FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 398
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Shannon Elizabeth Biografie
Shannon Elizabeth Videoclipuri
Shannon Elizabeth Filme
Site-uri despre Shannon Elizabeth
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Shannon Elizabeth
Intreaba despre Shannon Elizabeth
Adauga un citat spus de Shannon Elizabeth
Vedete nascute pe 07 Septembrie
Celebritati nascute in Houston Texas SUA
Vedete in zodia Fecioara
 

Shannon Elizabeth Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Shannon Elizabeth has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Shannon Elizabeth

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Shannon Elizabeth

 Q:   Intreaba despre Shannon Elizabeth       
Shannon Elizabeth Shannon Elizabeth Fadal s-a născut pe 7 septembrie 1973, în Houston, Texas. Privirea ei exotica poate fi atribuită faptului că tatăl ei este jumate sirian şi jumate libanez, în timp ce mama ei este o descendenta a urmatoarelor nationalitati: engleză, franceză şi a indienilor Cherokee. Parintii lui Shannon au decis să se mute la Waco, Texas, atunci când Shannon era doar un copil.

Reprosurile in legatura cu faptul ca nu face parte din grupul popular in ceea ce ea descrie ca fiind un liceu cliquey, Shannon Elizabeth a fost implicata în multe activităţi extrascolare.

Pe langa faptul ca facea parte din Consiliul Executiv al studentilor, Shannon a activat în volei şi ca majoreta (care probabil i-a fost usor sa le practice datorită lectiilor de balet pe cand era copil). C el mai mare interes al ei din timpul liceului, era tenisul, care a considerat ca-l practica ca un profesionist.

Shannon Elizabeth devine un model

Viaţa lui Shannon Elizabeth a luat o întorsătură neaşteptată în ultimul an, atunci când ea a jucat într-un video pe care l-a facut o trupa locala. Producătorul a crezut că Shannon Elizabeth are ceea ce este nevoie pentru a deveni un model, şi a convins-o pe ea şi pe părinţii ei sa mearga la New York pentru a face cateva fotografii.

Odată ce Shannon Elizabeth a absolvit liceul în 1991, s-a mutat la New York, unde o agenţie de modeling a aşteptat ca ea sa termine universitatea pentru a începe o cariera in modeling. În timp ce lucra ca model în New York (unde a trăit în cămine NYU), Shannon Elizabeth, a lucrat, de asemenea în ţări precum Franţa, Japonia, Hong Kong, şi Italia.

Deşi faptul ca a lucrat în străinătate a fost o experienţă excelentă, Shannon Elizabeth a admis faptul că i-a fost dor de casa. Când s-a întors în SUA, a petrecut câteva luni în South Beach, Miami înainte de a merge in Los Angeles.

Gata să urmeze o cariera in actorie, ea a ezitat să mearga la LA imediat, recunoscând valoarea concurenţei între tinerele actrite talentate. În cele din urmă, atunci când ea a mers la LA, a semnat cu agenţia Ford Modeling, gandindu-se că facand catev poze cu ea ar ajuta-o sa intre în actorie. Ea a mai semnat un contract cu Elite Model Management.

Nu a durat mult pentru Shannon Elizabeth pentru a obţine prima ei reclama - pentru Taco Bell - şi a hotărât să ramana in LA si sa se inscrie la cursuri de actorie. Curând după aceea, au venit si rolurile: ea a apărut în serialul de televiziune “Pacific Blue”, “Step by Step” si “USA High”.

Shannon Elizabeth în “American Pie”

În 1997, Shannon Elizabeth a avut un rol în filmul “Jack Frost” (în care ea a aparut nud), şi două filme pentru televiziune, “Blade Squad” (1998) şi “Dying to Live” (1999), ca a urmat în curând. Rolul ei din filmul “American Pie “, din vara anului 1999, cand a jucat rolul Nadiei, o studenta ceha care accepta orice, a fost cel care i-a adus faima lui Shannon si cariera in actorie.

Shannon Elizabeth în “Scary Movie”

În 2000, Shannon Elizabeth a apărut în filmul de groaza pentru tineri “Scary Movie”, precum şi în “Evicted” si “Dish Dogs”. În anul următor, ea a reluat rolul Nadiei în “American Pie 2” şi, de asemenea, a apărut în “Jay and Silent Bob Strike Back”, “Tomcats” şi “Thir13en Ghosts”. După aceea, a avut o mulţime de roluri mai mici, ca in “Love Actually” (2003) şi “Cursed” (2004). În 2005, ea a apărut în filmul “The Kid & I” şi a jucat în filmul de televiziune “Confessions of an American Bride”. Ea a lucrat de asemenea la 13 de episoade a comediei TV, “Cuts”.

Shannon Elizabeth s-a despartit de sotul ei, Joseph D. Reitman, cu care a fost căsătorita din iunie 2002.

Shannon Elizabeth in “Dancing With The Stars” si “Maxim”

Shannon Elizabeth a fost, de asemenea, sip e coperta revistelor “Maxim”, “Playboy” si “Details”, şi Enrique Iglesias a fost interesat de ea pentru videoclipul piesei “Bewith you”.

În 2008, Shannon Elizabeth a apărut in castingul pentru filmul “Dancing With The Stars”. Ea a jucat in comedia “Deal” si in thrillerul “You Belong to Me” . Ea a fost, de asemenea, fata de pe coperta revistei “Maxim” din luna iunie.

By FW Editor

 
Shannon Elizabeth Filme

No photo available
Blast
Vedetele contra-ataca
13 Fantome
No photo available
Pariu riscant
No photo available
Blestemat
No photo available
Comedie de groaza
No photo available
Placinta Americana 2
No photo available
The Kid & I
No photo available
Survivin' the Island
No photo available
MTV Icon: Metallica
No photo available
O noua lume
No photo available
Confessions of an American Bride
No photo available
Dying to Live
No photo available
Vacanta cu familia Johnson
No photo available
Enron - ascensiune si declin
Shannon Elizabeth Filmography
 

Shannon Elizabeth Videoclipuri
Shannon Elizabeth: Maxim Cover Shoot

irrelevant
0
broken


Tag-uri: houston, 1973, model

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :