FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 405
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Shaune Bagwell Biografie
Shaune Bagwell Videoclipuri
Shaune Bagwell Filme
Site-uri despre Shaune Bagwell
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Shaune Bagwell
Intreaba despre Shaune Bagwell
Adauga un citat spus de Shaune Bagwell
 

Shaune Bagwell Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Shaune Bagwell has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Shaune Bagwell

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Shaune Bagwell

 Q:   Intreaba despre Shaune Bagwell       
Shaune Bagwell Nascuta la data de 18 noiembrie, anul 1973 în Houston, Texas, Bagwell Shaune (nascuta Stauffer) a fost atrasa de artele spectacolului inca de la o vârstă fragedă. Ea a fost destul de părtaşa la balet şi a fost implicata în teatru, de asemenea.

În timpul unui discutii cu un agent de modelare în liceu, la varsta de 13 de ani, Bagwell a fost nominalizata şi a cerut să se întâlnească cu difuzorul după ore. Ea a fost deja destul de uimitoare dar agentul nu a putut sa o ajute, dar a încercat să o recruteze.

reperata de către agent

După unele persuasiuni, părinţii lui Bagwell au permis ca fiica lor sa participe la o auditie pentru o reclama la un post tv local. Datorită aceluiasi agent, ea a ajuns la faţa locului şi apoi a continuat cu contracte in Japonia, Aus tralia, New York si Miami. La fel ca şi cum ai pocni din degete, un tanara model s-a născut. Un an mai târziu, Bagwell a avut o carieră nouă, si apare în publicaţii străine din întreaga lume.

scoala’i prioritara, apoi faima

Actoria a fost întotdeauna una dintre marile iubiri ale lui Bagwell, aşa că nu a fost surpriză faptul că, atunci când i s-a cerut să joace un rol mic în Vasectomia lui Paul Sorvino: „O chestiune delicata” , în anul 1986, ea a acceptat repede. Acest prim gust pentru filmari a facut ca frumoasa tanara sa-si doreasca mai mult, dar ea a trebuit să aştepte, deoarece părinţii ei au determinat-o sa ramana la scoala pana la absolvire. In timpul verii, ea a fost încă ocupata, şi a făcut chiar o reclama pentru inghetata Blue Belle.

Binecuvantata cu un spirit incredibil, precum şi avand un corp de invidiat, Bagwell s-a inscris la colegiu, dupa ce a terminat liceul. Ea a avut o toleranţă pentru ştiinţă şi a studiat bacteriologia, fiind autoare a mai multor teorii impresionante care au ajuns pe ecranul unor târguri de inginerie de lângă Houston. În ciuda acestui fapt, Bagwell a decis să-si ia un an liber pentru a încerca modelarea cu normă întreagă.

Miller-iffic campaign

Bagwell a fost disponibila pentru a lucra, si Miller Lite, a angajat-o ca purtatoare de cuvant. Ea a calatorit prin ţara si a printat anunturile ei pentru compania de bere, apoi si-a dat seama că mai multe oportunităţi vor veni dacă ea s-ar stabili în California.

West Coast exposure

Mutarea ulterioara la Los Angeles s-a dovedit a fi fructuoasa, intrucat ea a semnat imediat cu un agent de profil înalt, prin intermediul contactelor, şi mai multa munca a urmat.Ea a apărut în filmul putin cunoscut „The Contract” şi a urmat cu o altă bucată de film indie, „Triple Threat”. Aceste piese de mici dimensiuni au ajutat cariera tinerei Bagwell sa creasca, ea acumuland experienţa si competenţe.

În anul 1998, ea a fost aleasă pentru a fi co-gazdă la „Game Show” din reteaua extrema Gong, un refacerea a bine-i cunoscute emisiuni a lui Chuck Barris. Atunci când nu a filmat in aceste episoade, ea a lucrat la filme mai mici, inclusiv „October 22” , „Can't Stop Dancing” şi „The Sex Monster”. Din nou, rolurile nu au fost mari, dar Bagwell a recunoscut ca totul a fost placut.

TV time

După o căsătorie cu Jeff Bagwell, frumuseţea multi-talentata a devenit un dispozitiv pe scena stelara din LA. După experienţele ca prezentatoare in emisiunile „Opportunity Knocks” şi „The most Outrageous Game Show Moments”, în anul 2002, ea a apărut la premierea a catorva filme şi a făcut mai multe titluri ca fiind una dintre femeile cele mai eligibile din FHM..

Ea a devenit cunoscută ca fiind chiar o fata petrecareata, dar s-a linistit avand in vedere ca cele mai recente doua proiecte, cu roluri în „Rough Crossing” şi in populara telenovelă „Days of our Lives” , au început să fie mai fructuoase decât era de aşteptat. În plus, reteaua de entertainment pentru femei si-a pus amprenta in noul ei spectacol, „Single in L.A.”.

Acum bine stabilita in televiziune şi în continuare un model foarte cautat, avand un site propriu foarte popular si de asemenea viitoare prezente in „People” si in „ In Style”, Shaune Bagwell mai avea cativa pasi de parcurs pentru a ajunge in partea de sus a jocului ei. Cu inteligenta, frumusete si experienta potrivita, cu toate acestea, nu va dura mult pana cand va ajunge acolo.

By FW Editor

 
Shaune Bagwell Filme

The Sex Monster
No photo available
Can't Stop Dancing
No photo available
Octombrie 22
Shaune Bagwell Filmography
 

Shaune Bagwell Videoclipuri
Upcoming Guests 1/23/09

irrelevant
0
broken


Tag-uri: texas, 1973, model

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru shaune_bagwell. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :