FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 413
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sheryl Crow Biografie
Sheryl Crow Videoclipuri
Sheryl Crow Stiri
Site-uri despre Sheryl Crow
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sheryl Crow
Intreaba despre Sheryl Crow
Adauga un citat spus de Sheryl Crow
Vedete nascute pe 11 Februarie
Celebritati nascute in Kennett Missouri SUA
Muzicieni in zodia Varsator
 

Sheryl Crow Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sheryl Crow has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sheryl Crow

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sheryl Crow

 Q:   Intreaba despre Sheryl Crow       
Sheryl Crow Sheryl Crow Suzanne s-a născut pe 11 Februarie 1962, în Kennett, Missouri. Părinţii ei, Wendell şi Bernice Crow, au fost, de asemenea, legati de industria muzicala. Tatal ei obisnuia sa cante la trompeta în trupe de swing când a fost l;a inceput, deşi el a continuat sa studieze pentru a deveni un avocat. Mama ei este profesoara de pian, asa ca nu e de mirare că Sheryl, şi cele două surori, au fost tate cunoscatoarede muzica. Dar era ceva special la Sheryl de la început. Părinţii ei au văzut-o, şi acum toată lumea o poate vedea.

Biografie:

În liceu, Miss Crow a fost o fata foarte ocupata, a fost majoreta, a cantat la pian, şi a invatat pentru scoala (primind de altfel note bune). Ea a invatat la Universitatea din Missouri în Columbia şi s-a specializat în muzică, spre surprinderea nimanui.

În timpul şederii sale la colegiu, ea a început sa câştige o anumită experienţă muzicala reală cantand cu o trupa rock and roll numita Cashmere. După aceea, Sheryl s-a calificat pentru a scrie, compune, şi preda muzica. Odată ce ea a absolvit colegiul, cu toate acestea, Sheryl a decis să predea muzică copiilor de la şcoala elementară.

Pentru că a vrut să aibă o carieră luminoasa în lumea muzicii, Sheryl si-a facut bagajul şi s-a mutat in Los Angeles în 1986. La început, aşa cum este cazul multor artişti care lupta pentru cariera, si-a luat locuri de muncă ciudate cum ar fi cea de chelnerita si de cantareata in reclame de televiziune.

Curând după aceea, Sheryl si-a luat o pauza bine-meritata, dupa ce s-a strecurat într-o auditie în care Michael Jackson audia pentru posturi de cântăreţi de rezervă. Ea a primit un post şi a plecat in turneul de doi ani numit “Bad”. La fel cum s-a intamplat si cu alte celebrităţi, se zvoneşte că "cel cu manusi" şi Sheryl a avut un fel de implicare romantica, dar ea a zdrobit rapid toate bârfele, de indata ce a devenit o viitoare cantareata de succes în industria muzicală.

După ce turneul "Bad" a ajuns la sfarsit, ea a plecat mai târziu in turneul “End of the Innocence” cu Don Henley. În acelaşi timp fiind o cântăreaţă de rezervă, Sheryl a început sa câştige experienţa necesara in studio şi a scris, de asemenea, melodii pe care artişti consacraţi precum Celine Dion si Judd Wynonna le-au cantat.

Muzica de club a lui Sheryl Crow
Atunci când un producător pe numele Hugh Padgham a auzit-o pe Sheryl cântand în studiouri, cariera ei a luat o întorsătură în direcţia corectă. Curând după aceea, Padgham a prezentat demo-ul ei celor de la A & M şi, în final, steaua ei a început să strălucească.

După ce a fost invitată să se alature la o intalnire săptămânala cu muzicieni ca David Gilbert, Bottrell Bill, şi Baerwald David, "The Tuesday Night Music Club" a intrat în vigoare. La sesiunile lor casual au creat cele din urmă, piesa "Leaving Las Vegas", care a apărut pe primul ei album (care a fost lansat in '93).

Primul ei album a ajuns repede în topuri şi faima ei a început să creasca rapid. Din păcate, Sheryl şi Bill Bottrell aui început certurile asupra producţiei celui de-al doilea album, şi în cele din urmă a sfârşit prin a-si produce singura albumul în 1996.

Sheryl a continuat sa scoata mai multe albume – "Sheryl Crow" (1996), "The Globe Sesions" (1998), "C'mon, C'mon" (2002), şi "Wildflower" (2005) - şi a câştigat o mulţime de premii, inclusiv cateva premii Grammy de-a lungul anilor. După doua logodne incheiate şi terminarea unor relaţii de înaltă insemnatate de-a lungul anilor (mai ales cu Eric Clapton şi Owen Wilson), Sheryl Crow a găsit în sfârşit dragostea alaturi de ciclistul Lance Armstrong. Cei doi s-au logodit în septembrie 2005, dar s-au despartit în ianuarie 2006.

Sheryl Crow lupta impotriva cancerului
Sirul de ghinioane a lui Sheryl a continuat în 2006, cand a fost diagnosticata cu cancer de sân in stadiul incipient, la sfarsitul lunii februarie. Până la mijlocul lunii martie, Sheryl a terminat cu succes tratamentul, si si-a reluat turneul pentru promovarea albumului "Wildflower".
Sheryl Crow News
Sheryl Crow a convins-o pe Jennifer Aniston sa adopte un copil (June 30, 2010)


 

Sheryl Crow Videoclipuri
Sheryl Crow - The First Cut Is The Deepest

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1962, missouri, cantareata, country

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 14 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :