canto şi lecţii de dans, jucate in piesele de la scoala, si-a facut autoportrete, si-a filmat propriile ei filme, a învăţat sac ante la chitara si la pian, a conceput haine, şi a desenat benzi desenate. La varsta de 9 ani, în mijlocul tuturor aceastor ieşiri de creatie, Skye a scris primul ei cântec.

Biografie:

La 12 ani, Skye a început pe drumul care o va duce la afirmatia in muzica pop. Mama lui Skye, vrand să-si înscrie fiica într-o tabara de snowboarding, accidental, a inscris-o pentru tabăra "Po pstar". Skye a mers oricum, şi a dat startul experientei acolo cu o interpretare a melodiei "Stronger" a lui Britney Spears. Auzind abilitatile vocale ale lui Skye, directorul taberei a încurajat-o să inregistreze un demo, lucru pe care l-a făcut.

O alta intorsatura a destinului a dus-o pe Skye chiar mai aproape de o carieră muzicală. Bunica ei a pus-o sac ante pentru prieteni într-un salon local de coafură; una din femeile care au participat avea un frate care a lucrat ca avocat de divertisment. După ce i-a dat demo-ul lui Skye,el la rândul său l-a dat unui manager, şi în cele din urmă a ajuns în mâinile lui James Robertson, un chitarist de 21 de ani, basist carecanta si la clape, proaspăt iesit din colegiu. Skye şi Robertson au devenit colaboratori, cantand împreună în subsolul părinţii lui Robertson.

Primul single a lui Skye, "Billy S.", a fost rodul acestor sesiuni. Melodia, un riff dupa studierea lui Shakespeare in scoala (de unde şi titlul), a devenit un succes instantaneu. Aceasta a atins locul 1 in "The Hit List", un show preadolescentin. Ajungand în Canada, Skye a început să facă incursiuni la sud de frontiera. Ea si-a făcut debutul in televiziunea americana in "The Late Late Show" cu Craig Kilborn în iunie 2003. O lună mai târziu, "Billy S." putea fi auzit în filmul lui Mandy Moore,"How to Deal".

Skye, de asemenea, a fost aleasă pentru a cânta tema pentru Radio Free Roscoe, un show de televiziune pe postul "The N", postul pentru adolescenti pe timp de noapte. Ea si-a făcut chiar debutul in actorie in acest show. În 2004, profilul lui Skye a crescut chiar mai mult, atunci când a mers in turneu la deschiderea concertului lui Britney Spears - la numai trei ani după ce a cantat melodiile lui Britney de-a lungul tabarei "Popstar". Skye a fost in turneu in Europa şi America de Nord, deşi călătoriile ei au fost tăiate scurt, de o criza de gripă în Germania şi o anulare a unora dintre turneele lui Spears.

Skye si-a luatrevansa pentru patch-urile brute din turneu prin lansarea albumului de debut cu întârziere, "Noise from the Basement'". În plus faţă de "Billy S.", include piesele "Tangled Up in Me" şi "Number One". Skye se mandreste cu faptul că ea a scris sau co-scris toate melodiile,in afara de una de pe albumul "Noise from the Basement'", şi că acestea nu sunt overmixed sau excesiv îmbunătăţite: "Tot ce auzi este de fapt direct din inima", Skye spune, " energia pe care o simteam atunci când am cream un cântec este exact ce e acolo. "

După "Noise from the Basement'" ce a fost lansat in septembrie 2004, Skye a plecat la drum din nou, de data aceasta cu cantaretul-compozitor Ryan Cabrera.

 

Skye Sweetnam Videoclipuri
Skye Sweetnam - Number One

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1988, canada, cantareata, pop

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru skye_sweetnam. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 15 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :